Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Cuce said: avengers earth"s mightesest heroes en iyi marvel cizgi filmi olabilir. avengers assemble onun yakinda tirt ama İlk bölümüne zor dayandım Earth's Mightiest Heroes'in. Assemble'i başıma birşey gelmeyecekse seviyorum en azından olay devamlılığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Çocukken izlesiğim X-Men ve Spider-man'leri çok iyi anımsıyorum ben. Dark Phoenix Saga, Clone Wars filan, çok iyi öyküler izlemiştik ilkokulda biraz çocuklaştırılmış olarak. Şimdi ne kadar kötülermiş demekten korktuğumdan tekrar bakmıyorum ama. Anılar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 x-men baya iyi hala ben bitirdim geçen jean'in bitmeyen aptalligi ve kezbanligi disinda bişi rahatsiz etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Geçen biri Fox ile Marvel anlaştı, MCU'da artık X-Men de olacak dedi, var mı öyle birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 disney foxu da almaya karar verdi de daha gecmedi anlasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Oha komple fox'u mu? TV kanalı falan da dahil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 3-5 biseyler haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 iyi ki para felan verip gitmemişim black panther a justice league bile daha iyiydi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Abi sabah sabah bir doz Pati zevksizliği kendime getirdi valla, Red Bull bu kadar etkili değil Teşekkürler Lopeth, teşekkürler koca yürekli adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Bende hiç beğen(e)medim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Black Panther'i ben de hiç beğenmedim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Black panther ÇOK iyi filmdi. Winter soldier tier bir süper kahraman filmiydi. Ama sanırım iyi yapımlar çıtayı yukarıya çekip beklentiyi artırdı. 2015'de izleseydiniz ağzınız açık çıkardınız filmden muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 2015 standartlarinda bike kotu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 marvel filmi izlemeye gittik racial appropriation izlemek isteseydik reverse 12 years a slave distopyasi netflix shitstormu dolu ortalık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Ne appropriation ı bilader duymuşun cümle içinde kullanıyosun da Afrikanın ortasındaki ülkeye Çinli mi koysun adamlar gerzek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 afrikada geçiyo diye agenda pushlayan içi boş villian mı koymak lazım illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Comiclerdeki amacı da bu kadar geniş çaplı olmasa da benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 panter baya aslında afrika'yı da seviyoruz, onlar da güçlüymüş bakın, hatta daha güçlüler ama saklıyorlar, afrika'yı sevelim filmi tamamen. çok fazla nigga kardeşlerim öldürülürken neredeydiniz konuşması vardı. mini boss asıl boss'dan daha iyiydi bence. o rapçi olaya dahil olunca baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Agents of Shield'da bağlandı Infinity War'a izleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Ms.Marvel Kamala Khan filmi geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Başı açık falan gezen bi tip değil mi o ya türbanı yok. Nasıl gerçek islam olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Kızın koyu dinciliği yok ama yazan kadın teseddürlü. Daha çok çevresindekiler üzerinden işleniyor din. SJW işi de değil bu arada, en iyi devam eden Marvel serilerinden crossoverlara filan girmediğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 http://www.comingsoon.net/movies/news/947275-michael-keaton-returns-as-the-vulture-in-spider-man-homecoming-2 Bruce Campbell'in mysterio olması gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Sinister Six için çok bile geç kaldılar ya. Bir de hangi Sinister Six olacak? Eğer orjinal Sinister Six ise Scorpion yok o ekipte. Doc Ock - Mysterio - Kraven - Electro - Sandman - Vulture ilk ekip. Çizgi filminde farklıydı diye hatırlıyorum ama, sanki ordaki ekip Doc Ock - Scorpion - Rhino - Shocker - Vulture - Mysterio gibiydi. Filmin sonunda Scorpion (Mac Gargan) olduğuna göre acaba ikinci ekip mi olacak diye düşünüyorum ben. Vulture dönüyorsa niggı olmayan düzgün bir Shocker da gelebilir aslında, gerçi başka biri oynarsa Shocker'ı resmen iki filmde üçüncü Shocker olacak. Neyse her türlü Sinister Six lazım işte kıssadan hisse. Tabi keşke bunu başından beri düzgün ilerleyen bir seri ile önce one vs. one, sonradan Sinister Six'e bağlasalardı. Sonuçta bu altılının bir araya gelmesinin sebebi hepsinin teke tekte neredeyse Spidey'i yenebilecekken yenememesi, bari bir araya gelelim öyle yenelim kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 gelecek infinity war filminde Kamala Khan mı olacak marvel? olmayacak her halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar