Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Arkadaşlar

Şimdi yeni pc aldım
i5 3570K, 8 gb 1600mzh ram, Nvidia GTX660Ti vs vs.

De

ben windows 7 fanıyım, onu yükleyeyim diyorum bu akşam kurunca fakat

windows 8 in performansı iyi midir? tasarımını beğenmiyorum ama performansı çok iyi diye duydum.

Yani eğer Windows 7 yükleyip , şu yukardaki pcnin performansından bişey kaybetmiceksem windows 7 yükleyeyim diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

aletin performansı daha iyi, kullanıcının performansı daha düşük. alet seni değil, sen aleti bekletiyorsun kullanırken. (:P)

upgrade tool ile almıştım da amd uninstaller windows'un canına okuyunca refresh etmek istedim de lanet ettim. iso'sunu yaratmak için 40 dereden su getirdim resmen, sabahtan beri uğraşıyorum. 20 tane tab açık refresh'i yapabilecek noktaya ulaşabilmek için, text command vs gırla. bu muydu kullanıcı dostu win8? tam bir facia, ms'e de amd'ye de lanet okuyorum sabahtan beri.

windows blue kod adlı güncelleme pakedi çıkaracaklarmış bu yıl, start screen değil de desktop'a direkt boot ve belki start düğmesi filan ekleyecekler. gerizekalı ballmer ve aptal müyendizler. 2013'te bu kadar kötü arabirim nasıl tasarlanır bilmiyorum ki. kağıt kalem verseler şimdi daha iyisini çizerim.

apple'a da ayrıca lanet olsun, app store ile milleti söğüşlediler diye bu eziyetleri windows'ta çekiyoruz. bakayım kaldı mı lanet okumadığım söğüşçü şirket.. şimdilik bu kadar sanırım.

metro gitmiyor bu arada, start düğmesi gene metrolu start screen açacak orada değişen birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...