Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Bu arada hazır başlık varken yazayım. Startup'ta Torguard otomatik bağlanmıyor. Programı kapatıp açmam gerekiyor. Aşağıdaki sorundan sanıyorum ama cevap henüz gelmemiş. Karşılaşan ve çözümü olan var mı? https://torguard.net/forums/index.php?/topic/841-connection-fails-at-pc-startup-and-wakeup-torguard-lite-win10/
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 ben hala gergenin vaktiyle dediği lowendspiritvps+openvpn ile takılıyorum
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bi yerde tunnelbear reklamını görüp deniyim dedim, az kalsın basıyordum yıllık parasını. hatta o gazla iptal ettiğim netflix üyeliğini de canlandırayım, enpara kampanyası da yıl sonuna kadar devam ediyormuş oh ne güzel diyordum ki; son anda "dur lan şu netflix'te bi play tuşuna basayım, hd stream'de takılma/göçme falan bişey var mı" dedim. "o yok ama errör var, bkz: netflix.com/proxy" dedi. lan nasıl hevesim kursağımda kaldı. -ülke değiştirebileyim. -kullanması kolay olsun. -açması kapaması kolay olsun. -netflix pls lordum diyecektim ama son bikaç sayfayı okudum, netflix alev silahıyla girmiş sanırım vpn'lere. bikaç ay önce smartdns kullanmıştım (kullanmaya çalışmıştım) ama bir takım sorunlar yüzünden iptal etmiştim. şu an ne durumda netflix & smartdns?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Su anda bu calisiyor: http://dns-trick.com Yarin calismayabilir. Durum boyle. Epeydir calisiyor gerci bu, ama alirsan aylik al yine de. Iki hafta beles sanirim.
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 cyberghostta indirim varmış yine yıllk 35 dolara geliyor. 8 saati kalmış ama
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Torguard yillik $30'ken alin dedim size ben.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 hotspotshield üyelik alasım var 6 aylık 20$ hangi vpn i almak lazım? en hızlısı hangisi? birde tek subsla 2 pc 2 mobil çalıştırmak istiyorum, sanırım hotspotla oluodu dimi?
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 bana da 3-4 aylık bir şey lazım. aylık PIA mı alsam acaba. 7 dolares.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 nordvpn'de calisiyor netflix diye biliyorum bir degisiklik olmadiysa
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 bir de gift card ile vpn alma muhabbetini deneyen bilen var mı? starbaksa gidip 25 $ gift card alsam kredi kartı girmeden anon olarak üye olsam ne güzel olur. ps. bodrumumda zincirler deriler var.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 GERGE said: Su anda bu calisiyor: http://dns-trick.com Yarin calismayabilir. Durum boyle. Epeydir calisiyor gerci bu, ama alirsan aylik al yine de. Iki hafta beles sanirim. bu vpn değil, sadece dns di mi Gerge?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Sadece DNS, ama hala calisiyor mu bilmiyorum.
µh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 p2p sistemler vpn ile nasıl çalışıyor? Mesela torrenti kullanırken vpn'den yararlanabilir miyim?
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Cyberghostta mesela sikinti yok torrent konusunda. Hatta bazi serverlar var torrent kullanamadigin istersen
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 tunnelbearda torrent kullanılmıyordu, pia da kullanılıyor. dns konusu gelmişken level3 kullanıyorumi var mıdır şuan daha iyi sonuç veren?
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Ne alıyoruz bu günlerde? Tunnelbear 50 USD diyor. Daha altı yok sanırım?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 DNS olarak kendin kur en iyisi icin. Tunnelbear kullaniyorum ben 1,5 yildir filan, mutluyum. Chrome eklentisi de var proxy olarak, o da guzel. Torrent yok ama.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Ne güzel 20 dolara vermişlerdi. Bitmiş sanırım o kampanya.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 O zaman almistim, begendigimden $50'ye de yeniledim.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 linus kupon koduyla 40 dolara aldım demin. alacak varsa kullansın.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 tunnelbear mahvediyor benim network ayarlarını neden bilmiyorum
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 tunnelbear dns ayarlarını sıfırlıyor bende de her seferinde. modemdem ayarladım dns'i bende. bu arada humble bundle'da 7.5$'a 1 senelik CyberGhost üyeliği var. https://www.humblebundle.com/lifehacker-software-bundle
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 ben aldım cyberghost da bari iki olaydı. çek cumhuriyeti'inden istanbula hız testi yaptım, 100-110 ping var, hız da %40 falan düştü. acil durumlarda açarım işte 1 laptopluk. bütün medya gitmişti hızın onla ilgisi olabilir tabii. bakalım.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 dl / ul hızı düşmüyor ama latency yükseliyor malesef bi 50ms civarı en az onun dışında tek device olması biraz gıcık işte.
Öne çıkan mesajlar