LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 said: Toplantıdaki açıklamaların Türkçe çevirisi Dün haberini sitemizden duyurduğumuz üzere Sony yetkililerinin düzenlemiş olduğu Kazuo Hirai, Shinji Hasejima ve Shiro Kambe'nin katıldığı toplantı Türkiye saati ile saat 08:00'da başlayıp, 09.42'de sona erdi. Toplantıda yapılan açıklamalar ve sorulan sorulara verilen cevaplar üzerine PSN tekrar açıldığında karşılaşacağımız durum şöyle olacak... Tüm Playstation 3 ve PSP üzerinden bağlandığımız online oyun sistemi yenilenmiş ve saklı bilgiler eski haline getirilmiştir. Qriocity müzik hizmetine üyeler eskisi gibi sorunsuzca ulaşabilecekler. Sistem açılınca herkesin şifrelerini yenilemesi gerektiği belirtildi. Üyeliklerinin zamanı geçenler kiraladıkları filmlere yeniden ulaşabilecekler. PS Home, Arkadaş Listeleri ve Chat hizmetleri yeniden aktif olacak. Ayrıca verilen bilgiler göre; Yeni saldırılara karşı sistemi gözleyen otomatik bir sistem devreye sokulmuş durumda. Bilgilerin korunması işi ve şifrelenmesi daha güvenli hale getirilmiştir. Network olmaksızın ortaya çıkan güvenlik sorunları ile yetkisiz erişimler de artık gözlem altına alınmış durumda. Sistem güvenliği için ek güvenlik duvarı oluşturulmuş durumda. Bugüne kadar satılan 50 milyon Playstation 3'ten 37 milyonunun, PSN'e bağlandığı da gelen bilgiler içinde. NGP'nin çıkış tarihinin bu yaşananlardan etkilenmeyeceği belirtildi. Yine toplantıda açıklanan bilgilere göre 10 milyon kullanıcının kredi kartı bilgilerinin sisteme kayıtlı olduğu bildirildi. Kredi kartları ile ilgili herhangi bir bilgisiz aktivitenin olmadığı ancak kredi kartları ile ilgili olarak müşterilerin durumlarını kontrol etmesi gerektiği de açıklandı. Bu habere göre dün yine internette yayılan haberler doğrultusunda söylenenlerin doğru olmadığı, 2.2 milyon kullanıcı kredi kartı bilgisi haberinin de uydurma olduğu ortaya çıkmış oldu. Kazuo Hirai hiç bir şekilde kendilerinin korsanlarla bu verileri alma noktasında bir münasebetlerinin de olmadığını söyledi. Toplantıda PSN şifresi ile e-posta ve diğer hizmetlerde kullandığı şifreleri benzer olanların, bu şifrelerini en kısa zamanda değiştirmeleri gerektiği PSN kullanıcılarına belirtildi. Toplantı başında her üç yönetici tüm PSN kullanıcılarından özür dileyip, tüm dünya önünde eğilerek üzüntülerini de belirttiler. PSN aktif olduğunda tüm bölgelerde üyeliği bulunan kullanıcılarına bir oyun hediye edecekleri ve 1 aylık PSN+ üyeliğinin de verileceği ayrıca gelen haberler arasında. Qriocity müzik hizmetine ulaşılabilen bölgelerde de yine 1 aylık hediye üyelik PSN kullanıcılarına hediye edilecek. Toplantıda PSN'in önümüzdeki hafta içinde tekrar hizmete gireceği herhalde hepimizin merak ettiği en önemli cevap oluyordu. Diğer merak edilen husus olan hack işleminin nasıl gerçekleştiği ve bu sürede olanlar idi; Korsanlar merkezi California, San Diego'da bulunan AT&T�ye saldırdılar. 19 Nisan'da farkına vardıkları aktivite 17-19 Nisan arasında gerçekleşmiş. 20 Nisan'da ise servisleri askıya alakarak, Amerika güvenlik birimlerine durum bildirlerek yardım alınmış. Saldırı bir kişi tarafından gerçekleştirilmiş ve çok sofistike bir biçimde yapılmış. 24 Nisan'da durumu analizi için bir güvenlik şirketinden hizmet alınmış. Ortaya çıkan bilgiler ışığında da 26 Nisan'da müşterilere internet üzerinden bilgi verilmiş. Sisteme sızan korsanın yakalanması için FBI ile işbirliği içindelermiş... DH'de birinden aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 said: Toplantı başında her üç yönetici tüm PSN kullanıcılarından özür dileyip, tüm dünya önünde eğilerek üzüntülerini de belirttiler. harakiri yapmamışlar adamcağızlar allahtan. çok saygılı çocuklar şu japonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://img1.sankakustatic.com/wp-content/gallery/safe-ix/sony-grovels-1.jpg http://img3.sankakustatic.com/wp-content/gallery/safe-ix/sony-grovels-2.jpg RUHLARIMIZIDA KARSI KARSIYA GETIRSEN SENIN RUHUN BIZIM RUHLARIMIZ ONUNDE DIZ COKER SONY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 skynet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 PSN'de sorun yok, siz yanlış kullanıyorsunuz. -Steve Jobs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 sony münferit demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 şimdi 1 tane oyun vericeklerde psnde full oyunlarda var sdfs 10 dolar falan limit koyarlar herhalde yoksa gidip 30-40 dolarlık tam oyunlara abanır millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Adamlar herkesin bilgilerini çaldırdı, bedeli 10 dolar mı? Millet dava açsa çatır çatır alır parasını. Bu bilgilerin 3. parti ile paylaşılması yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bedeli yok esasında ehue o eulayı kabul edince tabi işin pratiği öyle olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yine iyi herkese MAG hediye ediyoruz deselerdi bide ben hacklerdim sony i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 MAG zaten 30 lira falandı PSN'de ben 30'a mı 20'ye mi ne aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 beelzebubdaki oganın babası gibi eğilip özür dilemeleri lazımdı bence. O zaman daha etkili olurdu http://www.youtube.com/watch?v=azDPnl41aJs&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 herhangi bir sony oyunu verirler işte. http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_Computer_Entertainment şu listeden seçin. LBP MAG En ağır basanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ya neremize sokalım eğilmelerini? Ne zaman açacaklarmış onu söylemiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 1 hafta içinde geri gelecek işte. ama ps store falan olmayacakmış sanırım, bunun gibi eksik özellikler 1 ay içerisinde dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honeydew Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 tam olarak bilmiyorum ama anonymous psn açıldığında payback operation düşünüyormuş doğru mu? kendileri suçlandığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 25 milyon SOE accountada gitmis, sony yeni farketmis olayi everquest, SWG filan oynadiysaniz ve kartlariniz guncelse ne yapmaniz gerektigini biliyorsunuz :p 102 milyon account leak ise ayri bir basari sanirim, guiness e giricek direk turkiye nufusunu gecti lan bilgileri kaptirilanlarin sayisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Holy said: Adamlar herkesin bilgilerini çaldırdı, bedeli 10 dolar mı? Millet dava açsa çatır çatır alır parasını. Bu bilgilerin 3. parti ile paylaşılması yasak. Paylaşmıyorlar ki çaldırıyorlar. Okumadan geçilen yüzlerce madde arasında vardır bunlar sözleşmede , hiçbir şey alamazsın bence o yüzden , dava mava yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi starwars galaxies oynadimda ne verdim nasil verim hic bi fikrim yok ki ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abv sony ya yemin ediyorum gerizeali bu cocuk gerizekali ben 45 milyon takla atiyorum guvenlik icin allahin salaklarinin yaptigi ise bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Viktor said: 25 milyon SOE accountada gitmis, sony yeni farketmis olayi everquest, SWG filan oynadiysaniz ve kartlariniz guncelse ne yapmaniz gerektigini biliyorsunuz :p 102 milyon account leak ise ayri bir basari sanirim, guiness e giricek direk turkiye nufusunu gecti lan bilgileri kaptirilanlarin sayisi oha ben 1 ay dc universe oynadım. iptal mi etmek gerekiyor kartı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ahah ben demiştim bida saldırırlar kesin diye :P “We are today advising you that the personal information you provided us in connection with your SOE account may have been stolen in a cyberattack,” Sony wrote in a statement on its website on Monday. Also at risk are the credit card numbers and expiration dates of 12,700 non-U.S. customers, plus 10,700 direct debit records from customers in Austria, Germany, Netherlands and Spain, containing bank-account numbers, customers’ names and addresses. This information was stored in what Sony said was an “outdated database from 2007.” Hackers may have had this information for more than two weeks now. The intrusion occurred April 16 and 17, Sony said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 2. saldırı değil o, ilk saldırıda oda gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 soe ne ya bilmiyorum ben dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/119/760/1304432670316.png LMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar