senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 vasiyetinde steam hesabini kime birakcak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 En azından bi title verilsin. "Bonec" mesela. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bence samle bone evlensinler ugandadan evlat edindikleri çocuk mod olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 SeaGle said: Sam iyidir Adam Dayman'ın "Abi işin mi yok" postunu sildi. Sam'in ciddi bir yetki alanı ayarsızlıgı var. Begenmedigi postu siliyor kural dısına cıkmasa bile. Adam carebear rainbowz pewpew forumunda sanıyor kendini. İzleyin bakın bu post nasıl siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 xunn said: İzleyin bakın bu post nasıl siliniyor. İnternet tarihi boyunca içinde bu cümle geçen hiçbir mesaj silinmemiş olabilir. Sırf ironi aşkına hemde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hangi post? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Redeagle said: xunn said: İzleyin bakın bu post nasıl siliniyor. İnternet tarihi boyunca içinde bu cümle geçen hiçbir mesaj silinmemiş olabilir. Sırf ironi aşkına hemde :/ 2-3 tane silindi bundan, o silmekten bıkmıyor ben yazmaktan bıkmıyorum. Silme mazereti çok başarılı zaten, konu dışına çıkan post. Hem gerekli gereksiz post sil, buna isyan edince LOL OFF TOPIC BRO. Öf neyse, akşam L4D'te 2 tane fazla sıkarım hıncımı alırım. benim postum olsa bu kadar atarlanmam zaten, sevdigim ve zaten artık bu tavırdan bıkıp 10 yılda bir post atan patiler şu yönetim tavrı yüzünden artık yazmaz oldular. vingthor > alayınız ibişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 http://omgif.gosedesign.net/wp-content/deal-with-it.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 xunn said: Redeagle said: xunn said: İzleyin bakın bu post nasıl siliniyor. İnternet tarihi boyunca içinde bu cümle geçen hiçbir mesaj silinmemiş olabilir. Sırf ironi aşkına hemde :/ 2-3 tane silindi bundan, o silmekten bıkmıyor ben yazmaktan bıkmıyorum. Silme mazereti çok başarılı zaten, konu dışına çıkan post. Hem gerekli gereksiz post sil, buna isyan edince LOL OFF TOPIC BRO. Öf neyse, akşam L4D'te 2 tane fazla sıkarım hıncımı alırım. benim postum olsa bu kadar atarlanmam zaten, sevdigim ve zaten artık bu tavırdan bıkıp 10 yılda bir post atan patiler şu yönetim tavrı yüzünden artık yazmaz oldular. vingthor > alayınız ibişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 xunn said: İzleyin bakın bu post nasıl siliniyor. http://cdn0.knowyourmeme.com/i/000/097/423/original/enhanced-buzz-15337-1296839148-6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 güldüm nan konuyu dağıtmayın olm bone mod olsun, ya da bölümle alakalı başka bişi olsun. olsun yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bone mod olursa rozetimi ve cekicimi birakirim dynanin masasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 title verilsin adama.best gamer falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 game guru verelim kısaca gg olur işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bone'un gideri var. thumbs up (tu) modluğa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 abi adam zaten uzun uzun cevaplar yazıp vakit harcıyor buraya bir de bunun üzerine forumun nizamı işini yüklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 SenariouS said: game guru verelim kısaca gg olur işte :P game collector olabilir de, gc kısaltması anlamsız olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 avatarada orjinal oyunlarini koysun yonetim, degsitirilemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 steam hesabına link olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 pronoit said: abi adam zaten uzun uzun cevaplar yazıp vakit harcıyor buraya Bırak ya Allahın spamcısı snnden beri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 aquila said: bone mod olursa rozetimi ve cekicimi birakirim dynanin masasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar