Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Cinematic Universe (Spoiler Alert!)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Kızın koyu dinciliği yok ama yazan kadın teseddürlü. Daha çok çevresindekiler üzerinden işleniyor din. SJW işi de değil bu arada, en iyi devam eden Marvel serilerinden crossoverlara filan girmediğinde.

FemThor, Captain Marvel, Hamile Spider-Woman, Kamala Khan, MarySue Ironheart deken iyice manyağa bağladılar,
bir yerden sonra Marvel çizgi romanları okuyasım bile bitti.

Kamala Khan SJW mi bilmiyorum da deli gibi SJW kasıyor Marvel.

endişem, MCU'yu da böyle bitirecek olmaları.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Captain Marvel Carol Denversla (Brie Larson) Ms Marvel Kamilenin aynı anda göründüğü bi MCU olacak işte, Carol kamilenin idolü falan olacak. Hem kadın hem muselman mis gibi eşitlik akacak paçalardan.

Bu yeni bir icat olmaz ki

Secret Wars (2015) serisindeki ÇRlerde oluyor aynen bu
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
-Deno- said:

Sinister Six için çok bile geç kaldılar ya.

Bir de hangi Sinister Six olacak? Eğer orjinal Sinister Six ise Scorpion yok o ekipte. Doc Ock - Mysterio - Kraven - Electro - Sandman - Vulture ilk ekip.

Çizgi filminde farklıydı diye hatırlıyorum ama, sanki ordaki ekip Doc Ock - Scorpion - Rhino - Shocker - Vulture - Mysterio gibiydi.

Filmin sonunda Scorpion (Mac Gargan) olduğuna göre acaba ikinci ekip mi olacak diye düşünüyorum ben. Vulture dönüyorsa niggı olmayan düzgün bir Shocker da gelebilir aslında, gerçi başka biri oynarsa Shocker'ı resmen iki filmde üçüncü Shocker olacak.

Neyse her türlü Sinister Six lazım işte kıssadan hisse. Tabi keşke bunu başından beri düzgün ilerleyen bir seri ile önce one vs. one, sonradan Sinister Six'e bağlasalardı. Sonuçta bu altılının bir araya gelmesinin sebebi hepsinin teke tekte neredeyse Spidey'i yenebilecekken yenememesi, bari bir araya gelelim öyle yenelim kafası.

Dark-Avengers'da güzel gider
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
black panther'i izledim dün mcu'da eksik kalmasın diye de kendi başlığını haketmeyecek kadar kötüymüş cidden. beklentim çok düşüktü, ona rağmen hayalkırıklığı oldu. gökada zabıtaları mı yoksa bu mu en kötü mcu filmi emin değilim, bp sanırım daha kötü ama.

james bond meets blaxploitation meets marvel.

wakanda da kuzey kore meets zulus + "bor'u işlesek dünyanın lideri oluruz" kafası.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...