Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 http://twitter.com/#!/Al_McNally/status/71316422445371393 diablo 3 gibi bisey yaparlar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 2'deki faciadan sonra ilk oyuna yakışır bir 3. oyun gelmesi zor ama, bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 b.k koysalar oyuna yine milyon satacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 AAA olması satması için yeterli sebep olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 http://www.rockpapershotgun.com/images/11/aug/dragonage3.jpg ilk detaylar: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=442706 "You can fully equip your followers again, but it doesn't change their appearance" -_-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ahahah 1>2>3 olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Kardesim yaptigimiz npcnin goruntusu icin cok ugrastik, sen iki fazla bonus alican diye goruntusunu rezil etmene katlanamicaz, sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hayir oyle degil, daha cok "oyundaki her generic armor icin farkli irklarin farkli body typelarina armor mesh hazirlamak para ve zaman harcatiyor o yuzden alin size 'iconic companion look' ve tek irk/body type secimli ana karakter..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 enter irony: jrpg'leri eleştirirken gitgide jrpg'ye benzemek, zira onlarda giyim kuşam değişmez ekipman değişse bile. 2'de onlardan da geriye düşmüşlerdi ama, hiç değişmiyordu ekipman heh. neyse ben zaten 2'den hoşlanmıştım bile, şakacı hawke ile oynanabileceğini düşünerek nötr bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Sam said: neyse ben zaten 2'den hoşlanmıştım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 da2 başlığındaki mesajlarım duruyor zaten, kaldı ki örtbas etmek istesem bu bölümde arşivlemeniz kurtarmaz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 isabella ile daha uzun sey edelim 3'de yeter. diyalog yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Sam said: neyse ben zaten 2'den hoşlanmıştım bile, şakacı hawke ile oynanabileceğini düşünerek nötr bekliyorum. sam, seni severim fakat şu yorumundan sonra ciddi ciddi bilgisayar oyunları modlugundan alınmanı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 dragon age 2 oynadigim en kotu rpg'ydi acikcasi, mass effect 2 bile daha iyiydi hikaye vs acisindan. oyun kotu olur combat vs kotu olur yine hikaye oynatir, ulan yeminle sirf achievement icin 2 gun oturdum bitirdim dragon age 2'yi. ama gorunuse gore 3 daha da kotu olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Norak said: "You can fully equip your followers again, but it doesn't change their appearance" -_-" Bin sene öncesinin rpg oyunlarında olan özelliklere bin kat bütçeyle bile yetememek -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Da2 benim icin biowarein sonu anlamina gelmisti. Bundan sonra yaptiklari oyunu oynamasak da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 demian said: sam, seni severim fakat şu yorumundan sonra ciddi ciddi bilgisayar oyunları modlugundan alınmanı bekliyorum. sıraya gir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Insanlarin bir oyunu hem bitirip hem de cok kotu bulmalari ne tuhaf bir sey. Ben sevmedigim oyunlari oynamakla ugrasmam. DA2'de DA1'e kiyasla begenmedigim tek sey birbirinin kopyasi olan mekanlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Komutan said: Insanlarin bir oyunu hem bitirip hem de cok kotu bulmalari ne tuhaf bir sey. Ben sevmedigim oyunlari oynamakla ugrasmam. DA2'de DA1'e kiyasla begenmedigim tek sey birbirinin kopyasi olan mekanlar oldu. orj alıp para vermissen seve seve bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 BioWare in uzerinde calistigi yeni proje DA3 imis. Umudum yok ama heyecanlandim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konsol a hitab edeceğinden artık heyecanlanacak birşey yok. DA1 i halen oynamak istiyorum DA2 yi 1 kere bitirip bıraktım. Yine hack & slash yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 A tuşuna basarak hepsini dövücez yaşasın :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Sağol almayayım. Hamburger yemeyi kestim, diyet yapıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 uzun bir süre almayacağım bu yetoların oyunlarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 dedi me3 oynayan patilerin hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar