adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bikere kız arkadaşım olmuştu şokunu daha üstünden atabilmiş değilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sabah ezanı okundu cinler gitti beyler, rahatız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 uyuyamadım lan hayvanoğlu hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ekmek nası uyuyosa sizde öyle uyuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Sene 98-99 falan. Çocukluk dönemimiz. Babam ile dükkanı kapatmışız akşam vakti araba ile eve dönüyoruz. Arka koltukta oturmuş dışarıyı izlerken tepemde bir parıltı dikkatimi çekti bende hemen açtım camı çözmeye çalışıyorum durumu. Baktım bize oldukça yakın elips şeklinde, ışıklı mışıklı kocaman bir cisim. Bir kaç saniye şok geçirdim, o gördüğüm şeye ufo olarak inanmıştım en nihayetinde. Şok etkisinden sonra başladım ben tabi büyük bir heyecanla bağırmaya "ananı ufo, baba bak ufo, valla ufo, biliyordum ya, biliyordum ya!!" diye. Ee tabi çocuk tripleri her an her şeye hazırsın, her şey olabilir kafa yapısı falan. Peder bey çekti sağa şöyle baktı. "Zeplin lan o, uzaylının ne işi var Ümraniye de" diyerek efsane cümlesini kurdu. Hala lafı açıldıkça gelip ....k geçer benimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ya şimdi şöyle cin diye entity varsa tek başına bi problem yok.curse falan atıyosa hay hay.teke tekte almak mümkün değilse yine girerim 1v1e yenilirsem eyvallah ama cin varsa allah da vardır lan.allah varsa sıçtım ben.yine 1v1 atarım ama onla da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ben kendim paranormalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Tyrannus said: ya şimdi şöyle cin diye entity varsa tek başına bi problem yok.curse falan atıyosa hay hay.teke tekte almak mümkün değilse yine girerim 1v1e yenilirsem eyvallah ama cin varsa allah da vardır lan.allah varsa sıçtım ben.yine 1v1 atarım ama onla da. abi burda anlatilanlarin %99 fantasy art. sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi cin varsa prestige class olarak cin olucam. varsa söyleyin telekinetigim zaten.skill loss da olmıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ben görmediğim bir adamın sanki yanımdaymış gibi bağırmasına inanırım valla kapalı oda kapısının kolu ruzgarla yavaşta açılmaz yanındaki yanıp sönen lamba hadi onu geçtim bir anda evin bütün kapılarının camlarının çarpması buna inanırım haha ha kendi evim değildi.ve bu tarz şeyleri çok yaşayan bir dostumuzun eviydi ev satıldı sonra şimdikiler napıodur bilemiyorum keşke görmeseydik duymasaydıkta bizim içinde fantastik öge olarak kalsaydı :) 1 hafta boyunca sabah 7 de anca uyuyabildim geceyi ışıklar açık geçirip sabah oldugunu gorunce yatıodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dur bende bi olay anlatiyim krokunc felan degil ama, iyi paranormal bu adssad yil 2002 kasim-aralik ayi falan, ossye hazirlaniyorum ama matematigim hic iyi degildi anadolu meslek lisesi ogrencisi oldugumdan dolayi ek ders almam gerekiyor yani ablamin bi arkadasi vardi okudugu universiteden, bos zamanlarinda ozel ders veriyodu ablam gitmis konusmus iste kardesime ozel ders lazim verebilir misin diye eleman hayir veremem bu aralar hic zamanim yok demis ilk once ama bu konusmadan uc gun sonra ablami aramis "senin kardesin hala ek ders istiyormu" diye sormus tabii evet demis ablam ama merak etmis niye kararini degistirdigini (simdi bu tamamen elemanin iddiasi, ne kadar dogrudur bilmiyorum ama) cocuk ruyasina uc gecedir ak sakalli dedelerin gelip "yavrum bu cocuga ek ders vermelisin" diye israr ettiklerini soylemis neyse iste sonra bana ek ders verdide onun sayesinde nerden baksan ekstra 10 soru yapmistim ossde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 elemanın ablası cinmiş galiba yok anlamamışım.elemanın ablası yokmuş bile lan senin ablan cin değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yatmadan tribe girdim yine son bi anımı daha anlatiyim lisede servise binicem saat 5.45 sabah kimse yok sokakta ve hava karnalık 90 yaşlarında bi teyze belkide 100 falandır.yürüyemiyor.servise binerken bana birşey söyledi sallamadım servise bindim camdan baktıgımda teyze yoktu.ne dediğinide anlamamıstım true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 tinu said: yalnız bana beyin gücü diyen arkadaşa da hak vermemdeki sebeb bunu diyen arkadaşın gözlerimizin önünde masada duran kalemi dokunmadan hareket ettirdiğini gördüğüm içindir, tek gören ben değilim adam bize ben beyin gücü ile ilgili kitaplar okuyorum buna çalıyorum demişti , ve kalemi hareket ettirmeyi başardım demişti, hade len dedik, herif oturdu gözümüzün önünde kalemi masanın üzerinde hareket ettirdi, ve hemen ardından burnu felan kanadı , dövüyodum adamı.. kovacaktım evimden az kalsın bunu ben de yapiyorum lan. cinler recruit etsin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ben yatıyorum.red sen de risperdal kullanmaya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 15 sayfa olmuş kimse pilavlı ters ayaklı düğünlü üç harfli hikayesi anlatmamış cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 RedallHoor said: "Zeplin lan o, uzaylının ne işi var Ümraniyede" abi AHAHHAHHAHAUHAUHHUAHAUAHPAUHAPUHAPUHAHUAAHUHAXSDFADFAFDAHHAHSDJFKGDSBFÖADFGJKBD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi clairvoyance kasarak yattım, en ufak bi rüya bile görmeden kalktım ya, mana bitmiş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ateistim, dün gece 3 kuvallah bir elem (nasıl yazıldıgını cidden hatırlamıyorum) okudum yattım bu başlık yüzünden hesabı siz yapın. Sayenizde 'uçak düşerken herkes müslüman olur' ateistlerinden oldugumu bile keşfettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bu arada, yazılanların bir kısmını okudum da din vs. dışında yaşandığı söylenen hemen her şeyin mantıklı açıklaması kolayca düşünülebiliyo ya. in cin konusuna girmiyorum hiç büyük geneli rüya ve uykuyla ilgili olaylar hep. beyin yoğun stres altındayken yaşadığın şeyin anısı hiç bir zaman güvenilir olamaz ki. odanın ışığını da açık görürsün, yere basmadığını da görürsün, o anda olan bi olayı görüp 5 dk önce gördüğünü de sanırsın... kısaca, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dün gece bu yazılardan sonra salona gittim bari dizi izliyim dedim , her yerden sesler duymaya başladım tv ye bakarken, sanki koridordan gölgeler geçmeye felan başladı, saçmalama lan diye kendimi diziye konsantre etmeye çalıştığım anda çat diye bir de elektrikler gitmesin mi, oha dedim şaka gibi, kalktım yatak odasına gittim yattım , yatınca elektirik geldi , sonra uyudum. ister inan ister inanma okuyunca tırstırıyo bu olaylar.. ama ortak görüş aynı bence bütün hepsi beynimizin bize oynadığı bir oyun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Normal adam yokmuş herkes paranormalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 15 sayfa olmuş. Kimse kendi kendine açılan bilgisayarı anlatmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ben her gun bısıler yasıorm bu tarz o yüzden artık paranormal deil, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 üzerinden kaç sene geçti hatırlamıyorum, kuzenlerle birlikte dedemin çiftliğindeyiz. çiftlik de en yakın eve bile baya uzak sayılır, eski yıkık rum evleri filan var bi iki tane çevresinde. bir gece herkes yattıktan sonra uyumaya çalışırken kahkahalar duydum. kahkahalar o kadar korkunçtu ki bütün gece yorganın altındna saklandım, zar zor uyuyabildim. sabah uyandığımda uydurduğumu, belki rüya gördüğümü filan düşünürken kuzen de sesleri duyduğunu, o da yataktan çıkamadığını anlattı. bunca süredir hala olayın ne olduğuna dair mantıklı cevap bulamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar