roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Sharky, bu karşı VPN'ler yasadışı içerik iletimini nasıl göze alabiliyorlar ben onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ilk başta yasadışı içeriğe ulaşan değil yaratan/sağlayan sorumlu gibi bir mantık olduğunu düşünüyorum. o yüzden adam vpn'den çocuklara bakıyorsa bunun çözümü olarak baktığı site kapatılır/engellenir. bir sonraki adımda belki vpn'den yapılan iletişimi mahkeme kararıyla izlemeye alıyorlardır vs adamı enselemek için. her ne kadar log tutmuyoruz dense de kaynağa ulaşmanın bir yolu vardır sanki. sonuçta vpn sağlayan şirket bir nevi ISP görevi gördüğünden suçlu olmaları gibi bir durum söz konusu değildir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 vpn'e para vermek yerinde şirkette ultrasurf kullanıyorum, işimi görüyor. her sayfa açılıyor ki, çalıştığım şirkette video/audio stream falan herşey yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi mastercard kabul etmiyor, çöktüm şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi o paypalden kaynaklanan bi sorunmuş, bende aynısını yaşadım. google checkouta ekle o kredi kartını, oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Kim etmiyor? Ben de Mastercard kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 paypal mı kabul etmiyor mastercard? hsbc kartını kullanıyorum ben hala sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 paypalde mastercard ile ödemek istedim. mızık yaptı. google checkout'a da kart vermek istemiyorum, paypal dururkene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 VPN lerde SSL kullanmayı unutmayın yoksa herkes Ne yaptığınızı bilebilir özellikle TTnet ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Pluton said: Birde aktım Hulu 'ya hadi bakalım böyle oldu; Bedava ssl proxy gibisi yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Aramada Pokerface yaziyor yoksa banamı öle geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bu post için. :D Kalmış orada. http://forum.paticik.com/read.php?8,5582535,page=1#msg-5582603 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 astrill'den demo account almak için cep telefonu aktivasyonu istiyor da deneyemiyorum: şirkette proxy var. fransa'da gösteriyor beni, fransız numaram yok. astrill'den demo account alıp, denemem için paylaşabilecek biri var mı? gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Astrill ile trial alındığını bile bilmiyordum ben. Safyada link yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 trial linki yok live help'den isteyebilirsiniz, o da verirlerse ipad 2'de VPN kurup spotify'den apple airplay ile kablosuz müzik stream etmek gibi bir planım var evde salona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Muhakkak 3-5 kere konuşulmuştur da sayfa sayfa okuyamadım , bu 22 Ağustos projesinden en temiz şekilde kurtulma şansımız VPN di mi ? Bluehost'uma bağlanıp proxy değiştirince güzel güzel olyuordu ama çok yavaş oluyor , iyi bir VPN bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 en güzel yok çıkıp yürüyüşe katılmak. tepki göstermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 HideIpVpn'den Free Trial aldım ama olmuyor ya , aktif etmediler sanırım . Yanlış user&pass diyip duruyor. Her ay 6$ da buna ver şimdi iyi mi ! Ohooo birşeylere itiraz etme olayı 30 sene önce bitti , bunları düşünmek için çok geç artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Ben epeydir kullanıyorum onları. Benim için değişen bir şey olmadı, aynı devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Proxy desteği ne işe yarıyor ? VPN yaptıktan sonra bir ihtiyacımız oluyor mu ki ona ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Yanımda taşıdığım portable browser ile evden uzak yerlerde kullanıyorum, özellikle kitap alırken iyi oluyor. Ayrıca tarayıcının tek bir tabında (mesela Pandora tabında) çalıştırıp diğer tablarda normal bağlantıyı kullanıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 gerge sen ne bohem bi adamsın ya. sürekli bir yazılım/internet araçları arayışı. herkes nasıl yapıyorsa sen de öyle devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 GERGE said: Yanımda taşıdığım portable browser ile evden uzak yerlerde kullanıyorum, özellikle kitap alırken iyi oluyor. Ayrıca tarayıcının tek bir tabında (mesela Pandora tabında) çalıştırıp diğer tablarda normal bağlantıyı kullanıyorum bazen. e peki bu vpn i oyunlarda kullanmak istedik diyelim. bu mümkün müdür senin aldığın vpn de? programlı kullanıyorum ben bu yüzden. ama browserda gezinirken bile açmak zorunda kalıyorum o koyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mümkün abi, Windows'un normal ağ balantılarından bağlanıyorum, tüm internet veriyolu VPN'den geçiyor, hangi program olursa olsun. Proxy Ağ bağlantılarından VPN'ye bağlanmayıp tek bir site için kullanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bazı oyunlar VPN üzerinden de çalışmıyo diye biliyorum ama sadece gelen giden paketlere bakarak bağlantının VPN'den gelip gelmediğini anlamak mümkün mü ki? O halde client üzerinden engelliyodur o çalışmayan oyunlar. Dur bi bakiyim merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar