Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Fraps falan kullanıyorum ben ama videolarda basbayağı karanlık çıkıyor görüntü niyeyse, SS'lerde de durum öyle mi hatırlamıyorum ama. Her bişe için bi onu kullanıyorum genelde.

yunusemre said:

Son durumda rus a girince banliyorlar mi banlamiyorlar mi? Fakir olarak bi bakinsak etsek

Benim ilk açtığım hesap 3 gün sonra banlandı. Cumartesi açtığım henüz duruyor. :)
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

Abi hakikatten oyun Tarım ve Hayvancılık Online olma yolunda ilerliyor. Yok mu raid, dungeon, korsanlık, pvp taraflarını yorumlayacak fdsg.

Oyunu oynıyanlar için şu anki kanı agaca zarar vermek insan oldurmekten cok daha buyuk bir suç.
Zaten her yer kan gölü.

son kalan bir avuç yeşilligi korumaya calısıyoruz burda.
Sosyal ağlarda paylaş

Trade ve Craft konusunda merak ettiğim bir olay var, oyunun limitleri neler bu konuda ? Şöyle izah edeyim en bilinen örnek EVE online ve inanılmaz detaylı üretim ve ticaret sistemine bakarsak eğer limitlerin çok fazla olduğunu görebiliriz.

Yani çok fazlada olsa detaylar günün sonunda ürettiğim mal birazcık x birazcık y birazcık z matlarını birleştirip ortaya çıkardığın bir ürün.

Yani X'in fiyatı belli Y'nin fiyatı belli Z'nin optmail fiyatı belli senin üreticeğin malın zaten üretilmişi var şu kadar mal oluyor gibi limitler belli yeni birşey keşfetmek yok.

Bu oyunda böyle mi merak ettiğim yoksa random factorler var mı tamamen kendi yaratıcılığını katıp oyunda unique bir itemi kendi fiyatın ile satma şansın var mı ?

EVE'in ticarti çok güzeldi ama bir süre sonra mekanize olmaya başlıyor heycanı kayboluyordu.

UO craft o bakımdan bence en güzeli runelar ile basılan setler filan random statlar en azından biraz esneklik olabilmeli böylece pazarlık imkanı olur.

EVE'de ürettiğin gemiyi ucuza satayım diyemezsin zaten marketde en düşük satılan fiyatlı ürün senin maliyetine yakın buda pazarlığı yok ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...