Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age: Inquisition

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.rockpapershotgun.com/images/11/aug/dragonage3.jpg

ilk detaylar:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=442706

"You can fully equip your followers again, but it doesn't change their appearance"

-_-"
Mesaj tarihi:
hayir oyle degil, daha cok "oyundaki her generic armor icin farkli irklarin farkli body typelarina armor mesh hazirlamak para ve zaman harcatiyor o yuzden alin size 'iconic companion look' ve tek irk/body type secimli ana karakter..."
Mesaj tarihi:
enter irony: jrpg'leri eleştirirken gitgide jrpg'ye benzemek, zira onlarda giyim kuşam değişmez ekipman değişse bile. 2'de onlardan da geriye düşmüşlerdi ama, hiç değişmiyordu ekipman heh.

neyse ben zaten 2'den hoşlanmıştım bile, şakacı hawke ile oynanabileceğini düşünerek nötr bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Sam said:

neyse ben zaten 2'den hoşlanmıştım bile, şakacı hawke ile oynanabileceğini düşünerek nötr bekliyorum.

sam, seni severim fakat şu yorumundan sonra ciddi ciddi bilgisayar oyunları modlugundan alınmanı bekliyorum.
Mesaj tarihi:
dragon age 2 oynadigim en kotu rpg'ydi acikcasi, mass effect 2 bile daha iyiydi hikaye vs acisindan. oyun kotu olur combat vs kotu olur yine hikaye oynatir, ulan yeminle sirf achievement icin 2 gun oturdum bitirdim dragon age 2'yi.
ama gorunuse gore 3 daha da kotu olucak.
Mesaj tarihi:
Norak said:

"You can fully equip your followers again, but it doesn't change their appearance"

-_-"

Bin sene öncesinin rpg oyunlarında olan özelliklere bin kat bütçeyle bile yetememek
-_-
Mesaj tarihi:
Insanlarin bir oyunu hem bitirip hem de cok kotu bulmalari ne tuhaf bir sey. Ben sevmedigim oyunlari oynamakla ugrasmam.

DA2'de DA1'e kiyasla begenmedigim tek sey birbirinin kopyasi olan mekanlar oldu.
Mesaj tarihi:
Komutan said:

Insanlarin bir oyunu hem bitirip hem de cok kotu bulmalari ne tuhaf bir sey. Ben sevmedigim oyunlari oynamakla ugrasmam.

DA2'de DA1'e kiyasla begenmedigim tek sey birbirinin kopyasi olan mekanlar oldu.

orj alıp para vermissen seve seve bitirirsin.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Konsol a hitab edeceğinden artık heyecanlanacak birşey yok. DA1 i halen oynamak istiyorum DA2 yi 1 kere bitirip bıraktım. Yine hack & slash yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi.
  • Yeni Oluştur...