neutrino Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ya tüm evlerin kapısı kilitli neredeyse, etrafta alet falan da yok açacak, mal mal gezinip su içiyorum yemek yiyorum ölüyorum sürekli sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bir shotgun ve ammo buldum. gittim zombie üzerinde denedim. keşke denemeseydim. Arkasından ormandan sürü halinde geldiler. bir evin tuvaletine saklandım. uyku haplari icerek intihari düsünüyorum su an. Olan 4 gün survivale olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 kapı kitliyse camdan gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Karag8z said: bir shotgun ve ammo buldum. gittim zombie üzerinde denedim. keşke denemeseydim. Arkasından ormandan sürü halinde geldiler. bir evin tuvaletine saklandım. uyku haplari icerek intihari düsünüyorum su an. Olan 4 gün survivale olacak. haha lan çok boş yakalandım tüm ekran tükürük oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Okudum tüm yazılanları, survival oyunları da severim. Almalı mıyım sizce şuan yoksa full release falan bekleyeyim mi? Yazılanlara göre adamların düşünmediği ve yapmadığı iş kalmamış daha ne kadar gerçek hayat şartlarına yakınlaştırabiliriz diye. Zombiler hariç tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Karag8z said: bir shotgun ve ammo buldum. gittim zombie üzerinde denedim. keşke denemeseydim. Arkasından ormandan sürü halinde geldiler. bir evin tuvaletine saklandım. uyku haplari icerek intihari düsünüyorum su an. Olan 4 gün survivale olacak. dasdfasdfdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ulan öyle bir anlattınız ki gittim aldım hiçbi şey beceremedim yarın daha detaylı bakıcam sdfg yok mu nooblar için bi şeyler yazacak babayiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 http://pzwiki.net/wiki/Survival_Guide yeni başlayan herkese yeter. oyun birşey bilmeden zor, 10dk ayırıp okumanız size saatler kazandırır rahat. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 hiçbir şey bilmeden bi cebelleşmenin zevki ayrı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 neutrino said: Ya tüm evlerin kapısı kilitli neredeyse, etrafta alet falan da yok açacak, mal mal gezinip su içiyorum yemek yiyorum ölüyorum sürekli sdfsdf Camdan gircen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 8. gunumun sonunda ne sladge nede axe bulabildim. Elektrikler gitti, su ne zaman gidiyor bilgisi olan var mı? Survival modda oynuyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Sam'in verdiği link bayağı yararlıymış, onu okumak vakit kazandırır gerçekten. Pencereden nasıl gireceğini bulamamıştım mal gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ya ben bu oyunu niye steam olarak çalıştıramıyorum, java falanda yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bu oyunda hayatta kalmak istiyorsanız Tencere de çorba yapıp buzdolabında saklayın. Isıtıp yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 1- Camı el ile değil aletle kırın bu arada. Aksi halde her defasında bir yerinizi kesersiniz. 2- Eve girmeden önce dolaşın. Cama yakın dolaplardan birşeyler aşerebiliyorsunuz girmeden de. 3- Kesinlikle üç malzemeleri çorba yapıp 4 kaseye boşaltıp saklayın. Daha uzun gider ve iyileştirir, mutlu eder vb. 4- Bezbol sopasına çivi çakmayı ihmal etmeyin. 5- Ateşli silahları evin içinde kullanmayın. Son çare bile olsa kaçacak yeriniz yoksa dışarı çıkamıyorsunuz. 6- Kahvaltı Bıçağı bile tek atabiliyor, küçümsemeyin, çıplak elden iyidir. 7- Ara ara XP'leri skill dağıtmayı unutmayın. 8- Her zaman kaçacakmış gibi hazır gezin: Çadır Kiti, Kamp Kiti, Konserve, Açacak, Su Şişesi vb. 9- Eğer evlere giremiyorsanız acele etmeyin. Yerel elektrik kesintilerinde hırsız alarmları çalışmıyor, o zaman coşabilirsiniz. Ama sularda kesiliyor o yüzden önceden su stoklamayı ihmal etmeyin (şişelere, tencerelere vs). 10- Traits'lerden "Resilent" kesinlikle seçin. Normalde Isılırsanız %95 Zombi olursunuz, Yaralanırsanız %25. O Trait sizi daha dirençli kılıyor. Benim aklımdakiler bunlar herkes ingame tecrübelerini yazarsa hayatta kalma şansımız yükselir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bir de istediğiniz kadar kasın hayatta kalamadığınız bir oyun bu. Öl ama bu sefer daha güzel öl olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Feamer said: ya ben bu oyunu niye steam olarak çalıştıramıyorum, java falanda yüklü ben sildim tekrar yükledim hem 32 hem 64 bit. aynı hatayı google yap güzel bi video var tuto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 valla iş yerindeyim, akşama denerim burada çalıştıramadım, linklersen çok makbule geçer hata şu dos ekranı açılıyor sonra orada kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Javanı güncelle Feamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 onuda yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 cheater gun mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bugünkü son sürümde west point'i eklemişler, kuzeye doğru ama uzun yol demişler. muldraugh gerçek bir kasabaymış, west point de öyle. ikisi de 1000 nüfuslu falan. fort knox'un yakınında ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bu arada saveler patlamış. açılmıyor bendeki hiç bir save şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 harita değişti, doğrudur. beta oynamanın sıkıntıları işte, xenonauts'ta da böyleydi. steam laftan anlamıyor. auto-update kapatıp modemi de kapatmak lazım oyunu açarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Alpha release oyunu greenlight'a oyla sokup, alan adama steam ne yapsın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar