barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bu yaşlardaki kuzenlerime oyun filan almak istiyorum. bilgisayar oyunu. neler olabilir? malum küfür ve çok kan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 tabiki futbol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 knight online dicektim son cümleden sonra vazgeçtim :p batman arkham asylum ya da spider-man shattered dimensions olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 vala benim kuzen 11 yaşında benden önce modern warfare 2'i bitirmişti, şunun kafayı kestim onu patlattım diye gelip anlatıyordu bana. üstelik oyunun sonunu söyleyip bok etmişti bacaksız, sonra spoilerın ne olduğunu anlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Borderlands al.11 yaş için söylesek ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Ama onda headshot alr falan var.Çok zevvkli oyun ama lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ya 13 olan neyse hani bi yere kadar da. diğeri daha da küçük. abisi oynarken o da yancı olur kesin. çocuğun psikolojiyi bozmayalım. manyak olmasın ilerde:D biz ne oynuyorduk o yaşlarda. hatirlayamadim hiç. worms, heart of darkness filan geldi aklima en fazla. jazz jack rabbit, mario, supaplex diye çocuklara gidersem de olmaz:D tetris alsaydın diyebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 o yaşta cs, hl falan oynuyolar zaten ya da gta falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Strateji oyunları alabilirsin çok şiddet yok.Red alert oynardık warcraft falan.Diablo al abi çocuklara.Eski meski ama fıstık gibi oyun. Gta alma abi sakın.Cod falan oynasınlar ama gta oynamasınlar en çok psikoloji bozacak olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 cs filan olabilir. kan man derken. mortal kombat fatalityleri gösterdim. tırstı ufak olan azcık :D ya da türkçe crysis alıp da .... çocuğu diye bağrışları duymasını istemiyorum işte. ya da paso düdükleme oyunları olmasın. gerçi o yaşlarda larry vardı lan şimdi düşündüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 lego star wars, lego indiana jones, lego batman bunlara bak bence, kötü değil oyunlar bide mini ninjas geldi şimdi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 lego star wars iyi fikir evet. kendime de alayim hatta :D oynamamıştım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 amnesia al bence, baslari gayet sakin geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Puzzle quest al.Ben hala kilitleniyorum oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Revangelis said: mini ninjas evet bak bu da iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 hmmm NFS'nin son oyunu olabilir mesela. Çocuklar sever araba yarışını. Ama sonra başından kalkarlar mı bilemem... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 rapelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bible black ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ben o yaşta doom oynuyordum (yazacaklarımın ilk sürümlerini de oynuyordum gerçi heh) ama tavsiyemi daha münasip yapayım. :) herhalde sözlük karıştırabilirler biraz. - sim city 4 - civilization 4 tabii kimi çocuk illa vurdulu kırdılı ister ama benim küçüklüğümden en güzel hatıralarım sim city gibi oyunlarladır, tanımadığım için sıkılırlar mı bilemem ama ben 12 yaşında bir oturuşta en çok civ oynamıştım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 razzRaziel said: Revangelis said: mini ninjas evet bak bu da iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 heroes 3 ve ek paketlerini al, ölene kadar oynarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 kanli canli bilgisayar oyunu oynayinca cocuklarin piskolojisi miskolojisi bozulmuyor, rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 valla ben evde quake3 oynarken annem "ay bu çocuk kafayı yedi" şeklinde takılıyordu ama bi sorun çıkmadı yani meanwhile adamlar cs için birbirlerini boğazlarından bıçaklıyorlar sfdjkgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 sokaga cikip kizlarla oynasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 razzRaziel said: o yaşta cs, hl falan oynuyolar zaten ya da gta falan ona bakarsak her oyunu oynarlar sormak da gerekmez. barbu said: cs filan olabilir. kan man derken. mortal kombat fatalityleri gösterdim. tırstı ufak olan azcık :D ya da türkçe crysis alıp da .... çocuğu diye bağrışları duymasını istemiyorum işte. ya da paso düdükleme oyunları olmasın. gerçi o yaşlarda larry vardı lan şimdi düşündüm de. eski oyunlara dönüş yapabilirsin. supaplex olmaz sıkabilir de, superfrog, golden axe, jazz jackrabbit, earthworm jim felan zevkli olabilir. yenilerden film oyunları genelde 15 yaş altına hitap edecek şekilde oluyor. lego star wars, mini ninja, puzzle quest dışında yeni oyunlardan monkey island special edition'ları, altitude, portal, and yet it moves, eversion, evil genius, freedom force, jack keane, toki tori, trackmania, trine, world of goo felan var. bi de steam'de comix zone varmış, onu da tavsiye ederim, ilkokulda felan çok severdim. senko said: kanli canli bilgisayar oyunu oynayinca cocuklarin piskolojisi miskolojisi bozulmuyor, rahat ol. msikoloji bozmaz elbette ama rahatsızlık verebilir. o yaşlarda splatterhouse oynarken rahatsız oluyordum mesela, ama yine de severek oynuyordum o ayrı. sonra phantasmagoria vardı, o da çok rahatsızlık verirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar