Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Millerdaki NC yi silip açıcam vanu vs o olacak :( Arkadaş isyan ediyorum şu oyunun voice chat ine. Kursanıza bi ts :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 oyunun voice chati çok başarılı gibi geldi bana daha bi kere dün kullandım gerçi. sen ne sorun yaşadınki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 5-6 kişi konuşunca çöküyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Dworgian said: Millerdaki NC yi silip açıcam vanu vs o olacak :( Arkadaş isyan ediyorum şu oyunun voice chat ine. Kursanıza bi ts :( abi şu olay yalan. arkadaşlarla toplanıp 5v5 dota atmadığın sürece mmo'da ts olayı harbi yalan. bi sürü adam giriyor outfite hepsini tek tek kontrol mü edicen ts'ye girdi mi girmedi mi girecek mi. in-game voice gayet yeterli ve adam istese de istemese de duyuyor seni sdfkgj. öbür türlü "amaan ne gircem ts'ye" der, salar bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 iki kişi aynı anda ölme olup duruyordu da, üç kişi aynı anda ölmeyi gördüm şu oyunda. ben VS elemanı vurdum, VS eleman yanımdaki TR'ı vurdu, o da beni asdf. bu arada voice chat baya iyi, settingste transmit volume'du sanırım 50% üstüne çekmeyin, sorun çıkabiliyor. ses yükseltmeniz gerekirse P'ye basıp, Voice&Chatten ses seviyesini ayarlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Dün gece çok iyiydi yahu, imam sağolsun. LA olarak aktık baya, bayadır bu kadar eğlenmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sorma dün çok iyiydi ya ben de çok eğlendim. eve gidince 1 saatlik farma açarım c4'ü. amerish in yaman geçitlerinde tank patlatırız. hatta jump jets kasalımda düşman uçaklarına bomba yerleştirmeye kasalım asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Xenocide said: Dworgian said: Millerdaki NC yi silip açıcam vanu vs o olacak :( Arkadaş isyan ediyorum şu oyunun voice chat ine. Kursanıza bi ts :( abi şu olay yalan. arkadaşlarla toplanıp 5v5 dota atmadığın sürece mmo'da ts olayı harbi yalan. bi sürü adam giriyor outfite hepsini tek tek kontrol mü edicen ts'ye girdi mi girmedi mi girecek mi. in-game voice gayet yeterli ve adam istese de istemese de duyuyor seni sdfkgj. öbür türlü "amaan ne gircem ts'ye" der, salar bırakır. Abi oyunun voice chatinde benim bir curse üm var galiba. Misal dün en sonunda outfit chat in sesini de açtım squad a ek olarak, ve bir süre konuşabildim de. Hatta "sana invite atmıştık" da dediniz. Ama sonra 30 dkk kadar "re-invite" diye bağırındım tık yok. Bu oyunun voice chatinde zibilyon tane ayar var. TS de yok. Hem orada odaya biri girdi mi ötüp uyarıyor da zaten. Ayrıca single oynamak zevksiz. kimse amaaan ne girecem demez bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 LethE said: vanu oynuyorum! hatersgonnahate.png yalnız özellikle kırmızıların silahlar çok daha kaliteli gibi geliyor bana, varsın bullet drop olsun snipe kasmıyoruz sabahtan akşama. infiltrator yalnız ben mi yanlış oynuyorum oyundaki en gereksiz class mı olmuş? radargun adam gibi bişi göstermiyor, pistol dandik , s.rifle hipfire ise anca bala göte tutturursan. evet infiltrator çok gereksiz. Anca outpost towerlara saldırıyorsan AA ve ATleri repair eden engineerları öldürüyorsun kolayca okadar. Onun dışında ben adam akıllı bir katkısını göremedim infiltratorların genel oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Hack olayı var. Bi inf bi engi gidiyorlar, düşmanın baseinden tank çıkartıyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 phalanx turrentları kullanan olursa hackleyin, kullanan direk avanak gibi ortada kalıyor, free kill. sniper infiltrator bazı baselerde (4 tane landing padi olan), biolab'de baya gereksiz, scout rifle açın bence, görünmezlikten yararlanıp güzel killer alınabiliniyor. amp station'da bi nebze güzel spotlar var, tech plant içinde iyi diyemem. onun dışında açık alanda oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 LethE said: vanu oynuyorum! hatersgonnahate.png yalnız özellikle kırmızıların silahlar çok daha kaliteli gibi geliyor bana, varsın bullet drop olsun snipe kasmıyoruz sabahtan akşama. infiltrator yalnız ben mi yanlış oynuyorum oyundaki en gereksiz class mı olmuş? radargun adam gibi bişi göstermiyor, pistol dandik , s.rifle hipfire ise anca bala göte tutturursan. VS oynadığında için pistol dandik geliyor yoksa diğer factionlarda iyi. şaka maka VS'in tek kötü yanı o pistol'dür. sniperlar için en kötü faction VS. http://www.youtube.com/watch?v=peDJq1X2KiI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 İnfiltrator super sınıf eger nerede ne yapacağınızı iyi biliyorsanız. UZaktan yakın aksiyona girmeden temiz temiz iş yapmak kadar eğlenceli birşey yok. Herkes medium/close range'e girmek zorundayken ben 200-300 metreden kafaya çalışıyorum. Çok rahat bir durum açıkçası. Ayrıca düşmanın arkasına vs. dolaşıp dağda vb. bir yerde pozisyon alabildiğinizde de harika oluyor. Bence zevkli bir sınıf. keşke tanklara da zarar verecek birşeylerimiz olsaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 lore'u araştırırken aklıma geldi oyunda karada savaş varken aslında uzayda da var. biraz araştırdım EVE'in gittiği yolun tersinden gidecez demişler. space-based gameplay varmış planlarında. http://massively.joystiq.com/2011/08/15/planetside-2-may-feature-space-based-gameplay/ şöyle bişeyler olsa, http://www.spacegamejunkie.com/wp-content/uploads/2012/06/1-Scene-from-Opening-Cinematic.jpg http://desmond.imageshack.us/Himg24/scaled.php?server=24&filename=80339763.png&res=landing işler iyi belki 4-5 yıla space combat görebiliriz belki... ama adamlar önceki hedefleri continentleri tek bir dünya haline getirip, naval combat oyuna eklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aegis kruvazör alırım direkt naval combat gelirse, paso uçak düşürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=11XpMtssMR8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 nasil vs oynamak sosyal intihar be, en guzel faction oyunda ki TR fasist diktatorluk NC pmc destekli anarsik terorikler VS transhumanist space freaks hemen magrider temali haters gonna hate gifi yapsin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yav bana balik kafali mor latex tayti savunmayin!!! (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Leopar said: TR normal mode NC hard mode VS ez mode düzelttim senin için. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 NC oynarken silahları denemek için vanu açınça, sanki single player bir oyunu impossible zorluğunda oynarken bölümü geçemeyip EASY zorluğa almışım gibi geldi, offical forumda adamlar var, NC weapons fine, NC weapons damage to high vb. yazanlar zahmet edip 5 dakika bakmıyorlar bile, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hadi hadi ne agladiniz be, sirinler sizi oyle bi anlatiyorsunuzki sanki adamlar ncye silah yerine super soaker falan vermis, alakasi yok takim oyunu bu, basarili bi sekilde kendini koordine eden taraf haritayi silip supuruyor silah milah hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 evet ondan dev bile NC şuan güçsüz diyebiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Ama tabii bu arada bizim "ooo rock music ftw" diyerek NC açmış ve inatla değiştirmiyor olmamız (evet yatırım çok şu an biliyorum) ayrı bir süper. Bu arada voice chat problemimi dün çözdüm artık sesimi duyurabileceğim inşallah. dün gece son anda girdim 3 kişi idik ama öylesine geyik yaparken bile zevkli geldi oyun squad olunca. tek başıma ne işkence çekmişim kardeşim günlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bi kere dediğin gibi yatırım çok, BR 30'um, unlock'un dibine vurmuşum, kazanan tarafa geçmek için karakterimden vazcayamam sori ayrıca vanu ez mod ez mod diye dalga geçiyoruz bi ton, empire switch düşünmek nedir o zaman. oyuncu kimliğinize hakaret direk. AYIB AYIB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar