Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 PIA kivaminda ama daha ucuz bildiginiz bir vpn saglayici varmi? 80mbit hattim var ,vpn genelde torrent icin kullanicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 tabi ki cabukvpn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 manyak mısınız ya o adama kişisel bilgiler flaan verilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 pia al geç abi, yıllık alıyorum 2 yıldır. fiyatı çok ta fazla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 goldbären said: manyak mısınız ya o adama kişisel bilgiler flaan verilir mi. Kişisel bilgi ? tc kimlik mi istiyormuşum ? aksljfask geçri onu istesekte artik kişisel sayılmıyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 abi kredi kartı vermem sana korkarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 PAypal ile hallediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Yilligi 32$ PIA indirimi buldum, ayligi 2.6$ geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 indirimden 30USD'ye NordVPN almistim. memnunum yaw, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 hot spot shıeld kullanıyorum 10 lıra aylık 5 cıhaz hakkı var gayet memnunum hıcbır sorun yasamadım sımdıye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Ben de NordVPN kullanıyorum. Beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Yıllardır HideIPVPN'deyim. Biraz daha pahalı ama mutluyum. SmartDNS, http proxy ve VPN geliyor yanında. Torrent izni yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 PIA yi kullanmamin en buyuk sebebi torrent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 2 yildir cactus vpn + dns kullaniyorum iyi bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 bumplayayim ben de. korkuttular burada, isp'den birine notice gitmis zira. vpn kullanayim diyorum da, pia kullansam, pia logluyor mu ipleri? yani pia'nin hollanda vpn'ini hollanda icinden mi kullanmaliyim, ya da baska ulkedekini mi? hiz da cok dusmesin istiyorum zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 CC/Paypal'la VPN alıp gizlendiğini sananlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 yok cc ile almiyorum. 500 tl gonderiyorum yeni telefon ve vpn bilgileri emailime geliyormus simdi [email protected] dan email geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 log ve encryption policy leri yuzunden AirVPN kullaniyorum, hayli memnunum. kullanmayi dusunen olursa referral verebilirim, 2 tarafa da cuzzi bir indirim veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 KHaRoN said: log ve encryption policy leri yuzunden AirVPN kullaniyorum, hayli memnunum. kullanmayi dusunen olursa referral verebilirim, 2 tarafa da cuzzi bir indirim veriyor.quoteluyorum ki pm de gitsin. gonder gelsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Su tam olarak gizlenmek icin prepaid kart tarzinda isim vermeden alinabilen hangi kart var. Paypal ve ininal da form yaziyorsun ve telefon onayi gerekiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Cryptostorm iyi gizleme konusunda, ona bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Deathblade said: Su tam olarak gizlenmek icin prepaid kart tarzinda isim vermeden alinabilen hangi kart var. Paypal ve ininal da form yaziyorsun ve telefon onayi gerekiyor diye biliyorum. Hayır, gerekmiyor. ininal Kart'a herhangi bir sözleşme ya da form imzalamadan ve bankada hesap açmadan sahip olabilirsiniz. Satış noktalarından 5 TL'ye alabileceğiniz ininal karta, ininal para yükleme noktalarından para yükleyerek kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 gerge belki sen bilirsin, smartdns'den dolayı son 2 haftadır falan google'a ait her şey çok yavaş. videolar yavaş, maps yavaş aklına google ne geliyorsa. bunun bir çözümü falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 unbound ile local dns kurdum, smartdns'yi oradan sadece stream sitelerine forwardliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Gizlenmek için felan değil de youtube ya da benzeri kısıtlamaları kaldırmak için hangi VPN'i kullansak acaba? Burada önemli olan hız, ama hem Avrupa'da server'ı olsun hem de Amerika'da. Bir de ininal kart ile satın alabilir miyiz bunu? Kayıtsız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar