dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 1 dakika :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 uo'daki gibi gate açıosun markladığın yerlere komple ekibini istediğin yere gate ile götürebiliyorsun ama reagent istio kaç para bakmak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesela level 50 bir karakteriniz var laboru 5000 bu 5000 laborlar baska bir alt karakteri cok hzılı levellandırıp hemen 8x8 tarlayı alabilirsiniz diger 3 chrada aynısını yapıp 4 tarla ile cok iyi para kasabilirsiniz . tavsiyem bir an once toprak kapmanız zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Toprak mafyasi var zaten, benim 8x8 slot icin dun gece asariz keseriz burayi bize satacaksin diye 3 tane rus eleman harrass ladi beni ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 oyunda düşen yeşil/mavi itemları napmak en mantıklısı? ilerde craft ile fln yüksek level maviye çevirebiliyor muyuz yoksa ah'dan tutturduğumuza satmalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bu aksam birlikte aksiyona akalım ya alpha oynayan zengin elitler olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 en mantıklısı onları disenchant etmek oyunda ki zırh lara gelince şunu paylaşayım 8 ayrı renk zırh var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 akirafes said: ...hayır işleri... nası ya yemek yapıp alphada oynayamayan açları mı doyuruyosunuz nedir? *fırk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ts27.teamspeak3tr.net:4600 şifre: pati Archeage serverına girin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Biri "Archeage - Class Başlığı (Anketli)" diye topic açıp 120 classı da listelesin de marabalar class görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Potato bundle nasıl yapılır bilen var mı? Bulamadım nette adam gibi bir cevap... Edit: Buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 buildler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 2 kişi gerekiyor guild için karşı kıtadakilere parti/whisper atamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 guild icin burdan yazın hemen gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 hayır işlerinide mesela marianopole a gidiyoruz orada yargıcların yakın calıssanlardan gorevler alıyoruz bunlar iste yabani otları yolma lagıkmları temizleme turu boylece crime pointlerimiz ufak ufak siliniyor gormezlikten geliniyor yoksa korsanlık kacınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ben online'ım Magstine. elf/insan tarafındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 alayım lan ben bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 online ım ben de guild vs kurulacaksa ts kanalı da boş bi bıngıldak var sessiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 iyi tamam iste 6 kişi ckmıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 efendi ve köle mekaniği var mı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 abi bu fiyatlar ne böyle sdfs. ne aldınız siz silver falan mı ? 150 dolar verdik demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kaç kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Burada oynayan herkes. Annen Inc kuruldu beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 beni almadınız yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar