mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 inci sozluğun adayı ahmet yılmaz resmi olarak aday olmus. aday olma ucreti falanda yatırılmış hatta http://i56.tinypic.com/jfx5hz.jpg http://ccc.incisozluk.cc/e/34470628/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 CHP oylarını bölecek ama bir yandan da meclise renk gelecek be abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 oheh 7.734 TL ne be? milletvekili adayı mı oluyosun meclisi mi satın alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bdp'liler 2. baraj diyordu da yine sallıyolar demiştim, 7.700 nedir abi bu ne yaa yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bi aylık maaşları işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yazik olmus liseli harcliklarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Eskişehirden seçilebilir bence. Umarım akıllı bir adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Fin said: yazik olmus liseli harcliklarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 secilirse hakkatten tr de degil dunyada olay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Fin said: yazik olmus liseli harcliklarina ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 eskisehirden secilebilir abi... belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Seçilirse olay olur cidden. Umarım seçilir ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 50-70 bin arası oy almak gerekiyor. Birde oy sayımındaki yolsuzluklarıda göz önüne alınırsa. Şey mesela işte sandıktan 4-5 tane LDP, ÖDP çıkıyor onu başka yere yazıyorsun Akpye filan. Bunun önüne geçecek bir planları yoksa yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 valla sandıktan çıkan oyları başka yazmak zor iş olur büyük şehirlerde. babam görev alıyor genelde seçimlerde, her partiden adamlar gözlerini belertip izliyor sayımları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ulan beni de görevli yazmışlar lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 reyou said: secilirse hakkatten tr de degil dunyada olay olur ne olcak? "aman tanrım liseliler aday oldu" mu olcak? bişi olmaz dediğim gibi. esas kamer genç ne oldu onu merak ediyorum. bugün uçakta gördüm adamı ama indikten sorna yetişip soramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 mühürün sahibi Erhan MeşİNCİ veznedar trollemiş inci adayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 PrudenT said: valla sandıktan çıkan oyları başka yazmak zor iş olur büyük şehirlerde. babam görev alıyor genelde seçimlerde, her partiden adamlar gözlerini belertip izliyor sayımları falan bende görev yaptım geçen secimlerde. sandık basında bişey olmuyor ordan ysk ya gidiyor bilgisayara geçerken :D ondan sonra zaten sandık sandık oyları açıklamadıkları için ne oldugu belli olmuyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 goldbären said: ulan beni de görevli yazmışlar lanet olsun. oo tamam chp'nin oyları %2-3 artar hilelerin sayesinde hacı kikikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Fistan said: PrudenT said: valla sandıktan çıkan oyları başka yazmak zor iş olur büyük şehirlerde. babam görev alıyor genelde seçimlerde, her partiden adamlar gözlerini belertip izliyor sayımları falan bende görev yaptım geçen secimlerde. sandık basında bişey olmuyor ordan ysk ya gidiyor bilgisayara geçerken :D ondan sonra zaten sandık sandık oyları açıklamadıkları için ne oldugu belli olmuyor tabi. E sandıklardan gelen haberlere göre bilgisayara kayıtları girerken bütün partiler gözetmen bırakmıyor mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Bone said: reyou said: secilirse hakkatten tr de degil dunyada olay olur ne olcak? "aman tanrım liseliler aday oldu" mu olcak? bişi olmaz dediğim gibi. esas kamer genç ne oldu onu merak ediyorum. bugün uçakta gördüm adamı ama indikten sorna yetişip soramadım. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Fin said: yazik olmus liseli harcliklarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ntv ye cıkıyor az sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 oha şimdiye kadar hiç okumamıştım şu inci aday muhabbetini de ciddi ciddi adamlar tekel kahramanını mı çıkardılar aday hahahaha yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntv abi adam aday ya. asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar