nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 vurmayın öldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Bu arada hazır başlık varken yazayım. Startup'ta Torguard otomatik bağlanmıyor. Programı kapatıp açmam gerekiyor. Aşağıdaki sorundan sanıyorum ama cevap henüz gelmemiş. Karşılaşan ve çözümü olan var mı? https://torguard.net/forums/index.php?/topic/841-connection-fails-at-pc-startup-and-wakeup-torguard-lite-win10/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 ben hala gergenin vaktiyle dediği lowendspiritvps+openvpn ile takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 bi yerde tunnelbear reklamını görüp deniyim dedim, az kalsın basıyordum yıllık parasını. hatta o gazla iptal ettiğim netflix üyeliğini de canlandırayım, enpara kampanyası da yıl sonuna kadar devam ediyormuş oh ne güzel diyordum ki; son anda "dur lan şu netflix'te bi play tuşuna basayım, hd stream'de takılma/göçme falan bişey var mı" dedim. "o yok ama errör var, bkz: netflix.com/proxy" dedi. lan nasıl hevesim kursağımda kaldı. -ülke değiştirebileyim. -kullanması kolay olsun. -açması kapaması kolay olsun. -netflix pls lordum diyecektim ama son bikaç sayfayı okudum, netflix alev silahıyla girmiş sanırım vpn'lere. bikaç ay önce smartdns kullanmıştım (kullanmaya çalışmıştım) ama bir takım sorunlar yüzünden iptal etmiştim. şu an ne durumda netflix & smartdns? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Su anda bu calisiyor: http://dns-trick.com Yarin calismayabilir. Durum boyle. Epeydir calisiyor gerci bu, ama alirsan aylik al yine de. Iki hafta beles sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 cyberghostta indirim varmış yine yıllk 35 dolara geliyor. 8 saati kalmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Torguard yillik $30'ken alin dedim size ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 hotspotshield üyelik alasım var 6 aylık 20$ hangi vpn i almak lazım? en hızlısı hangisi? birde tek subsla 2 pc 2 mobil çalıştırmak istiyorum, sanırım hotspotla oluodu dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 bana da 3-4 aylık bir şey lazım. aylık PIA mı alsam acaba. 7 dolares. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 nordvpn'de calisiyor netflix diye biliyorum bir degisiklik olmadiysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 bir de gift card ile vpn alma muhabbetini deneyen bilen var mı? starbaksa gidip 25 $ gift card alsam kredi kartı girmeden anon olarak üye olsam ne güzel olur. ps. bodrumumda zincirler deriler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 GERGE said: Su anda bu calisiyor: http://dns-trick.com Yarin calismayabilir. Durum boyle. Epeydir calisiyor gerci bu, ama alirsan aylik al yine de. Iki hafta beles sanirim. bu vpn değil, sadece dns di mi Gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Sadece DNS, ama hala calisiyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 p2p sistemler vpn ile nasıl çalışıyor? Mesela torrenti kullanırken vpn'den yararlanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Cyberghostta mesela sikinti yok torrent konusunda. Hatta bazi serverlar var torrent kullanamadigin istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 tunnelbearda torrent kullanılmıyordu, pia da kullanılıyor. dns konusu gelmişken level3 kullanıyorumi var mıdır şuan daha iyi sonuç veren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Ne alıyoruz bu günlerde? Tunnelbear 50 USD diyor. Daha altı yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 DNS olarak kendin kur en iyisi icin. Tunnelbear kullaniyorum ben 1,5 yildir filan, mutluyum. Chrome eklentisi de var proxy olarak, o da guzel. Torrent yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Ne güzel 20 dolara vermişlerdi. Bitmiş sanırım o kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 O zaman almistim, begendigimden $50'ye de yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 linus kupon koduyla 40 dolara aldım demin. alacak varsa kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 tunnelbear mahvediyor benim network ayarlarını neden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 tunnelbear dns ayarlarını sıfırlıyor bende de her seferinde. modemdem ayarladım dns'i bende. bu arada humble bundle'da 7.5$'a 1 senelik CyberGhost üyeliği var. https://www.humblebundle.com/lifehacker-software-bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 ben aldım cyberghost da bari iki olaydı. çek cumhuriyeti'inden istanbula hız testi yaptım, 100-110 ping var, hız da %40 falan düştü. acil durumlarda açarım işte 1 laptopluk. bütün medya gitmişti hızın onla ilgisi olabilir tabii. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 dl / ul hızı düşmüyor ama latency yükseliyor malesef bi 50ms civarı en az onun dışında tek device olması biraz gıcık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar