vadaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Viktor said: kemal kilicdaroglu 32. gune cikti, program absladi deprem oldu UGURSUZ CHP!!!!!!!!!1111 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ahaha önce ev sallandı dışarı mı çıksak diye heyecan yaptı barış bu arada da bi yandan fringe izliyo ilk bölümlerde deprem geyiği olan yere gelmiş,isabet oldu duble heyecan yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 6.0 Diyor bir kaynak şiddeti için... http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/quakes_all.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Flassh said: balkondan atladım beyler, başka yaralı var mı üstüme sıcak kahve döküldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 uşak'a 59km bi yer.. 5,9 Distances 59 km NW Usak (pop 152,862 ; local time 23:15:22.9 2011-05-19) 13 km NE Simav (pop 34,909 ; local time 23:15:22.9 2011-05-19) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 öküz gibi yatıyordum hissetmedim bişi tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 simav'ı gösteriyor harita 6.0 yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 merkez kütahya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ulan sallanmışız ya ben bilgisayara dalmıştım farkında değilim annem söyledi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 http://www.oe-files.de/gmaps/eqmashup.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Black-ice said: ulan ben sallanmadım içerden sesler geldi kapı açılma sesleri yalnızım da ilk kat ev tamam dedim sonunda girdi birileri. köşeye saklandım karanlıkta dedim koridora gelcek eninde sonunda dalarım arkadan ense köküne. ulan sallandım sonra anladım durumu. düşünün o ilk dakkalar resmen bi adama dalacağıma inanmıştım. elim ayağım titredi lan. hmmm deprem sonrası pisikonevroz semptonları bunlar, bi fitil at şimdi geçer sabaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 köpekler havlamaya başladı dışarda. Dışarı mı cıksak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 lan ahmedinejad avrupalılar bulutlarla oynuyor, kuraklık getiriyor bık bık sallamıştı içimden küfür etmiştim. BÜYÜKSÜN AHMEDİNEJAD REİS sana bundan sonra yalan söylüyorsun diyen karşısında beni bulur. ne lan bu bi deprem oldu tüm türkiye hissetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 usgs 6,0geçmiş o doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 6.0 ciddi bir şiddet vallahi. Geçmiş olsun panik yok çıkıp bi hava alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Ataşehirdeyim yatak gitti geldi bişi yoktur dedim sonra dolap kapıları sallandı zıpladık yani yataktan napsak netsek la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bina sallandı işin fenası benim yağlarda sallandı rejim mi yapmak lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bişey olmaaaaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Black-ice said: ulan ben sallanmadım içerden sesler geldi kapı açılma sesleri yalnızım da ilk kat ev tamam dedim sonunda girdi birileri. köşeye saklandım karanlıkta dedim koridora gelcek eninde sonunda dalarım arkadan ense köküne. ulan sallandım sonra anladım durumu. düşünün o ilk dakkalar resmen bi adama dalacağıma inanmıştım. elim ayağım titredi lan. WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 6.0 istanbuldan nasıl hissettik lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 dasaaa said: 5,9 batı türkiye diyor galiba 39.15 N 29.10 E kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/usc0003j4a.php şu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 http://geofon.gfz-potsdam.de/eqinfo/event.php?id=gfz2011jtrn merkez kütahya 6,1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 mani said: lan ahmedinejad avrupalılar bulutlarla oynuyor, kuraklık getiriyor bık bık sallamıştı içimden küfür etmiştim. BÜYÜKSÜN AHMEDİNEJAD REİS sana bundan sonra yalan söylüyorsun diyen karşısında beni bulur. ne lan bu bi deprem oldu tüm türkiye hissetti. saol panpa. kaptan barizlik yapmayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 adamlar japonyada depremi daha başlamadan haber ediyorlar,bizimkiler depremin üstünden 20 dakika geçti daha ne bi haber var,ne şiddeti açıklandı,ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar