Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VPN konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

manyak mısınız ya o adama kişisel bilgiler flaan verilir mi.

Kişisel bilgi ? tc kimlik mi istiyormuşum ? aksljfask geçri onu istesekte artik kişisel sayılmıyor haha
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yıllardır HideIPVPN'deyim. Biraz daha pahalı ama mutluyum. SmartDNS, http proxy ve VPN geliyor yanında. Torrent izni yok ama.
Mesaj tarihi:
bumplayayim ben de. korkuttular burada, isp'den birine notice gitmis zira. vpn kullanayim diyorum da, pia kullansam, pia logluyor mu ipleri? yani pia'nin hollanda vpn'ini hollanda icinden mi kullanmaliyim, ya da baska ulkedekini mi? hiz da cok dusmesin istiyorum zaar.
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

log ve encryption policy leri yuzunden AirVPN kullaniyorum, hayli memnunum.
kullanmayi dusunen olursa referral verebilirim, 2 tarafa da cuzzi bir indirim veriyor.
quoteluyorum ki pm de gitsin. gonder gelsin abi.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Su tam olarak gizlenmek icin prepaid kart tarzinda isim vermeden alinabilen hangi kart var.

Paypal ve ininal da form yaziyorsun ve telefon onayi gerekiyor diye biliyorum.

Hayır, gerekmiyor. ininal Kart'a herhangi bir sözleşme ya da form imzalamadan ve bankada hesap açmadan sahip olabilirsiniz. Satış noktalarından 5 TL'ye alabileceğiniz ininal karta, ininal para yükleme noktalarından para yükleyerek kullanabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
gerge belki sen bilirsin, smartdns'den dolayı son 2 haftadır falan google'a ait her şey çok yavaş. videolar yavaş, maps yavaş aklına google ne geliyorsa. bunun bir çözümü falan var mı?
Mesaj tarihi:
Gizlenmek için felan değil de youtube ya da benzeri kısıtlamaları kaldırmak için hangi VPN'i kullansak acaba? Burada önemli olan hız, ama hem Avrupa'da server'ı olsun hem de Amerika'da. Bir de ininal kart ile satın alabilir miyiz bunu? Kayıtsız =)
  • Yeni Oluştur...