Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VPN konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
23 dakika önce, roket adam dedi ki:

Kaspersky VPN alın kullanın abi, temiz. Baya da ucuz bir şey. Amazon AWS ya da GCP'de sunucu oluşturma işi, olur da yanlışlıkla free tier'ın dışına çıkarsanız çok fena girebilir. 

gcp free trial'dan ciksan bile para cekmiyor, aws cekiyor dikkat / alicloud da cekiyor

Goering tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
45 dakika önce, sardalya dedi ki:

aslinda ortak tek droplet'i bikac kisi kullansa daha guvenli olur, mix&match olur trafik ?

cok acik sozlusun ? 

mix&match trafik olsun istiyorsan ne is yapiyorsun bilemiyorum, kim niye senle traffic paylassin

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

@Oce4n onu ay ay mı kesiyorlar yoksa 3 seneliği bir anda mı? Şimdi ona bakıyordum da "$125.64 billed every 3 years" lafı bir kıllandırdı. Tek seferde cart diye çekmesinler bir de?

Mobildeki netflixte de işe yarıyor mu acaba?

Mesaj tarihi:
3 saat önce, Aket-Atum dedi ki:

@Oce4n onu ay ay mı kesiyorlar yoksa 3 seneliği bir anda mı? Şimdi ona bakıyordum da "$125.64 billed every 3 years" lafı bir kıllandırdı. Tek seferde cart diye çekmesinler bir de?

Mobildeki netflixte de işe yarıyor mu acaba?

tek seferde. taksit yok

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

windscribe kullanıyordum üyeliğim bitti. Yenilemek için sitesine girdim fakat sitesi düzgün çalışmıyor şuanda yoksa çok memnundum. vpn tavsiyesi olan var mı?

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bende bunun ömür boyu abonmanlığı var fena değil

ulan dur şimdi buradan görür kaparlar falan pm atıyorum hahahah

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Bize de at abi.

Ben kaspersky kullanıyorum yıllık alıyorum, bir sorun yaşamadım. Ücretli kullandığım ilk vpn o yüzden diğerleri nasıl bilmiyorum ama bu telefon ve bilgisayarda işe yarıyor. Sadece otellerde uygulama yüzünden bazen otelin internetine bağlanamıyorum. Browser dan o şifre oda numarası zımbırtısını açtırmıyor. Uygulamayı silip bağlanıp tekrar yüklüyorum.

• Yeni Oluştur...