Prosciutto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sir.Enis said: ben şeyi merak ediyorum komandoluğu reddetme gibi bi şansımız var mı ? ve nasıl seçiyorlar aa bunun fizik iyi gel sen gomando mu olcak diyorlar raporun vs. yoksa rastgele seçiliyorsun, şans tamamen. 4 senelik denizcilik mezunu olup piyade komando olan insan tanıyorum. reddedemezsin, anca gittiğin acemi birliğinde eğirdirde falan sağlık kontrolünden geçtikten sonra refüze olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 refüze olamazsan zaten eğitimlerde refüze olursun afdsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 1 86 boy 122 kiloyum.. nolur benim akibetim bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Aluriel said: goldbären said: patlıcan topiğiydi ama kaçırdın. zayıflıyorum lan, iki haftaya tartılacam. sonuçları söylerim eheh 100 kilonun altına düşmedikçe geç bu işleri düştüm lan alacak mısın burger? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 suBzer0 said: 1 86 boy 122 kiloyum.. nolur benim akibetim bilen var mı? alıntılıyorum ki kaçırmayasın mesajı goldbären said: TSK sağlık yönetmeliği. 2380 diye sayfada aratın, oradaki tablo bizi ilgilendiren. boyunuzun ynaındaki kilo +30 veya -20 çürüme sınırı. 2380 numaralı sayfadaki tablo. 83 + 30 113kg ile sınırı geçiyosun. erteleme verirler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 senin gibi ülkücü bi kardeşimizin askerden bunca sene kaçması da beni ayrıca üzdü....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sol gözde göz tembelliği nedeniyle almadılar beni. yanımdaki arkadaş retinasından ameliyat olmuş gözün biri kayık ama onu kayseri hava indirmeye gönderdiler. asfadgfd ben hep gidicem diye bekliyordum o hep beni göndermezler diye. çok değişik bir sistemleri var TSK'nın gerçekten. şimdi olsa göz tembelliğinden geçsem obeziteden yine almazlar.. asfa Gitmek ister miydim? İsterdim ama kısmet. Bir yerde iyi oldu 6 ay zaman kazandım. Ama tek kötü yanı millet ''askerliği nerde yaptın?'' diye sorduklarında ''muafım'' cevabını verince yüzlerinin aldığı ifade sanki cüzzamlıymışım gibi bakıyorlar. O yüzden sordukları zaman sallıyorum bir yer. aynı kişiye farklı şehirler denk getiricem diye korkuyorum. oh be rahatladım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 goldbären said: 1,92 123 kiloyum göbeğim var ama göstermiyorum nolur acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 aşırı kilolu olunca kilo ver gel diyorlarmış ama kilo verdiğin an alıyorlarmış askere yani bedelli çıkana kadar +30-40 kilo olsan askerliği ertelebilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Dark_Soul said: 1.80 adamın 53 kilo olması lazım.Nasıl birşey olur acaba :) oluyor abi, ben 1.81e 56-57 falandım bi ara. zorlasam olurdu yani heralde ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 İlk açtığımda amma laf yemiştim (iki piliç ne la vs) :D Şimdiki hale bak >:D< "Nerden patlatabilirim" styla... Dikkat edin de obezlikten patlatırken diyabete yakalanmayın :) Çok fena vakalar da vardı bu kontrolde. İçim acıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 nordlydian said: Gitmek ister miydim? İsterdim ama kısmet. Bir yerde iyi oldu 6 ay zaman kazandım. Ama tek kötü yanı millet ''askerliği nerde yaptın?'' diye sorduklarında ''muafım'' cevabını verince yüzlerinin aldığı ifade sanki cüzzamlıymışım gibi bakıyorlar. O yüzden sordukları zaman sallıyorum bir yer. aynı kişiye farklı şehirler denk getiricem diye korkuyorum. oh be rahatladım biraz. Komandoydum de poker face'le. Kimse daha fazla sormuyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben olsam muafım amuhauhauah derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 mal mıyım lan askere gidicem de diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ''bu konu hakkında konuşmam yasak'' diyeceğim bundan sonra anasını satıyım. daha etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 prof asker olmadıkça demeyin öyle şeyler, kıçıyla güler millet :) bizim lisede kafayı sıyırmış bir beden hocası vardı öyle, kıbrısta komando yapmış. "Radyasyonla çalışan SAM bataryası"nı tek başına taşıyıp yerleştirdiğini falan anlatıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Yönetmelik değişmiş, artık herkesi alıyorlarmış :( DEEEEEEERMİŞİM. >:D< 33/d. Zoruna gidenin.... X( Edit: Yönetmelik değişmiş 2 den sonra "kilo verebilir misin" diye sordu doktor. Veremeyecem diyenlere basıyor damgayı. 5 sene bekleme olayı bitmiş onun anlattığı kadarıyla. Heyetten alacam raporu şubeye gidecem Çarşamba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ofisten biri yırttı bugün bu mevzu ile. pastasını yiyorum şu an. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Raporu alanlar en son aşama olarak verilen ön raporu şubede onaylattırıyorsunuz. Sonra ilişik kesildiğine dair kağıdı ister şubeden alabiliyorsunuz, ya da eve yollatabiliyormuşsunuz. (Pazartesi öğrenmiş olacağım) +30 (4 ve 5. seneye sarktıysa) ve +40 lar seferde görev yapar alıyormuş. Ben +51 yazıldığım için savaşta ve barışta yapamaz yazıyor. +70 + 80 ler de vardı tabi. O kadar olmadığıma sevindim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 121 kilo mal gibi askerlik mi yaptım ben şimdi. gerçi kendim kaşındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Benimde gözler toplam 16.5 derece bakalım ne olcak kimi muaf diyor kimi değil diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 abi doktorun insafı göz işi. katakulli yapıp yollayabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 doktorun insafı falan değil. git bir devlet hastanesinden rapor al göz numaran için, onu göster şubeye sonra gata'ya sevkini al. Gata'ya da devlet hastanesinden aldığın raporları götür. Oradaki doktora da göster bu raporları. Ya seni gata'da teste yollar öyle alırsın çürüğü, ya da direkt o kağıtları onaylayıp verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Abi şimdi okul bitti 2 sene erteleme şansım var askerliği ama muafsam diyorum hiç erteletmeyeyim alayım çürük raporunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 beklediğine değmez. iş başvurusu yapacaksan da 10-0 önde başlarsın. Tam mevzuatı oku bu arada toplam kaç olunca çürük alındığını falan. Ben kulaktan dolma 11.5 diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar