Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

American Gods (2017) - HBO

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

Öyle bir iddiam yok.
Dizi fabrikası bize bunu alıştırmış durumda. Her bölüm vayamkya dedirtmeli diziler gibi bir beklenti oluşturdular bizde. Baktığın zaman aslında hepsi thriller sadece, aradan ayrıştırabileceğin çok çok kaliteli iş diyebileceğin dizilerde bile aynı formüller var.

Bu dizi bunu kırmaya çalışıyor, alışkanlıklarımızın değişmesi de çok kolay olmuyor haliyle.

Ben çok sıkı bir Neil Gaiman takipçisi olduğum, az çok kafasının nasıl çalıştığını, neleri dert ettiğini tahmin ettiğim için bu ısrarının gerekçelerini ve nüvesini anlayabildiğimi düşünüyorum sadece. Ben çok iyiyim olayı kavradım siz anlayamadınız sığırlar gibi bir nutuk atma durumum yok yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

10dk'lik short episode ile anlatilabilecek hikayeyi bir bolum verirsen harbi olay bedri baykam'in peceteye bosalmasina donuyor yalniz.

sanirim bir sezonu 50bolum falan yapacaklar adamlar. ya da GERCEKTEN ANLATACAK HICBIR KONU YOK!

ama bu bolumde soyle bir sey oldu, ABI AMERIKAN DIZILERINDEN FERSAH FERSAH ONDE TURK DIZILERI!

bu bolumde izlediklerimizi inanilmaz dusuk butce ile turk dizileri senelerden beri yapiyor. 40dk goruntu yayinlayip 10dakikada done done ve eksiksiz anlatilabilecek bir konuyu uzata uzata, cekistire cekistire, sundure sundure, (bi sn bi kac tane daha yazarak cumleyi uzatmaya calisiyorum.. hmm) esnete esnete, her sahneyi 40kere gostere gostere anlatiyor.

amerikali bu yontemi yeni kesfetmis sanirim.

dikkate bile almayip "eat my dust!!!" diyor turk dizi endustrisi..

her neyse onumuzdeki bolum de yine hicbisi olmazsa zaten tanrilardan dizinin devam sezonlari gelecek ratinge ulasamamasi icin yardim dileyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

Borlach said:

güzel bölümdü bence.

çünkü;

laura ve çarşamba
laura'nın ölümüne bağlı olarak çarşamba'nın kimliği hakkında ipuçları vardı bu bölümde.

benim merak ettiğim, çarşamba laura'nın geri dönebileceğini tahmin ederek mi coin'i shadow'a verdi? onu da takıma katmayı daha önceden planlamışmıydı acaba?

kimliği derken?

Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim nokta işte belirginleşiyor.
Kore ve füze olayı (arkadaki brony dream animasyonlar thumbs up), işte TV'nin Dünya Abi'nin sözcüsü olması falan aslında çok başka bir noktayı da anlatıyor bize anlatımın kendisi (senaryosu/konusu demiyorum dikkatinizi çekerim).

Baştaki animasyon da taş gibiydi 5 bölümde.
Gerçekten kendini aşıyor dizi, Shadow's Orgasm Face baki seyrediyorum diziyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

4. bölüm tam bir walking dead bölümü gibi değil miydi ya sdfs.

hatunu sevmedim ya çok orospu. ama fizik güzel.

kız çok güzel, bak başka dizilerde hiç böle bişi demedim daha.

son bölüm öncekinin aksine aydınlatıcıydı en azıdan ama çok aşırıya kaçıyorlar hep ya, dikkat çekmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...