axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Redditte var yapımcılar reddetmedi falan bi laflar dönüyor. Ben de kesin sanıp atlamıştım o dönem ama ne yalanlama var ne de doğrulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Bana gerçek değildir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 lan kitap gelmeden dizi cıkacak hava atamıcaz spoiler felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Atıcaz atıcaz bu sezonki olayların çoğu kitapta var zaten. Sen müsterih ol pleblerli aşağılayabileceğimiz, biz biliyorduk zaten lel ezikler diyebileceğimiz tonla kitap teorisi var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ya tamamda işte 6ıncı kitaptan sorarlarsa bilemicez havamız yarım kalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ayin 8inde bi konser var GoT muzikleri falan official, orda "extension to the Game of Thrones® universe" hakkinda ilk bilgiler gelecek http://www.latimes.com/entertainment/music/la-et-ms-game-of-thrones-music-palladium-20160804-snap-story.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 soon? “Not done yet, but I've made progress. But not as much as I hoped a year ago, when I thought to be done by now. I think it will be out this year. (But hey, I thought the same thing last year).” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 adam tam bir... diziyi de seyrettik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 dizinin de son sezonunu daha onaylamamislar bikac bolum daha uzatiriz belki diye. birde got bitince devami gelmesi de muhtemel iyice hatta asil yapmazsak mallik olur diyordu hbo, prequel olcak muhtemelen, robert's rebellion falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 yaz ulan dombili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 dizide olupde kitapta olmemis karakterler icin konusmus yazar, “The book series and TV adaptation go their separate ways," “On the screen characters are killed right and left. About twenty of them have died already, which are quite alive to me and will appear in a new book.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 dombili yazıyor mu napıyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 ben unutmuşum bile bunun hala kitaplarının çıkmadığını, bence saldı dombili ya diziden öğrencez neler olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 bu senede yokmus yeni kitap :D: Martin said in a blog posting that his “The Winds of Winter” novel would not be ready for publication in 2018. https://www.reuters.com/article/us-books-gameofthrones/winds-of-winter-not-coming-in-2018-thrones-author-martin-says-idUSKBN1HW30R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Diğer kitapları hala hatırlayan var mı? Ben bir çok detayı unuttum gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 şişko parayı yiyo temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 ejderhalar var, kis geliyo, herkes oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 yarisi öldü diger yarisi soul realmde sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Aket-Atum said: Diğer kitapları hala hatırlayan var mı? Ben bir çok detayı unuttum gitti Sor hatırlatalım. Lady Stoneheart isimleri dövüp kıç almaya geliyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Tekrar okuyacağım son iki kitabı bir ara ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 ejderyalar vardı duruyo mu onlar hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 axedice said: Aket-Atum said: Diğer kitapları hala hatırlayan var mı? Ben bir çok detayı unuttum gitti Sor hatırlatalım. Lady Stoneheart isimleri dövüp kıç almaya geliyordu en son Abi ana hatları hatırlıyorum da, yan karakter isimleriydi onların ne yaptıklarıydı heeey hey. Detay dediklerim onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 https://i.redd.it/efd8qwf6j8u01.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 bir de dizide gelecek kitaplardan spo verirse tarihteki en kötü yazarlar arasında anılır heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Nasıl yani gelecek kitaplardan spo verirse? Açıkça beyan edildi zaten dizi yapımcılarının hikayenin nasıl biteceğini bildiği, spo vermemesi gibi bi durum yok ki. Kötü yazarlığın kriteri spoiler olması mı nedir? Hikayenin sonunu tahmin ettiğin kitapları okumuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar