D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 P2P vs izni veren kaliteli VPN duyan/deneyen/kullanan vs vs varsa burda paylaşabilirse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 GERGE said: %90 Hulu, Pandora ve alış-veriş için kullanıyorum işte, %10'u söyletmeyin =) Böyle giderse herşey için kullanmaya başlayacağız ama =( yazar burada çiftleşme çağında sağlıklı bir erkek olduğunu duyurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 cinsel yönden sağlıklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Stringray said: 50GB trafik veren VPN hizmetleri de var ama P2P izni verenler genelde ayda 10$ dan başlıyor. Ben de araştırıyorum, birini alıcam yakında. Benim merak ettiğim hız sorunu oluyor mu? Ya da IPler patladığında programı açıp kapamadan değiştiriliyor mu program tarafından otomatik olarak? Şu anda HideIpVPN ile 1,2 m/s ile anime çekiyorum torrentten. IP adresi girmiyorsun zaten, url'yi giriyorsun, ip numarasını firma hallediyor. değişirse sen kullanırken bağlantı da bir an kesilir tabii. Program değil bu arada tam olarak kullandığın, Windows'un normal ağ bağlantısı yerinden bağlanıyorsun (şu wirelessların göründüğü yer işte) D@rkwish said: P2P vs izni veren kaliteli VPN duyan/deneyen/kullanan vs vs varsa burda paylaşabilirse sevinirim :) HideIpVPN ile kullanıyorum işte. Neredeyse hepsi p2p destekliyor zaten VPN'lerin. Ve artık çok azı bandwith limitiyle geliyor, almayın onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Hmm anladım. Bazılarında direk program indiriyorsun, onlar otomatik değişir herhalde. Ben şahsen AceVPN in ultimate servisini almayı düşünüyorum. Ayda 15$, limitsiz download, P2P izin veriliyor, bir sürü yerde serverları var ve düzgün bir siteye benziyor. Kendilerinin 50GB kotalı P2P izin verilmeyen premium paketi de ayda 5$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Abiler p2p için vpn niye gerekli ? Anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 vpn i ayrı kullansak bir de yanına şifreli torrent falan kullansak nasıl olur ya? ben download için sadece torrent kullanıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Program isteyenler OpenVPN'dir. Klasik bağlantıya göre daha hızlı ve güvenli olduğu söyleniyor. Ben bir süredir Hidemyass kullanıyorum. Fiyatı OpenVPN'ler arasında normal bence (11.5$). 6 aylık fln alırsanız çok daha ucuza geliyor aylığı. 90 küsür civarı serverı var dünyada. TR dahil. İstediğinize bağlanıyorsunuz. IP ban sıkıntısı fln olmuyor, çünkü her bağlantıda farklı IP veriyor. Genelde Almanya ve UK bağlantısı yapıyorum. Ben memnunum, işimi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Trias said: Abiler p2p için vpn niye gerekli ? Anlayamadım. Gerekli değil ama surekli VPN kullanmazsan torrenten download ederken yasaklı sitelerde surf yapamazsın. Ya da bir şekilde yapılabiliyorsa birisi açıklasın nasıl olacağını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Torrent güvenli değil çünkü. Korsan için ceza alanlar torrent ve gnutella arasında paylaştırılıyor genelde. HideIpVPN'nin proxy'sini kullanıyorum ben utorrent ile, için rahat. Zaten torrent'i büyük oranda anime ve çizgi roman için kullandığımdan genel olarak rahatım ama Marvel'in de korsamcıların peşine düşeceği bir gün gelebilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Peki, Vpn üzerinden önemli işlerimizi yapabilir miyiz? Örneğin; emaillerimizi okusak, çeşitli login bilgileri girsek problem olur mu? Bu verileri takip edebilir mi vpn hizmeti? Sonra hacklenmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 GERGE said: Torrent güvenli değil çünkü. Bu da var tabii. Kendileri torrent seed edip leecherları yakalıyordu firmalar bir ara. Kişisel bilgiler olayını bilmiyorum, açıkçası bu proxy sistemini de tam kavrayamadım. Proxy üzerinden gönderdiğimiz bilgilerin kaydedilmediğine emin olabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 anladım, açıklama için teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 GERGE said: Torrent güvenli değil çünkü. Korsan için ceza alanlar torrent ve gnutella arasında paylaştırılıyor genelde. HideIpVPN'nin proxy'sini kullanıyorum ben utorrent ile, için rahat. Zaten torrent'i büyük oranda anime ve çizgi roman için kullandığımdan genel olarak rahatım ama Marvel'in de korsamcıların peşine düşeceği bir gün gelebilir tabii. simdi hideip diye programlar var, ben bu programlari kullansam ayni seymi? yani ip spoofing olayinin marjinal ismi VPN mi? b kafam basmadi su olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 İnternetten proxy ararsın, internet seçeneklerinden girip adresi yazarsın ya. İşte VPN onu kendi yapıyor aynı şey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 internete oradaki bilgisayar üzerinden çıkış yapıcaksın vpn sayesinde. bunun sana ne faydası var? çok faydası var. ilk olarak gelen giden trafik şifreli olacağı için daha güvenli. ISP tarafından engellenen sitelere erişim derdi ortadan kalkar. sadece belirli bölgeye servis veren sitelerden hizmet alabilmeni sağlar. bazı durumlarda online oyunlarda latency düzeltmek için kullanılabilir. IP de gizleyebilirsin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Aynı şey değil. VPN ile başka bir ağa bağlanıyorsun. Mesela okulun VPN'sine bağlandığında bilgisayın aynı kampüsten bağlanmış gibi çalışıyor. Şuralara bakın: http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_private_network http://anonymitynetwork.com/vpn-vs-proxy.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 uzaktaki bir ağa landan bağlanıyormuşsun gibi düşün dicem daha da karışıcak kafan belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 sekilli anlatin abi sunu yazi dili ile bi yere kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi farzet ki evindeki modem aslında evinde değil, amerikada bi yerde. e amerikada olunca amerikada nereye girilebiliyosa girebiliyosun sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ahah harika anlatmissin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 hmm simdi kafada bisiyler oturmaya basladi, peki bilgisayarda ne gibi configurasyon ayarlari yapiyo bu VPN olayi? yada hicbiseye yapmiyoruz direk olarak sunucu neyse onami baglaniyoruz? e bide performans kaybi cok olmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 client to site vpn ise bilgisayarına yazılım kurman ve gerekli ayarları yapman lazım. sonra programı çalıştırıyosun hoopp istediğin yere girebiliyosun vs vs. site-to-site vpn yapılacaksa o zaman modemler arasında vpn kongifürasyonu yapılır ki bu konumuz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 yok bir konfigürasyonu.. client tarafında bir programa ihtiyaç oluyor sadece.. windows vpn uygulaması olsun, juniper'in java applet'i olsun vs.. geç kalmayı sevmiyorum hiç =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar