neutrino Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Ne var patchte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 arkadaşlar oyunu steamde göremiyorum. görebileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yok bendede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Cuma gunu geliyor sanirim Early Access Steam'e. Su anda Desura'dan ucuza alip steame ekleyebiliyorsunuz key ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 mono said: Simdi bir patch indirdi oyun 110kusur mb..Steam Early Access'e geliyormus 1-2 gune..Cuma'dan sonra fiyat 2 katina cikiyorre haber ola. http://projectzomboid.com/blog/2013/11/its-been-a-long-road/ fiyatı arttırıcaz ama %50 indirim devam edicek diyor galiba di mi? yoksa launch diye bahsettiği steam launch mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 neyse geri geldi fakat şu oyunda bana neyin zarar verdiğini göremiyorum deli olacam. gücüm gidiyor içmediğim ilaç kalmadı hala gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Zombi enfeksiyonu son aşaması olabilir, ölüm kaçınılmaz o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 aldim ben de hazir ucuzken bakalim, bulunsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 sabonis said: mono said: Simdi bir patch indirdi oyun 110kusur mb..Steam Early Access'e geliyormus 1-2 gune..Cuma'dan sonra fiyat 2 katina cikiyorre haber ola. http://projectzomboid.com/blog/2013/11/its-been-a-long-road/ fiyatı arttırıcaz ama %50 indirim devam edicek diyor galiba di mi? yoksa launch diye bahsettiği steam launch mu Benim anladigim Steam Launch olunca fiyati gazlayacaz (2x), Cuma'ya kadar "su anki" fiyattan kapabilir, steam'de aktive edebilirsiniz. Cuma/Haftasonu orly access Steam'e dusuyor, launch dedigi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 denedim bi, vazgeçtim. güzel bi şey çıkarsa ilerde kazıklancaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 pöfffff. aldım yükledim steam'den, hiçbir şey olmuyor çalıştırınca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sağ tıkla felan betayı aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 banada aynısı oldu, sildim oyunu duruyor valla, boş zamanımda uğraşacağım artı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 javalarınızı güncelleyin, java outdated olunca açmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 iyide zaten kendi yüklerken java yüklüyor benim anladığım steam min yüklediği ile istediği farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 neutrino said: javalarınızı güncelleyin, java outdated olunca açmıyor. e güncel zaten? LethE said: sağ tıkla felan betayı aç bu ne demek lo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 steam'den oyuna sağ tıklayıp properties'den beta versiyonuna update etmesini sağlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 olm öle bişi yok. betas tab'ında "select the beta you would like to opt in" diyor, onu diyorsanız, yaptım onu zaten. başka bir şey de göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 eskiden orada bir seçenek vardı, kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ok steam forumlarında da biri yazmış, developer cevap vermiş, folder'a gidip oradan açınca çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 daha ilk gece, çıktığım ev değil de uzakta başka bir eve girmiştim geceyi oraya geçireyim diye. yatak odasında 4 zombi çıktı gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 iyi mi oyun şimdi alak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 iyi olma ihtimali var. simdi alırsan iyi cıkarsa kar edersin cıkmassa üstüne bi bardak su içersin. karar senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Steam den betayı seçip oynuyorum, birde safe mod la başlıyorum,yoksa oyun açılmıyor. Başka kimsede varmı bu sorun. Zoom ve rotate çalışmıyor bende, neyi yanlış yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 zoom mouse wheel. rotate dediği craft eşyasını koyarken rotate, kamera dönmüyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar