Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 katılıyorum bu konuda. two worlds'ü bilmiyorum da skyrim'de artık belli bi seviyeye geldikten sonra sandık falan açmakla uğraşmaz oluyosun. böyle çok gizli yerlerde çok acayip şekilli mekilli sandıklar oluyor, açıyosun wooden bow of drain falan gibi şeyler çıkıyor deli oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 skyrim konsol oyunu zaten loot konusunda da , two worlds ayrı kötü bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Skyrimde lvl43te 95k altın yaptım evim, atım, yatım sandıklar dolusu kaçak malım herşeyim var ama mutlu değilim hep bir vicdan azabı hep bir kabus peşimde. Hala esnafın cebindeki 20 goldu veya gariban bir kadının alyansını yürütüyorum, aynada kendime bakamaz oldum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Bone said: 4-5 tane böyle bir "background" 4 - 5 böyle bir seçenek için çok az bi miktar, fazlası da fizibıl değil. Vignette/background falan olur da şatom olsun üniverstede hoca olayım gibi spesifik olayların rpgden çok sims benzeri oyunlarda yeri var. İşin içinde mutlaka bir mücadele olması gerekiyor, hayat simülasyonu rpg değil. Ama hayat da bir mücadele diyenleri celestial fury çarpıyormuş, hem de 6d6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 hayat 9 aligmenta sığmayacak kadar ihtimallerle dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Sparkcaster said: hayat 9 aligmenta sığmayacak kadar ihtimallerle dolu Dünyayı 7 kıtaya ayırmak da doğru değil, bi sürü ülke var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Sene 365 güne sığmaz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 eskiden rpglerde kalemiz felan olurdu, şimdi koca dragonbornuz bitane kulube veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Son zamanlarda Witcher ve Risen'dan başka epey iyi denebilecek RPG çıkmadı zaten. Niş pazara döndü artık, ne yapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 geçen gün bi resim vardı redditter leave my genre alone diye sanırsam iphone markette rpgye basınca cıkannarı gosteriyodu farmvbiller felna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Obsidian CEOsu Feargus Urquhartla Bioware in kurucularından doktor Ray Muzyka'nın Dice2013'te katıldığı 20dklık bi panel konuşması. Genel olarak rpglerin mevcut durumunu ve geleceğini tartışıyorlar. Ağır basan konsept oyuncu-yapımcı ve oyuncular arası etkileşimi sürekli güncel tutarak rpglerde devamlılığı sağlayabilmek. http://www.youtube.com/watch?v=n330vRSLZuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 /offtopic rpg önerecek var mı ? fate zero'nun bi oyununu görmüştüm youtubedan mesela çok eğlenceli gözükmüştü . cutscene giriyo arada falan. türe çok yabancıyım, sevdirecek tarihi eser olmayan bi şeyler olsun mümkünse. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Witcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Dragon Age. 1 ama, 2 değil kesinlikle. Hem tarihi eser değil hem de ordan burdan arak olan hikayesini yakalamak çok kolay. Türe yabancıysan witcherlar başlangıçta garip gelebilir, standart fantastik kurgu her zaman en rahatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 forumda 2 yi oynayıp bitirip çok sevenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Forumda çetintaş ve çipetpet de var, olur öyle arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Son zamanalrad cikanlardan en sevdigim bu aslinda benim: http://forum.paticik.com/read.php?35,5836028,page=2#msg-6276132 Yeni baslayan sevmez ama, 4-5 oyun yapabilirsin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Akito said: /offtopic rpg önerecek var mı ? oynamadıysan avadon oyna http://www.gog.com/gamecard/avadon_the_black_fortress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Avadonu da benzer nedenlerden tavsiye etmiyorum. Oyun oldschool sevenler için keyifli, ama oynanabilirliği ciddi sorunlu. Avadona gelmeden önce fallout 1 ve 2, arcanum falan oynaması lazım. Adam türe yabancıyım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ha onu gözden kaçırmışım. türe yabancıysa baldur's gate, fallout, kotor, icewind dale serilerini oynasın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Akito said: türe çok yabancıyım, sevdirecek tarihi eser olmayan bi şeyler olsun mümkünse. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Kotor tarihi eser sayilmaz. Witcher, KOTOR I&II, Dragon Age I, Mass Effect I, Risen oyna iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kotor la başlamak ideal sw dünyasını seviyosan ilaç gibi olur fallout ları denersen ardından direk new vegasla başlayabilrisin biraz kopuk olursuns enaryodan ama anlasılmıcak bişi yok ama mesela baldurs gate 1 2 felan dan direk güzel tercih sisteme uzak olmak belki biraz sogutabilir dnd kuralları sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kotor için demedim de direkt 98-99 oyunlarını kopyalamış bone adamın mesajına bakmadan ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 alpha protocol da olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar