Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 son Avengers filmini izledin mi? after credits'i gördün mü? uzaydan Captain Marvel gelicek. https://vignette.wikia.nocookie.net/marvelcinematicuniverse/images/4/45/Brie_Larson_BTS_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Abi trailerlarda gösterdiler ya Carol olacağını? Kimse izlemedi trailer'ı sanırım, çok sessiz sedasız çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 GERGE said: Kızın koyu dinciliği yok ama yazan kadın teseddürlü. Daha çok çevresindekiler üzerinden işleniyor din. SJW işi de değil bu arada, en iyi devam eden Marvel serilerinden crossoverlara filan girmediğinde. FemThor, Captain Marvel, Hamile Spider-Woman, Kamala Khan, MarySue Ironheart deken iyice manyağa bağladılar, bir yerden sonra Marvel çizgi romanları okuyasım bile bitti. Kamala Khan SJW mi bilmiyorum da deli gibi SJW kasıyor Marvel. endişem, MCU'yu da böyle bitirecek olmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 D İ S N E Y L E N D İ K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Captain Marvel Carol Denversla (Brie Larson) Ms Marvel Kamilenin aynı anda göründüğü bi MCU olacak işte, Carol kamilenin idolü falan olacak. Hem kadın hem muselman mis gibi eşitlik akacak paçalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Sonra Female Thor gelecek, üçlü şekilde birbirlerine takacaklar inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 makas eller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 en sevdiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Kamile geliyorsa diğerleri niye gelmesin valla denoya katılıyorum http://i.imgur.com/2DN2HCs.png Mmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Weaknesses: Breast cancer :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 axedice said: Captain Marvel Carol Denversla (Brie Larson) Ms Marvel Kamilenin aynı anda göründüğü bi MCU olacak işte, Carol kamilenin idolü falan olacak. Hem kadın hem muselman mis gibi eşitlik akacak paçalardan. Bu yeni bir icat olmaz ki Secret Wars (2015) serisindeki ÇRlerde oluyor aynen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 -Deno- said: Weaknesses: Breast cancer :/ too soon : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Perşembe gösterimden kalkıyor burada. Bi de 2d olarak mı gitsem acaba, ama taa 11 e tek seans koymuş hayvan midtown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 2D dışında seçenek var mı ki? Biz IMAX'de bile 2D izledik, olmayabilir belki. Edit: Gerçi Infinity War'u kastediyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Heroclix thread'i başlattım bir tane, özellikle Marvel evreni ile ilgili paticik üyeleriyle beraber oynayabileceğimiz bir minyatür figür board game. Buraya da koymuş olayım, https://forum.paticik.com/read.php?36,8882189,8882239#msg-8882189 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 https://www.reddit.com/r/marvelstudios/comments/8oqcsq/spoilers_an_interesting_fan_theory_about_odins/ şöyle güzel bi teori yapmışlar. hiçbi fikrim genele uyuyor mu uymuyor mu ama beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 bence birçok şeyi gayet güzel açıklayan teori olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 şıklatma sonrası dünyada ne oldu üzerine 24 gibi bir dizi yapsalar ne güzel tutar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 -Deno- said: Sinister Six için çok bile geç kaldılar ya. Bir de hangi Sinister Six olacak? Eğer orjinal Sinister Six ise Scorpion yok o ekipte. Doc Ock - Mysterio - Kraven - Electro - Sandman - Vulture ilk ekip. Çizgi filminde farklıydı diye hatırlıyorum ama, sanki ordaki ekip Doc Ock - Scorpion - Rhino - Shocker - Vulture - Mysterio gibiydi. Filmin sonunda Scorpion (Mac Gargan) olduğuna göre acaba ikinci ekip mi olacak diye düşünüyorum ben. Vulture dönüyorsa niggı olmayan düzgün bir Shocker da gelebilir aslında, gerçi başka biri oynarsa Shocker'ı resmen iki filmde üçüncü Shocker olacak. Neyse her türlü Sinister Six lazım işte kıssadan hisse. Tabi keşke bunu başından beri düzgün ilerleyen bir seri ile önce one vs. one, sonradan Sinister Six'e bağlasalardı. Sonuçta bu altılının bir araya gelmesinin sebebi hepsinin teke tekte neredeyse Spidey'i yenebilecekken yenememesi, bari bir araya gelelim öyle yenelim kafası. Dark-Avengers'da güzel gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 kaptan marvelin müziklerini pınar toprak yapıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 bu noktada birinin "o kim lan" diye sorması gerekiyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 baya unlu ya, oyun muzikleri filan da var. baya unluyu salladim, oyun da fortnite asdf. up and coming diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Sf3-RjoNby0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Liseden bir arkadaşım paylaşmıştı dün Facebook'ta. O da film müzikleri yapıyor. Arkadaşıymış. İnsan ister istemez mutlu oluyor. Helal olsun ablaya :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 black panther'i izledim dün mcu'da eksik kalmasın diye de kendi başlığını haketmeyecek kadar kötüymüş cidden. beklentim çok düşüktü, ona rağmen hayalkırıklığı oldu. gökada zabıtaları mı yoksa bu mu en kötü mcu filmi emin değilim, bp sanırım daha kötü ama. james bond meets blaxploitation meets marvel. wakanda da kuzey kore meets zulus + "bor'u işlesek dünyanın lideri oluruz" kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar