Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paranormal olay yaşayan patiler


tinu

Öne çıkan mesajlar

ben benimkini yazayım ilk olarak :)

yaklaşık 20 yıl önce ailemle yaşarken başıma gelmiş olaydır, bu kadar sene geçmesine rağmen hala unutamadım.

16 yaşındayım ve olay rüya ile başlıyor;
rüyamda gece evdeyim ve yalnızım, karanlıkta salondan bir ses duyuyorum, salona gidince perdenin arkasında bir karartı görüyorum , perdeyi açtığım da simsiyah kara bir şey üstüme atlıyor, odanın içinde kaçmaya başlıyorum , siyah şey beni kovalıyor, rüyamda uyumakta olduğum odaya doğru koşuyorum, siyah şey acaip sesler çıkararak arkamdan yaklaşıyor , odaya giriyorum ve ışığı açıyorum.. ve işte o an uyanıyorum.

esas kabusu uyandığımda yaşıyorum;
kanter içinde uyandıktan sonra yatağımdayım üstümde yorgan felan var, ama odanın ışığı açık! heralde yatarken açık unuttum diye düşünüyorum, ayağa kalkıyorum ışığı kapatmaya gidiyorum, fakat beni , ışığı açma kapama düğmesinin önünde 2 dk boyunca hareketsiz bırakan şeye tanık oluyorum..

ışığın düğmesi kapalıda, yani aslında odanın ışığının yanmaması gerekiyor, fakat ışık açık, acaba yanlışmı görüyorum diye 2 dk baktım düğmeye dokunmadan, sonra düğmeye basarak açma konumuna getirdim ışık yanmaya devam ediyordu , sonra tekrar kapatma durumuna getirdim ve ışık söndü, düğmeyi defalarca açtım kapattım fakat gayet güzel çalışıyordu düğme..

hemen annemle babanın odasına gittim onları uyandırdım durumu anlattım, dedim rüyamda evin içinde siyah bir şey beni kovaladı , odama kaçtım ışığı açtım ve tam o anda uyandım , odamın ışığı açıktı dedim, fakat düğme kapalı konumdaydı bu nasıl olabilir dedim, rüya görmüşsün yat uyu dediler.

o gece uyumadım.. ve 20 yıl geçti hala herşeyi dün gibi hatırlarım ve hala bunun açıklamasını yapamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

migros alışveriş merkezine gittik bugün. (annem + ben + babam + alter ego'm)
ankara yağmurlu olcak, bulutlar gökyüzünü kaplamış, gothic bir hava oluşmuş.

biraz dolaştık oraya baktık buraya baktık.
en üst kata çıktık birşeyler yiyelim, mcdonaldsa gittik, 10 dakka kuyrukta bekledik, sonunda aldık birşeyler, masaya oturduk yemek yiyoruz.

yemek yerken bir anda elektrikler kesildi.
hani bazı curcunacı tipler olur ya, adettendir millet hemen "o ooo" demeye başladı (sinir olurum bu duruma)
neyse yemeye devam ediyoruz.
gürültü var deli gibi rahatsız ediyor.
eee evde o kadar kısılı kalmışım, insan gürültüsü rahatsız ediyor.
ama o da ne, garip bir gürültü duyuyorum.
anneme söylüyorum "anne bir gürültü var"
annemler tabii umursamaz beni "evet gürültü var, insan gürültüsü bu"
gürültü kesiliyor.
az sonra tekrar başlıyor biraz daha şiddetli.
ama gene dikkat etmiyceklerin duyamayacağı birşey.
kesiliyor tekrar.
"oh be" derken bir anda tekrar başlıyor,
gittikçe artıyor
"pıtı pıtı pıtı" "tıpı tıpı tıpı" "tırı tırı tırı" gibi birses.
annem "aa evet bir gürültü var"
derken çok şiddetleniyor, kulakları sağır edermiş gibi bir ses.

Benim tabii aklıma "the day after tomorrow" filmi ve "cin çağırdım" topicleri geliyor.
O sırada ölümü ensemde hissettim.
(bkz: ayşeciğin alpellaya doyduğu an)
ruhum sanki bedenimden çıkıyormuş gibi oldum.
hayatım film şeridi gibi geçmedi gözümün önünden belki ama,
aklıma bir sürü düşünce ve olay geldi.
"şimdi bomba patladıysa bina yıkılıyorsa ne olcak"
"ya sel olduysa filmdeki gibi boğulcaksak?"
felan gibi..

yemek yedikten sonra kalktık giderken çatıya baktım, bizim üst kat teras gibi, alış veriş merkezinin ortasındaki çatıda cam (plastik artık neyse) kaplama yapmışlar.
yani çatı yok, yağmur cama vurunca da ses çıkartıyor.
Ama insanların gürültüsünü bastıracak ve kulakları sağır edecek kadar gürültülü ses çıkartacığını tahmin etmezdim. Belki bizim evden daha geniş yüzey alanı olduğundan vs vs'den dolayı olabilir.

neyse çok korktum orda, kötü oldum.
"bilinmeyenden korkulur" lafı yine haklı çıktı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi zamanlar burda anlatmıştım, c/p yapayım.

--

Orta okul zamanı bile değildi herhalde. Ama net hatırladığım zamanlar, 5. sınıf falandır. Neyse. Çok sıkıntılı bi rüya gördüm. Ama rüya hani öyle ölüm falan filan gibi sıkıntı değil. Rüya bildiğin sıkıcı. Yeşil bi zemin var, o zemin üzerine siyah çizgiler atılıyor. Bilgisayar ekranı gibi bişey. Düz, dik, birbirine paralel siyah çizgiler. Yeşil zeminin üstüne. Yeşil siyah bi zemin var elimizde. Ben bunu izliyorum, ve midem bulanmıştı rüyada resmen. Uyanamıyorum, hani insan kendini uyandırır ya, onu yapamadımdı. Bu arada görüntünün arkasından ses var birde, hani bi insan konuşmuş da bilgisayarla bozmuşlar sesi gibi. Tanık koruma programı misali bi ses. Garip şeyler söylüyor.


Ya öyle berbat bi rüya anı olamazdı. Sonra uyandığımı gördüm. Şöyle kalktım yatakta oturdum, holden bi karartı geçti, insan gölgesi gibi. Aha dedim hırsız var evde. Kalktım, hafiften koşarak hole gittim. Baktım mutfakta bi karartı var, çekmeceleri karıştırıyor. Yatak odasına gittim, uyandırdım bizimkileri hırsız var diye ama ölümüne korkuyorum. Bide o aptal rüyanın üstüne, bünyemin o anki durumu inanılmaz kötü. Babam tabancaya mermi verdi, o sesi hatırlıyorum. Hırsız falan olursa diye evde duran silahlar vardır ya, bi anne bi baba bilir yerini sdf O sesten sonra gözümü açtım, onlarım yatağında yatıyorum. Annem yüzümü ıslatıyor elinde bi şişe su var. Hırsız ne oldu falan diyorum, yok hırsız rüya görmüşsün falan dediler işte.

Meğerse uyurgezer gibi gidip rüyamda gördüklerimi yapmışım. Uyandırmışım, rüyada söylediklerimi söylemişim falan. Ama hırsız olayı rüyada kurguladığım bişeymiş tabi. Babama evde hırsız aratıp annemin yüreğine indirmişim gece vakti korkutup ahahah.


Ama yani hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçecekse bi zaman, mümkünse o geceyi kesip atsınlar. O derece fena bişeydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aşırı paranormal sayılmaz ama ;

Babaannem vefat ettiginde 12 yaşındaydım babamlar söylememişlerdi bana öldügünde . Hatırlarım Çarşamba gecesi perşembe sabahi ölmüş bende o gece rüyamda beyazlar içinde görmüştüm 'hadi görüşürüz oğlum gıdıyorum ben ' demişti bizim ilkokulun kapısındaydı bende okuldayım 'tamam babaanne ben top oynıcam' dıyıp baskete gidiyodum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende cindir peridir inanmam, benim olaya bir arkadaş beyin gücü ile yanmış olabilir ışık gibisinden bir şeyler demişti, babamda ertesi gün yorumunda aslında odanın karanlık olduğunu benim uyanık olmama rağmen hala odanın ışığını yanıyormuş gibi gördüğümü söylemişti tamamen yine beyinle alakalı demişti ,
ama ben 2 dk boyunca o ışık kapalıyken açıkmış gibi görebilceğimi sanmıyorum pırıl pırıldı oda yaw
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@tinu

o olayın aynısı bana fırında oldu, gece rüyamda fırında işte kek mek yapıyorum sonra misafir geliyor unutuyoruz çok ısınmadan patlıyor bir anda ev yıkılıyor enkaz altında kalıyorum tek başıma herkes ölmüş fln, kanteri içinde kalktım su içmeye gece 5 gibi sabah ışıkları yavaş yavaş çıkıyor,

nese indim en alt kata / 4 kat / nese efenim, fırına baktım fırın açık ? dedim heralde yanlış görüyorum kapağını açtım anasının cebi gibi bir sıcak, vuruyor yüzüme hakkaten açık. gittim yüzümü yıkadım bi hava aldım 5-10dk geldim, fırın kapalı + içinde birsürü tepsi var boş tepsiler.

yane uyku sersemiyken beyin rüya görmeye devam edebiliyor, uyuşturucu gibi oluyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...