smyrnas Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bizim bir aile dostunun oglu uzun süredir işsizdi! Sebebi orta okul mezunu olması.eleman bana dert yanarken gel dedim sana bir kıyak yapayım dedim ve buna photo shop ile örnek bir lise diplomasının bilgilerini silerek kopya bir diploma yaptım birazda eskiterek fotokopisini aldım! Bir süre sonra bizim eleman bu kopya diploma ile bir magazada işe başladı hem kendisi,hem ailesi mutlu oldu ancak sorun şuki iyimi ettik yoksa kötümü ? Özel sektörde bunun fark edilmesi çok düşük ihtimal ama insan huzursuz oluyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 asayişe yolladım linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sen en diyorsun.. maramra üniversitesinin geçicimezuniyet belgesini fotoşoplaytarak müdür bile olur hani.. ik cılar gerçekten adam akıllı inclemeden adam alıyotrlar ahaha olmadı aydın üniversitesinde sahte ordinayrus olur np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 iyi halden az yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bişey olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 açık liseye girsin bitirsin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ya mağaza elemanının lise diplomasını mı arayacaklar bişey olmaz. iyi yapmışsın. düzgün davranışları varsa zaten işinde kendi kaynaklı sorun yaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sahteciliğin kucugu buyugu olmaz arkadaş yarın oburgun biri sahtecilikle donunuza kadar alsa iyi mi yasalar var kanun var.cezasını çekmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 tabi haklısın ama bir yandan zor durumda olan birine yardım edilmiş oldu yoksa insanlar sahte diploma ile nerelere giriyor bunu biliyorsundur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 hepsini yakalaması zor.işte böyle itiraf edenlerden başlamak gerekli ben mi dedim lise okuma diye.millet boşa mı okuyor. gereken yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 IP/Host: 95.6.4.xxx kıvanç özsoy bahçelievler, istanbul ekipler yolda, kusura bakma kıvançcım YA TUTARSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ilkokul terk teyzeme sahte tıp diploması çıkardık Tus'a girip beyin cerrahı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ordinaryus yapmamismiydi bole bisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Red said: hepsini yakalaması zor.işte böyle itiraf edenlerden başlamak gerekli ben mi dedim lise okuma diye.millet boşa mı okuyor. gereken yapılmalı. Sanada istersen oxford diploması basayım anlaşalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 daha fazla yaptırımı var mı bilmiyorum ama ortaya çıkarsa iş kanununa göre işveren kafasına göre tazminatsız tebliğsiz şutlayabiliyo. sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 nolcak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bizi cayci bile cik lise bitirdi caisirken girsin alsin abi epi topu 3 tane matematik 3 tane tarih sorusu orencek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Kardeş pasaport kimlik işlemlerine bakıyor musun ? Bir iki maruzatım olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 acikogretime yazdirsaydin daha sevabina olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Sen adama iyilik yapmışken lise mezunu başka bir adama kötülük yapmış oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 adam malsa ve kendi kendiyle çelişip foyasını ortaya çıkarmazsa bir şey olmaz heralde.yaptığı işte de sağa sola zararı dokunmayacaksa kazansın işte parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 NolaxThensbane said: Sen adama iyilik yapmışken lise mezunu başka bir adama kötülük yapmış oldun. bu mentalite ile yaşarsan zengin olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Biliyorum zaten amacım o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar