LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Gun Game değil CS'de ki ismi tabi.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bazen inanılmaz pro adamlarla oynarken buluyorum kendimi, yeni yeni de nooblar gelmeye basladı, sanırım key dagıttılar yakın zamanda tekrardan.
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 LathspeLL said: Valla adam vurdukça silah upgrade'i yapan mod favorim, çok eğleniyorum. arsenal mode daki arms race o, orjinal ismi gungame di ve cs modu olarak ortayı çıkmış olması lazım ismi COD bebelerine kaptırınca arms race gibi lame bir isimle ortaya akıyorlar
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 LathspeLL said: Gun Game değil CS'de ki ismi tabi. gungame yav gayet
liberal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Arms Race iyi olmuş ya nesi kötü. C.S. 1.6'nın en eğlenceli moduydu açık ara. Bir de surf var ki ben pek bi sever pek bi oynarım da burda taşlarsınız beni kesin o yüzden pek günyüzüne cıkarmıyorum sdfas
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Abi surf candır ya! Bende severim baya, oynadım uzun bir süre, bunada yapsınlar. Zaten CS:GO mod tools çıkarıyormuş sanırım Valve.
liberal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 (tu) 1 hafta önce hazırlanmış bir harita izlemiştim. Zaten surf için mod lazım değil, 3 tane komut giriyorsun konsola. Harita lazım bol bol. surf_ninja yine istiyore
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 recoil randommıs, patenri yokmus. bi yerleri kadayıf olmus csciler tepkili
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 1 tane key geçti elime ilgilenen varsa pm (wts/wtt)
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 3 el oynadım, hemencik öldüm.alttab yaptım oyun çöktü. uzun zmndır fps oynamıyordum. haritaları falan baya unutmuşum alışamadım. silahları almak için 2 saat debelneiyorum zati alt tab yapınca hata veriyor oyun çöküyor. dota2de de öyleydi, borderless window seçeneği vardı ayarlarda.onu yapınca düzeliyordu. csgo da yok o, sadece normal window mode var. başka yerden ayarlama imkanım var mı? amd5600+ 2gbram 8600gt var sistemde düzgün fps alıp rahat oynamak için ayarları nasıl yapmayalıyım? meduimde her bok şuan 25 35 fps arası oynadım
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 beta key almak için, ne yapmak lazım?
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 1. bal 2. birisi hediye edecek 3. takasla alacaksın
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 @Flassh bende bol bol alt tab yapıyorum hem dota 2'de hem cs:go'da bir problem olmuyor. shop filan alışılıyor da ben uzaktaki rakipleri pek göremiyorum özellike aztec'te orada biraz sıkıntı oluyor. bi de parlaklık ayarını yapamadım bi türlü,nasıl ayarlarsam ayarlayım menüden çıkınca default ayarlara dönüyor.
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Flassh said: alt tab yapınca hata veriyor oyun çöküyor. dota2de de öyleydi, borderless window seçeneği vardı ayarlarda.onu yapınca düzeliyordu. csgo da yok o, sadece normal window mode var. başka yerden ayarlama imkanım var mı? -sw -w 1680 -h 1050 -noborder library'de oyuna sağ klik > properties set launch options 1680x1050 yerine kendi çözünürlüğünü yazıyosun oluyo.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 saol knox işe yaradı. niyeyse steam oyunlarında full screende alttab yapınca, kasma ve çökme meydana geliyor bende. neyse böyle hallediyorum. ulan bota bile öldük, tamamen unutmuşum fps oynamayı :( @s-h dotada parlaklık ayarı yapmak için oyun dosyalarından bir şeyler yapıyorduk. dota konusuna bak orda yazıyor olması lazım. oyun banada aşırı parlak geliyor, seçemiyorum bir şey bunda da işe yarar sanırım
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 key düştü balıma, trade düşünüyorum, ilgilenen offerini belirterek pm atarsa sevinirik. edit: gift düştü. oyunlar burda http://steamcommunity.com/id/tugberk listede eksik olan varsa daha iyi.
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 key bana da gelmiş. Sevindim. edit. oha 2 tane yollamışlar. bi tanesini halen gift edebiliyorım.
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 eline fazladan key düşüpte hibe etmeye hevesli arkadaşlar varsa talibim burdayım. :)
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Ney bana key fln gelmedi yazık değil mi? Olan var öm atsın plz...
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 source'dan daha kötüymüş oyun, onayladım biraz daha oynayınca fikrimden değişti, gameplay bariz sourcedan daha iyi. 1.6'ya daha yakın ama grafikler yıllar önceki cssden nasıl daha kötü olmuş bilmiyorum, gerçi ben kusmuk styla oynarım highendde bile onun için beni bağlamıyor bu konu. son olarak -noborder -windowed oynayın çok güzel oluyor instant alt+tab. bayadır source motorlu bir şey oynamıyordum bunu öğrendiğim iyi oldu.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 1 adet gift var bende, oynuyacak olan fakat uzun zamandır key bulamamış birine yolluyayım. laf olsun diye istemeyin ama gerçekten oynayacak birine gitsin, yazık onlara :(
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 steamgiftsten bizim gruba aç http://steamcommunity.com/groups/sanslipati
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sanslipati ye bi invite alsam bende de var bir gift cs go? http://steamcommunity.com/id/romslayer/
Öne çıkan mesajlar