Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 sken her zaman erkektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Flassh said: kadınlı madınlı seks olaydı tekrarını izlerdiniz. ne ağladınız 2 erkek şeyi gördünüz diye haci erkegi, kadini, grupu farketmez. gereksiz ve uzatilmis bir sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 moriarty said: kışın sıcak sıcak iyi gider erkek yazın ferahlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 nerden biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 https://i.hizliresim.com/8MByva.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 gadot mu lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 kadından anlıyor ve iyi kadını her yerde tanıyorsun. seni sanal dürümle ödüllendiriyorum vingthor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 kadin mi lan o? e memesi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Nigger please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 dasaaa said: kadin mi lan o? e memesi yok.. peperoni nipples Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 hmmf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Vingthor said: gadot mu lan o DarKRideR said: kadından anlıyor ve iyi kadını her yerde tanıyorsun. seni sanal dürümle ödüllendiriyorum vingthor Yazıklar olsun. Kadın mı lan su, düzün önde gideni. Düzden kastım sadece S T I C C değildi ama isabet oldu. Kadın dediginde biraz volume olur abi, suratında bi karakter olur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 sonuçta kadın ve ünlü ! affetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 xunn haklı zevklere karışmam pek ama hak verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 son bölüm cin konulu arap gay pron da izledik tam oldu anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 4.bölüm ulan arabadaki sahnede kopan penisi göstericekler diye gerim gerim gerildim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 ep.4 shadow'un nasıl darağacındna kurtulduğu dışında hiç bir şeyi göstermedi baya boş bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 abi tahmin edeyim; KONU AKMIYOR, BIR SEY OLMUYOR, OYLE SANATSAL. dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 yok sanatsal değil sinemagrafi den bahsetmiyor sak. tek bir konuyu işledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 sahneler de kötüydü be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 50dk izle, önceki bölümle aynı yere gel. bir bölümlük şey değildi bu 5dk'da da anlatılırdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 güzel bölümdü bence. çünkü; laura ve çarşambalaura'nın ölümüne bağlı olarak çarşamba'nın kimliği hakkında ipuçları vardı bu bölümde. benim merak ettiğim, çarşamba laura'nın geri dönebileceğini tahmin ederek mi coin'i shadow'a verdi? onu da takıma katmayı daha önceden planlamışmıydı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Daha fazla ipucu gerekli miydi gercekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Abi olay SANATSALLIK değil bakın. Bu dizi farklı bir dizi. Beklentilerinizi ona göre ayarlamanız gerek. Yani bu diziden beklentiniz konu aksın, her bölüm farklı bir şey anlatılsın, binbir twist olsun ise yanlış bir beklenti içindesiniz. Ufak tefek twistler olacak, konu biraz daha grand scheme noktasına ulaşacak ama zaten daha ilk bölümden koydu dizi rotayı, eskiler ve yeniler kapışacak. Olay bu yani hani çok farklı bir konu yok bunun haricinde. Bu dizide eskileri anlatırken değindiği mitolojik ögeler, yenileri anlatırken konu ettiği sosyolojik ve politik temalar, çok kurulu olmayan neo-liberalizm eleştirileri, bilhassa diyaloglarla (3. bölümdeki İsa muhabbeti ilk aklıma gelen) inşa edilen sözlü anlatım ve üzerinde dikkatle durdukları görsel anlatım falan bu dizinin olayı. Kitaba bu kadar sadık bir diziyle ilk defa karşılaşıyorum. Ya da şöyle söyleyeyim; kitap olmaya bu kadar yaklaşan bir diziyle ilk defa karşılaşıyorum. Bu kimliğinden ısrarla vazgeçmemiş dizi şu bölüme kadar, ısrarla yeni bir formül koyma çabasında ve arkasında duruyor. Tipik dizi oyunlarını falan tutturmadığı için "eah bu ne" diyorsunuz, diyenler olacaktır ama bu yönüyle bir ilk olma özelliği de var ve sağlam durursa yeni bir devrim yaratır kendi içinde. Seks sahnelerine de bu gözle bakın, bunlara anlatım penceresinden yaklaşın, ne bileyim GoT'daki Spartacus'teki "narrative marrative yok bambambam" sahneler değil. Kendi içinde aşırı güçlü anlatım ihtiva ediyorlar. O cin seksi (cinski cinski cinski, biliyongu onu?) sahnesi örneğin, aşırı güçlü bir anlatımı var. Bu gözle bakmaya çalışın biraz. Doymak için değil tatmak için. Cips bira değil biraz bitter çikolata, malt viski bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Üstteki post'un özeti: Dizi kötü değil, siz kötüsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar