Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Cinematic Universe (Spoiler Alert!)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Çocukken izlesiğim X-Men ve Spider-man'leri çok iyi anımsıyorum ben. Dark Phoenix Saga, Clone Wars filan, çok iyi öyküler izlemiştik ilkokulda biraz çocuklaştırılmış olarak.

Şimdi ne kadar kötülermiş demekten korktuğumdan tekrar bakmıyorum ama. Anılar güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

panter baya aslında afrika'yı da seviyoruz, onlar da güçlüymüş bakın, hatta daha güçlüler ama saklıyorlar, afrika'yı sevelim filmi tamamen.

çok fazla nigga kardeşlerim öldürülürken neredeydiniz konuşması vardı.

mini boss asıl boss'dan daha iyiydi bence. o rapçi olaya dahil olunca baydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Sinister Six için çok bile geç kaldılar ya.

Bir de hangi Sinister Six olacak? Eğer orjinal Sinister Six ise Scorpion yok o ekipte. Doc Ock - Mysterio - Kraven - Electro - Sandman - Vulture ilk ekip.

Çizgi filminde farklıydı diye hatırlıyorum ama, sanki ordaki ekip Doc Ock - Scorpion - Rhino - Shocker - Vulture - Mysterio gibiydi.

Filmin sonunda Scorpion (Mac Gargan) olduğuna göre acaba ikinci ekip mi olacak diye düşünüyorum ben. Vulture dönüyorsa niggı olmayan düzgün bir Shocker da gelebilir aslında, gerçi başka biri oynarsa Shocker'ı resmen iki filmde üçüncü Shocker olacak.

Neyse her türlü Sinister Six lazım işte kıssadan hisse. Tabi keşke bunu başından beri düzgün ilerleyen bir seri ile önce one vs. one, sonradan Sinister Six'e bağlasalardı. Sonuçta bu altılının bir araya gelmesinin sebebi hepsinin teke tekte neredeyse Spidey'i yenebilecekken yenememesi, bari bir araya gelelim öyle yenelim kafası.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...