Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Homeland (2011) - Showtime


sabonis

Öne çıkan mesajlar



Showtime dizisi. Kadro pek güzel Claire Danes (Stardust), Damian Lewis (Life), Mandy Patinkin (Criminal Minds, Princess Bride), Morena Baccarin (Firefly)

Irak'ta 10 yıl önce öldüğü düşünülen bir asker (Lewis), Amerikanya'ya geri döner. Bipolar olan CIA ajanımız Claire Danes, Lewis'in artık El-Kaide için çalıştığına dair şüphelenir ve Mandy Patinkin ile beraber olayı deşmeye başlayacaklar falan filan. Hafif psikolojik tarafları olan ilginç bir diziye benziyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
ilk bölüm nete düştü. WEBDL olarak bulabilirsiniz. Görüntü kalitesi iyi ama frame rate sorunu var ama alışıyorsunuz. Herhalde yazarlara, sitelere gönderilen kopyası bu.

Neyse gayet iyi başladı tahmin ettiğim gibi. Kadro zaten iyi. Potansiyeli var ve kullanacak gibi. Kaliteli yapım bulmak zor oluyor son zamanlarda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Net gelsin izlerim. WebDL bu arada eleştirmenlere filan gönderilmiş demek değil. Netflix'den, Hulu'dan, kanalın kendi sitesinden, iTunes'dan çekilmiş demek. Hulu gibi, Netflix gibi şeyler yayıldıkça scene gruplarının dizilere olan ilgileri de azalıyor, WebDL koyup geçiyorlar. Hem HDTV'den daha kaliteli oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne netflix ne huluymuş arkadaş komisyon mu alıyorsun bilelim.

WEBDL olarak geçiyor dememin nedeni release tagı WEBDL olarak geçiyor birkaç yerde. ilk nete düştüğünde eleştirmenlere yollanan kopyası diye bilgi aldığım için onu dedim yoksa biliyorum yani WEBDL'in kaynağını.

showtime youtubea koydu bu arada sansürlü versiyonunu. sansürsüz izleyin tabi. Morena Baccarin'i sansürlü izlemek ayıp.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
axedice said:

Morena Baccarin dedin tav oldum.

Rubicona benziyor mu dizi?


Tam rubicon değil, olay örgüsünden çok karakterler ön planda. Ama baya iyi dizi, çok az yerde gerçekçi tutarlılıktan (çılgın terim atarım) uzaklaşmış.

Bide son bölümde


bak feci spoiler izlemeden açma

bildiğin patlatacak mı patlatmayacak mı kız telefon açana kadar emin olamadım. Aslında patlattı zaten ahah, baya sinir stres bi sahneydi orası resmen brodyle birlikte aynı nabızla izledim





Winters çok iyi iş çıkarmış, Morena abla her zamanki güzelliğinde. Ama ben özellikle Saul u oynayan Mandy Patinkine hayran kaldım herif bütün diziyi götürüyor ağır karakteriyle. Claire Danes eh fena değil, senaryo da sürükleyici olunca güzel dizi olmuş. Tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
lan iki bölüm izledim de vah efendim dünyadaki en tehlikeli adamı kovalıyoz, vah el quaeda, bin ladini kestik, sırada nazir var, vah terörizmi yendik yenicez vs.

bu dizi de dizi olarak gayet başarılı aslında, ama amerikanın zaten otuz senedir vatandaşına sattığı yalanları da alan biriyseniz. öbür türlü harbi sarmıyor.

genre aynı gözükse de konu olarak rubiconla kıyaslamamak lazım. rubide hikaye çok daha iyiydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...