Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 pia aldım hiçbir siteye girmiyor şaka mı bu? en son geçen yıl almıştım yoktu böyle bir şey. 4chan açılmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Benimde vpn bitti ne alsam diye düşünüyorum. Cyberghost kampanya yaparsa büyük ihtimal yine cyberghost alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Tunnelbear aldım ben yıllığı unlimited data $20 Türklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mail atmisti bana gecen sene bittigi ay cyberghost indirim yapak tekrar al diye. Ocakta bitecek benim de, uzaticam ama yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 yok mu fortiguardı geçebilecek ucuz yollu bi vpn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 iPad ve iphone icin elimde birsuru ucretsiz verebilecegim vpn kodlarim var isteyen olursa pmden ulassin Gayet hizlilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Promenader said: yok mu fortiguardı geçebilecek ucuz yollu bi vpn 443 ustunden SSH tuneli geciyor diye biliyorum. SoftEther de gecebiliyor. Kendin kurmalisin ama bunlari, bilgi istiyorlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ona bakayım bi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 konuyu accık hortlatıyorum :) Cyberghostu mac de kullanan vatandaş var mı? Bir süredir could not open cyberghost gui hatası alıyorum da çözüm bulamadım ticket falan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Cyberghost client Mac'de çalışıyor mu ki, sadece windows değil mi? AirVPN'den memnunum ben baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 5.5 çıktı bu son zamanlarda belki o versiyonla alakalıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 @Bright evet çalışıyor(du) :D 5.5 den önceki sürümü bulursam deniyeceğim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 LoL NA serverında oynamak için Amerika VPN i alsam, ordan oyunn oynamaya çalışsam pingimde bir değişiklik olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 vpn e göre değişiyor ping oranı ama her halükarda bize uzak bir bölge olduğu için ping fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Her turlu yukselir latency us vpn ile 200ms uzeri olur gibi dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 https://www.privateinternetaccess.com/pages/black-friday-offer PIA black friday indirimine girmiş yıllık 29$ normal fiyatı 40$'mış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 pia çok hızlıydı ben kullandığım sıralar ama netflix, hulu filan banlamış pia ip lerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ya alsam mı PIA? Amerikan sirketi. NSA Menesey bilgi aktarır el altından simdi filan. Cyerghost da romanyalı. Bunlar da pisliktir kesin. Ne alsam ya. PIA çok ucuz şuan ama bilemedim. HULU, Netflix filan da çalışmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 https://www.cactusvpn.com/ bunu kullanıyorum ben, indirimde denk gelmişti. pia'dan bile iyi hız olarak, çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 barbu said: ya alsam mı PIA? Amerikan sirketi. NSA Menesey bilgi aktarır el altından simdi filan. Cyerghost da romanyalı. Bunlar da pisliktir kesin. Ne alsam ya. PIA çok ucuz şuan ama bilemedim. HULU, Netflix filan da çalışmıyor sanırım. nolacak nsa bağlantısı olsa sana dokunan? romanyalılardan iyidirler her halükarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ben yeniliycem ocakta cyberghostu yine. 2 yıldır gayet memnunum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 köylü ne anlar VPN den... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 dedi dolandırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 dedi köylü iftiracı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Bizim bi hacker arkadaş anlatıyordu. Adını da söylemedi. İsveç taraflarından yıllık $80'lık bir OpenVPN varmış. Ama öyle herkes alamıyormuş. Ben de birinden alıyorum diyordu. Davetiyeyle alınabiliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar