Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ortaçağ da veba salgını sırasında insanların çaresizliği ve sapkınlıkları üzerine bir film.. Bir köyde hiç hastalık görülmemesi nedeniyle kilisenin cadı söylentilerini araştırmak için köye birilerini yollamasıyla gelişen olaylar anlatılıyor. http://www.youtube.com/watch?v=P_Yqw_pFmTQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 fena degil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ohoo çıkalı çok oldu. Anlatayım mı :P Güzel film sıkıcı değil izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 orta karar bi film. oyunculuk, mekanlar iyi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konu güzel ama bakalım nasıl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konu tamamen tarihin içine etmiş gibi görünüyor ama. O dönem hakkında çok okudum ben, bu özel ilgi alanlarımdan. Hiç kimsenin ölmediği köyler var ama hiç birinde böyle bir olay yok. Onu geç, kilisenin böyle bir şey yapacak hali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 fena değil gibi izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 jonq said: Ohoo çıkalı çok oldu. Anlatayım mı :P Güzel film sıkıcı değil izlenir. başlıktaki (2010) yazısını görmedin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Filmin tarih olarak çok yalanmış, yurt dışı forumlarda da konuşulduğunu hatırlıyorum bu konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 İndiriyorum ben de şimdi. Veba temalı fantastik film olarak izleyeceğim. Tarihsel film gibi bakarsam sinirlerim bozulur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 boromir mi o, bana mı öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bende benzettimde bu kalıplı ingilizler saç sakal yapınca hep bir birine benziyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 boromir boromir aynı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 elfler orclar gandaflar var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 for gondor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Laorx said: for gondor! trailerı görünce benim de aklıma o geldi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 LOTR izleyesim geldi. Extended'ların Bluray'i çıksın artık, amma naz yapıyor bu adamlarda be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 6/10 benden fena degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Başladım izlemeye. İlk sahneden tarihsellik gitti. Hastalığın adını yanlış söylemelerini geçtim (blue sickness olacak ama dili modernleştirerek kullanmaya tarihsel hata demek doğru olmaz sanırım) ilk çıkan rahipler maske takıyordu, yoktu o tarihte öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Çok iyi film, sonuna kadar merakla izletiyor ve Sean Bean yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ölmüyor dersen spoiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ortaçağ contagion'u gibi mi decameron gibi filan mı? hmm yok ikisiyle de alakasız gibi heh. neyse bakayım sonra bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Bildiğimiz kara veba, bubonic olan, süper natürel başka bir geyik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar