Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Atıcaz atıcaz bu sezonki olayların çoğu kitapta var zaten. Sen müsterih ol pleblerli aşağılayabileceğimiz, biz biliyorduk zaten lel ezikler diyebileceğimiz tonla kitap teorisi var daha.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ayin 8inde bi konser var GoT muzikleri falan official,

orda "extension to the Game of Thrones® universe" hakkinda ilk bilgiler gelecek

http://www.latimes.com/entertainment/music/la-et-ms-game-of-thrones-music-palladium-20160804-snap-story.html
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
soon?

“Not done yet, but I've made progress. But not as much as I hoped a year ago, when I thought to be done by now. I think it will be out this year. (But hey, I thought the same thing last year).”
Mesaj tarihi:
dizinin de son sezonunu daha onaylamamislar bikac bolum daha uzatiriz belki diye.

birde got bitince devami gelmesi de muhtemel iyice hatta asil yapmazsak mallik olur diyordu hbo, prequel olcak muhtemelen, robert's rebellion falan.
  • 6 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dizide olupde kitapta olmemis karakterler icin konusmus yazar,

“The book series and TV adaptation go their separate ways," “On the screen characters are killed right and left. About twenty of them have died already, which are quite alive to me and will appear in a new book.”

• 6 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu senede yokmus yeni kitap :D:

Martin said in a blog posting that his “The Winds of Winter” novel would not be ready for publication in 2018.

https://www.reuters.com/article/us-books-gameofthrones/winds-of-winter-not-coming-in-2018-thrones-author-martin-says-idUSKBN1HW30R
Mesaj tarihi:
axedice said:

Aket-Atum said:

Diğer kitapları hala hatırlayan var mı? Ben bir çok detayı unuttum gitti

Sor hatırlatalım.

Lady Stoneheart isimleri dövüp kıç almaya geliyordu en son

Abi ana hatları hatırlıyorum da, yan karakter isimleriydi onların ne yaptıklarıydı heeey hey. Detay dediklerim onlar :D
Mesaj tarihi:
Nasıl yani gelecek kitaplardan spo verirse? Açıkça beyan edildi zaten dizi yapımcılarının hikayenin nasıl biteceğini bildiği, spo vermemesi gibi bi durum yok ki.

Kötü yazarlığın kriteri spoiler olması mı nedir? Hikayenin sonunu tahmin ettiğin kitapları okumuyor musun?
  • Yeni Oluştur...