xaty Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 (başlık açılmış, aramada çıkıyor, ama tıklayınca açılmıyor) Çok güzel olmuş. Biraz farklı bi tadı var. Yanınızda bira götürün, izlerken canınız çekcek. İzlediğim Soundtrack'i en iyi Türk filmi. Beğenmeyen de çıkacaktır, tepki de alabilir film. Ne kadar konuşulur bilmiyorum. Herkese hitap etcek tarzda değil. Komedi filmi diye gidilir mi bilmiyorum, baya güldürüyor ama değişik bi tadı var. Başarılı, izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 fragmanindan bi bok anlamadim %90 turk filminde oldugu gibide ici guzel cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bir zamanlar kent fmde var olan bir programdan ilham almışlar http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kaybedenler+kul%C3%BCb%C3%BC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Kent'teki programı çok uzun yıllar sonra keşfedip kayıtlarının müptelası biri olmuş bi roket adam olarak çok merak ediyorum fakat gidemeyeceğim muhtemelen. Torrent tekliflerine açığım saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 o kayıtları paylaşsana harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 http://kaybedenlerkulubu34.blogcu.com/ Kayıtların yanındaki divshare şeyine tıkla indirebiliyosun ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 çok iyiydi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Çok şahane film bence. Şahanelik filmden öte öyküden dolayı daha çok, film kısmı daha iyi olabilirmiş belki ama olsun. Gayet samimi olmuş. Soundtrack ayrıca güzel ama cidden. Onun dışında ben de harıl harıl kayıtları aramaya giriştim. Zamanında dinleyebilseymişim keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Film genel olarak fena değildi ama şarkılar biraz daha iyi olabilirdi.Kapanışa yakın sezen aksu ve mfö den çaldılar,biraz daha fazla olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Güzeldi izlenilmeli. Bu arada kayıtları indiremiyorum download limit reached diyor ama siz indirebildiniz mi ben mi yanlış anladım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 abi çok beğendim, çok iyi harika bir film. Son 1-2 senedir izlediğim en iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Film 25-30dk'lık diziye çevrilse baya tutar gibi aslında. Türkiye'ye de değişiklik olur biraz. Şöyle dizilere ihtiyaç var. Gidip Shameless falan seyretmeyiz. Yok, tamam seyrederiz de alternatif olur. Amerikalılar da bizim dizimizi seyreder belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ben beğendim dün gittim. izleyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 hmmpfs -geçen gün arkadaşlarla erken geliyoruz -kim vardı -arkadaşlar işte, bi de sen -sonra -erkenden gelmişiz haberimiz yok, yol, iz bilmeyiz -mete ben çok yalnızım -bende kız arkadaşımdan yeni ayrıldım, on beş yıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Güzel sayılır..Belki zamanında radyo programını dinlesem daha çok sevebilirdim ama şu hali de fena gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 sevdim ben, baya güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 batının ahlaksızlığını frekanslarla işleyen beyaz perde radyosu ~tc başbakanlık basın merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 tahminimden çok kötü bir film.acayip sıkmıştır saçma sözlerle.izlediğim hayatlar çok iğrençti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bir loser olarak sölüorm , kaybedenler klubü güzel film gidin. Zevkle izledim ben; hele fimi izlerken baya bi yerde "aha benim buu" yaptım. Da işin kötüsü, bundan sonra kendi repliklerimi ulu orta kullanamıcam filim özentisi dicekler die :S biraz gülüonuz, işte güzel şeyler var, çok güzel makara yapıyor çoğu şeyle, zaten sonlara doğru kendileri bi makara oluyorlar. falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 fena film degildi,daha guzel olmasını beklemistim ama bekledigimden dusuk cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 soundtrack leri mukemmeldi bu arada arıyorum bulamadım nette paylasanın terazisine abancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 çok gece bir film olmuş, fazla drama, sevmedim. "loserları anlatan film" diye tanıtıldığı için merak ettim gidip izleyeyim dedim, karikatür tadında bir film olur diye bekliyordum. serkan altuniğne tarzı felan. daha ziyade "belirli işleri çok tutmuş, her konuda başarılı, ama kendisini başarısızlığa şartlamış tipler"in olduğu bir filmle karşılaştım. sanki "ıssız adam" tadı verilerek sevgililerin veya kız gruplarının gitmesi planlanan bir film yapılmış gibi. salonda hep öyle tipler vardı. ha film teknik yönden başarılı, 8-9 gibi bir notu hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 o kadar konusunu falan yerden yere vurduktan sonra sırf teknik yönden 8-9 verdiğine göre ya film avatardan daha bol efektli, ya da sen iyi dediğin filmlere 12-15 falan veriyorsun ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 3d efekt olmasına gerek yok ki, sinemadaki teknikler sadece 3dsmax animasyonundan ibaret değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 karakterlerin başından uçuk bir olay geçsin, millet apışıp kalsın gibi kaygıların olmaması güzeldi. adamların hayatından ufak bir kesit gibiydi. müzikler de güzeldi. film hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar