Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Project Zomboid

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir shotgun ve ammo buldum. gittim zombie üzerinde denedim. keşke denemeseydim.
Arkasından ormandan sürü halinde geldiler. bir evin tuvaletine saklandım. uyku haplari icerek intihari düsünüyorum su an.
Olan 4 gün survivale olacak.
Mesaj tarihi:
Karag8z said:

Arkasından ormandan sürü halinde geldiler. bir evin tuvaletine saklandım. uyku haplari icerek intihari düsünüyorum su an.

haha
lan çok boş yakalandım tüm ekran tükürük oldu.
Mesaj tarihi:
Okudum tüm yazılanları, survival oyunları da severim. Almalı mıyım sizce şuan yoksa full release falan bekleyeyim mi? Yazılanlara göre adamların düşünmediği ve yapmadığı iş kalmamış daha ne kadar gerçek hayat şartlarına yakınlaştırabiliriz diye.

Zombiler hariç tabi :P
Mesaj tarihi:
Karag8z said:

dasdfasdfdasfa
Mesaj tarihi:
http://pzwiki.net/wiki/Survival_Guide

yeni başlayan herkese yeter. oyun birşey bilmeden zor, 10dk ayırıp okumanız size saatler kazandırır rahat. :p
Mesaj tarihi:
neutrino said:

Ya tüm evlerin kapısı kilitli neredeyse, etrafta alet falan da yok açacak, mal mal gezinip su içiyorum yemek yiyorum ölüyorum sürekli sdfsdf

Camdan gircen :D
Mesaj tarihi:
1- Camı el ile değil aletle kırın bu arada. Aksi halde her defasında bir yerinizi kesersiniz.

2- Eve girmeden önce dolaşın. Cama yakın dolaplardan birşeyler aşerebiliyorsunuz girmeden de.

3- Kesinlikle üç malzemeleri çorba yapıp 4 kaseye boşaltıp saklayın. Daha uzun gider ve iyileştirir, mutlu eder vb.

4- Bezbol sopasına çivi çakmayı ihmal etmeyin.

5- Ateşli silahları evin içinde kullanmayın. Son çare bile olsa kaçacak yeriniz yoksa dışarı çıkamıyorsunuz.

6- Kahvaltı Bıçağı bile tek atabiliyor, küçümsemeyin, çıplak elden iyidir.

7- Ara ara XP'leri skill dağıtmayı unutmayın.

8- Her zaman kaçacakmış gibi hazır gezin: Çadır Kiti, Kamp Kiti, Konserve, Açacak, Su Şişesi vb.

9- Eğer evlere giremiyorsanız acele etmeyin. Yerel elektrik kesintilerinde hırsız alarmları çalışmıyor, o zaman coşabilirsiniz. Ama sularda kesiliyor o yüzden önceden su stoklamayı ihmal etmeyin (şişelere, tencerelere vs).

10- Traits'lerden "Resilent" kesinlikle seçin. Normalde Isılırsanız %95 Zombi olursunuz, Yaralanırsanız %25. O Trait sizi daha dirençli kılıyor.

Benim aklımdakiler bunlar herkes ingame tecrübelerini yazarsa hayatta kalma şansımız yükselir.
Mesaj tarihi:
Feamer said:

ya ben bu oyunu niye steam olarak çalıştıramıyorum, java falanda yüklü

ben sildim tekrar yükledim hem 32 hem 64 bit. aynı hatayı google yap güzel bi video var tuto
Mesaj tarihi:
bugünkü son sürümde west point'i eklemişler, kuzeye doğru ama uzun yol demişler. muldraugh gerçek bir kasabaymış, west point de öyle. ikisi de 1000 nüfuslu falan.

fort knox'un yakınında ikisi de.
Mesaj tarihi:
harita değişti, doğrudur.

beta oynamanın sıkıntıları işte, xenonauts'ta da böyleydi. steam laftan anlamıyor. auto-update kapatıp modemi de kapatmak lazım oyunu açarken.
  • Yeni Oluştur...