Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Groundhog Day var eski diye bilinmiyor ancak imdb puanı da yüksektir(8.1).Sorsan 10 kişiden 2 si belki bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 http://onedio.com/haber/hayal-kirikligi-yaratan-12-efsane-filmin-sahne-arkasi-264621?utm_medium=pch_link&utm_source=mesutv&utm_content=click&utm_campaign=12%20Efsane%20Filmin%20Hayal%20K%C4%B1r%C4%B1kl%C4%B1%C4%9F%C4%B1%20Yaratan%20Sahne%20Arkas%C4%B1%20Foto%C4%9Fraflar%C4%B1&utm_term=0xid-531afb98af38b7204d00002c-52a093367cc3557f28000007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Bu filmi izleyin babalar. İddia ediyorum beğenmeyen çıkmaz. Spielberg efsanesinin belki de çıkış filmi. imdb notu da 7.7 Youtube'da hem Türkçe dublaj hem de orijinal dilinde izlenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 izledim ve zamana yenilmiş bir film bence. fazla da derinliği yok abi. tatava yapmayın izleyin geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 dirty rotten scoundrels izliyorum, zamanında sanki televizyonda izlemiştim gibi ama emin deilim, yarısındayımda coook tatlıymıs film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bence o filmi ancak 90 sonrası doğanlar bilmez çünkü eskiden tv'de çok veriliyordu. Micheal caine'in şöyle bir iki adım gerileyip ardından dört nala bütün odayı koşup kamçıyı steve martin'in bacağına yapıştırdığı sahne en favori komedi filmi sahnelerimdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 şu filmin değerini pek çok kişi bilemiyor bence. uzak doğu filmlerinden haz etmeyen bana bile sevdirmiş bir filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 biliyorum bu filmi ya samuel ceksın oynuyordu hipnoz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 old boy arada derede kalmış film mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 abi şu adamı ciddiye almamayı öğrenemediniz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 @mascio nalaka? pek çok kişiye tavsiye ettim bu filmi ve çoğu baydı diyip bıraktı. başlıkta değeri bilinmeyen filmlerden bahsediliyor ve ben de bunun oldboy olduğunu söylüyorum. hemen üstündeki mesaj sana cevap niteliği taşıyor. samuel l. jackson mı oynuyor? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 KidLazer said: @mascio nalaka? pek çok kişiye tavsiye ettim bu filmi ve çoğu baydı diyip bıraktı. başlıkta değeri bilinmeyen filmlerden bahsediliyor ve ben de bunun oldboy olduğunu söylüyorum. hemen üstündeki mesaj sana cevap niteliği taşıyor. samuel l. jackson mı oynuyor? evet. arada derede kalmış filmlerden kasıt değeri bilinmemiş değil de direk bilinmemiş, duyulmamış ama güzel de olan filmler. oldboy bilinmemiş bir film değil baya baya biliniyor. hatta olayı bilinmeyen filmmiş gibi takılıp üstünden karı kıza hava atma filmi idi bir ara. sonra üstüne remakei falan çekildi. kısaca bence de şu başlığa ait bir film değil old boy. ben de önereyim bu arada: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Cashback (tu) Gerçekten başarılı bir film. Sayfabaşı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 KidLazer said: @mascio nalaka? pek çok kişiye tavsiye ettim bu filmi ve çoğu baydı diyip bıraktı. başlıkta değeri bilinmeyen filmlerden bahsediliyor ve ben de bunun oldboy olduğunu söylüyorum. hemen üstündeki mesaj sana cevap niteliği taşıyor. samuel l. jackson mı oynuyor? evet. arkadaşlarını değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 kimdi bu yukardaki? edik: ayicik deminden beri TASINDI olarka gozukuyordun bebeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 malesef bikaç adam daha böyle gözüküyor, kendime has trademark yapamadım bunu. onları laf dalaşına sokar banlatırsam olabilir ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 film tam benim tarzım ya teşekkürler.dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 son 2-3 sayfadaki önerileri sevenler bunu da sever. 91 ömer kavur yapımı. zuhal olcay, fikret kuşkan ve rutkay aziz oynuyor. geç keşfettiğime üzüldüğüm bir filmdi. youtube'da var izlemek isteyen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Turtles Can Fly (2004) (a.k.a. kaplumbağalar da uçar) https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a5/Turtles_Can_Fly_poster.jpg Savaşın şaka olmadığını, çocuk oyunu olmadığını, oyun gibi çocuk krallığı ironisi ile anlatan film. 2005 Berlin Uluslarası Film Festivali barış ödüllü. Saddam'ın devrilmesi sırasında geçen film bugün için bence kulaklara küpe. Türk sınırına yakın kürt mülteci kampında geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tricia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 cidade de deus, 2002. aslında imdb top 250'de olduğu için denk gelmiş ama izlememiş olabilirsiniz. izleyin. mar adentro, 2004. konu çok ağır, oyunculuk muhteşem. mutsuz bir gününüze denk gelmesin aman diyim. biutiful, 2010. yine muhteşem bir javier bardem oyunculuğu. film o kadar etkileyici ve karanlık ki rahatsız ediyor. ayrıca isim-senaryo uyumu açısından gördüğüm en başarılı filmlerden biri. children of men, 2006. konusu ilk okuduğumda klasik hollywood gelmişti ama öyle değil, hikayeyi işleyişi çok güzel. ben geç izledim, arada derede kalmış mıdır emin değilim. submarine, 2010. dümdüz tatlı film. soundtracki ayrıca güzel. ben bu başlığı çok sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Gencligime goturdun kardes sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 hep yabanci olmasin eksi ama güzel bir film. 7,6 imdb https://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/3/38/Ka%C3%A7_Para_Ka%C3%A7_1998_film_afi%C5%9F.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 imdb top 21 filmini arada derede diye koyuyorsunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 top mop sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar