Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Aptal sana Skype'dan bir şey yazıyorum oyundan whisper atıyorum hiç yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Şöle buğday ekip yağmur duasını çıkmak istiyorum.bu mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 *Irfanview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 ben karakteri tavukların üzerinde bırakıyorum vücüt ısısıyla yumurta daha hızlı yapsınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Ahah oh videodaki jail mevzuu cok iyiymis ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Fraps falan kullanıyorum ben ama videolarda basbayağı karanlık çıkıyor görüntü niyeyse, SS'lerde de durum öyle mi hatırlamıyorum ama. Her bişe için bi onu kullanıyorum genelde. yunusemre said: Son durumda rus a girince banliyorlar mi banlamiyorlar mi? Fakir olarak bi bakinsak etsek Benim ilk açtığım hesap 3 gün sonra banlandı. Cumartesi açtığım henüz duruyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 rus server'ı bedava mı? bedavası varsa millet neden 1244t234 dolar verip alpha ya girmek için kendini yırtıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 çok dertli rus serverı, oyun içi ingilizce ama launcher falan rusça, hata verince anlamıyosun ne oluyo, bitiyo.bi de banlanma şansın var.ayrıca oyun içi sırf rusça konuşuyolar gına geliyo, cinematicler de rusça, oyun için seslendirmeler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 beyler ANNEN INC'i kurabilmemiz için 2 kişiye daha ihtiyaç var. (bıngıl, xaenin, totemic, akirafes olmak üzere şu an 4 kişiyiz. guild için 1 + 5 imza istiyor (+5 lvl olmak kaydıyla.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 lvl 6 elf char vardi sizin o tarafta witchblade isiminde, nereye getireyim imza icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Rus serverina gircem diye dev kastim yalniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 karakter: lorein invite atın clan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 ya ist. avrupada oturan yok mu şu oyunu alayım usb le falan sdf inmiyo evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 aente said: Abi hakikatten oyun Tarım ve Hayvancılık Online olma yolunda ilerliyor. Yok mu raid, dungeon, korsanlık, pvp taraflarını yorumlayacak fdsg. Oyunu oynıyanlar için şu anki kanı agaca zarar vermek insan oldurmekten cok daha buyuk bir suç. Zaten her yer kan gölü. son kalan bir avuç yeşilligi korumaya calısıyoruz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 6 kişi olduk galiba ya. kuralım beyler ANNEN INC'i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Bu rus serverina girdim de habire cokuyor bu niye yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 herkes oyunda, kimse yazmıyor.şu lanet beta belli olsun bi an önce ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 GokTuRK said: Bu rus serverina girdim de habire cokuyor bu niye yahu bendede öyle gods have disconnected you diyip atıyor oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Yükleme bitti açtım şimdi, achieved with cryengine 3 yazısından sonra ses vs. donuyo, görüntü gelmiyor kapatıyor kendini oyun. Bunu yaşayan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 beta ne kadar sürecek belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Abi denize açıldık 4 tane korsan gemisi anamıza atladı benim gemiyi alıp gittiler lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 zaa anladıım kadarıyla o oyunda farm yapmak anlamsız itlik yapmak anlamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 oyun içinden o kadar mesaj attım guildi kuralım diye kimse cvp vermedi. vay arkadas adamlar aksiyona dalmış bizi çagırmıyorlar.. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Trade ve Craft konusunda merak ettiğim bir olay var, oyunun limitleri neler bu konuda ? Şöyle izah edeyim en bilinen örnek EVE online ve inanılmaz detaylı üretim ve ticaret sistemine bakarsak eğer limitlerin çok fazla olduğunu görebiliriz. Yani çok fazlada olsa detaylar günün sonunda ürettiğim mal birazcık x birazcık y birazcık z matlarını birleştirip ortaya çıkardığın bir ürün. Yani X'in fiyatı belli Y'nin fiyatı belli Z'nin optmail fiyatı belli senin üreticeğin malın zaten üretilmişi var şu kadar mal oluyor gibi limitler belli yeni birşey keşfetmek yok. Bu oyunda böyle mi merak ettiğim yoksa random factorler var mı tamamen kendi yaratıcılığını katıp oyunda unique bir itemi kendi fiyatın ile satma şansın var mı ? EVE'in ticarti çok güzeldi ama bir süre sonra mekanize olmaya başlıyor heycanı kayboluyordu. UO craft o bakımdan bence en güzeli runelar ile basılan setler filan random statlar en azından biraz esneklik olabilmeli böylece pazarlık imkanı olur. EVE'de ürettiğin gemiyi ucuza satayım diyemezsin zaten marketde en düşük satılan fiyatlı ürün senin maliyetine yakın buda pazarlığı yok ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 said: ... Bu oyunda böyle mi merak ettiğim yoksa random factorler var mı tamamen kendi yaratıcılığını katıp oyunda unique bir itemi kendi fiyatın ile satma şansın var mı ? ... en kestirmeden cevap; yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar