Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bir alt topic muratcım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Yav bunda, windows 7 deki kırpma hedesi yokmu default olarak, ekranda belli bir yeri seçip screenshotunu almak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 var ? snipping tool yada ekran bilmem nesi olarak, win+q ya bas arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bu arada denedim promosyon kodu 29 liraya düşürüyor 530 liradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 desktop pcler için windowsların vistası olacak bu işletim sistemi için ne kafa patlatmışsınız be ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Win7'den daha performanslı, bence tek eksiği Metroyu komple iptal etme seçeneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abi tek sorunum dota 2 bazı combatlarda kasıyor windows 8'de bende ya. onun dışında on numara performansı var. hangi sürücüyü denediysem de farketmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Su promosyon kodundan varsa bana da versenize, deneyelim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Gayet yeni PC uzerine kurulum yaptim aktivasyon hattini aradim kimse cikmadi direk sesli yanit uzerinden tuslama ile tekrar aktif hale getirdim win 8 i. Yuklenmiyor limit var vs fasa fiso cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ben buna güvenemedim işte. Microsoft TR çalışanlarını bizzat telefonla 2 kez aradım ama verdikleri yanıt aynıydı ben de riske etmemek için aldığım Win 8 paketi iade edip yükseltme paketi satın aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Yav şimdi microsoft security essentials kuracaktım, zaten windows defender var gerek yok deyip kurdurmadı. Peki bu defender gerçekten güvenilir mi? Yoksa Avast falan kurmam gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 desktop için bedava olsa çekilmeyecek bir şeye bir de 500 lira mı istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Bu arada windows 8 de windows 7 deki xp mode olayı yokmus bugun ogrendim. Onun yerine Program ekle kaldır->windows bileşenlerindenHyper-V serverı yükledikten sonra,sanallaştırma olayını yapabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 2GB Ram, Pentium Dual Core e5300 2.60ghz İşlemci ve HD3400 ekran kartı ile win 7 den daha iyi performans alabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 500 tl lisanlı win 8 o paraya yeni pc topla, aksi halde burda warez korsan hakkında sorular sormak yasak. ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hmm yeni pc topluyum ozmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Arkadaşlar Şimdi yeni pc aldım i5 3570K, 8 gb 1600mzh ram, Nvidia GTX660Ti vs vs. De ben windows 7 fanıyım, onu yükleyeyim diyorum bu akşam kurunca fakat windows 8 in performansı iyi midir? tasarımını beğenmiyorum ama performansı çok iyi diye duydum. Yani eğer Windows 7 yükleyip , şu yukardaki pcnin performansından bişey kaybetmiceksem windows 7 yükleyeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Performansi cok iyi. Windows 7 ile kiyaslarsan daha RC iken oyunlari 1 fps filan az oynatiyordu sadece, son ve guncellenmis hali her acidan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 boot'dan sonra metro arayüzü geliyor diye windows 7'ye döndüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bidaki ay gidiyor metro, blue update i ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 oh gitsin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 metro gidiyorsa windows 8 e koşabilirim aslında ya hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Start8 ile goturmustum ben, RC'den kullanmaya basladigimdan memnunum aldigima ama simdi alinmaz onlar. Bir yil filan kullandik iste 5$ verip. Bekleyin biraz, kalkiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 aletin performansı daha iyi, kullanıcının performansı daha düşük. alet seni değil, sen aleti bekletiyorsun kullanırken. (:P) upgrade tool ile almıştım da amd uninstaller windows'un canına okuyunca refresh etmek istedim de lanet ettim. iso'sunu yaratmak için 40 dereden su getirdim resmen, sabahtan beri uğraşıyorum. 20 tane tab açık refresh'i yapabilecek noktaya ulaşabilmek için, text command vs gırla. bu muydu kullanıcı dostu win8? tam bir facia, ms'e de amd'ye de lanet okuyorum sabahtan beri. windows blue kod adlı güncelleme pakedi çıkaracaklarmış bu yıl, start screen değil de desktop'a direkt boot ve belki start düğmesi filan ekleyecekler. gerizekalı ballmer ve aptal müyendizler. 2013'te bu kadar kötü arabirim nasıl tasarlanır bilmiyorum ki. kağıt kalem verseler şimdi daha iyisini çizerim. apple'a da ayrıca lanet olsun, app store ile milleti söğüşlediler diye bu eziyetleri windows'ta çekiyoruz. bakayım kaldı mı lanet okumadığım söğüşçü şirket.. şimdilik bu kadar sanırım. metro gitmiyor bu arada, start düğmesi gene metrolu start screen açacak orada değişen birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar