goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 (düzenlendi) bLackcha0s, 05.05.2023 13:36 tarihinde dedi ki: Bist'in market maker'ı kimse müthiş çalışıyor. P A L A Mayıs 5, 2023 goldbären tarafından düzenlendi
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2025 (düzenlendi) Altın fiyatlarının çok çıldırdığı dönemlere bakıyorum 76-81 petrol krizi İran hostage crisis vs 2008-2013 arası mortgage krizi kovidden sonra ciddi bi yükseliş var ama asıl patlama 2023 Şubat sonrası, 1900lerden 3500 dolara fırladı bu dönemler bundan önce yaklaşık 5 yıl sürmüş, kötü ekonomi enflasyon vs, sonrasında da hep öncesini arar durumda olmuşuz (sanki) 2023 başlangıç desek ve yine 5 yıl sürer desek , eğer kovid yetmediyse yeni ekonomik krizimiz yine hayırlı olsun, sağol trump başkan Teknik analiz yeteneğime güvenim yok ama kör ve gerzek olmadığıma inanıyorum, ama yinede inşallah haksız çıkarım. Yatırım olarak çuvalla pirinç makarna diş macunu vs stok etme kararı aldım, biraz tuvalet kağıdı tabiki yıllık kıyafet alışverişimi fln öne çektim, bot fln alınacaksa şimdiden almak istiyorum Büyük dondurucu alıp içini erzakla doldurmak, et balık vs çocuğa bez, ıslak mendil vs benzer şeylere yüklü para harcamayı planladım dis macunu , deterjan sabun, paletle kola (cok iciyoruz) , boyle bi alisveris yapmanin bana maliyetini hesapliyorum ve bir yillik surecte %100 kar amacliyorum. Nisan 28, 2025 DoGMeaT tarafından düzenlendi
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2025 Yerin varsa surekli kullandigin son kullanma tarihi uzun olan yada olmayan urunleri stoklamak her donem gecerli bir yatirim stratejisi.
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2025 DoGMeaT, 28.04.2025 20:31 tarihinde dedi ki: Altın fiyatlarının çok çıldırdığı dönemlere bakıyorum 76-81 petrol krizi İran hostage crisis vs 2008-2013 arası mortgage krizi kovidden sonra ciddi bi yükseliş var ama asıl patlama 2023 Şubat sonrası, 1900lerden 3500 dolara fırladı bu dönemler bundan önce yaklaşık 5 yıl sürmüş, kötü ekonomi enflasyon vs, sonrasında da hep öncesini arar durumda olmuşuz (sanki) 2023 başlangıç desek ve yine 5 yıl sürer desek , eğer kovid yetmediyse yeni ekonomik krizimiz yine hayırlı olsun, sağol trump başkan Teknik analiz yeteneğime güvenim yok ama kör ve gerzek olmadığıma inanıyorum, ama yinede inşallah haksız çıkarım. Yatırım olarak çuvalla pirinç makarna diş macunu vs stok etme kararı aldım, biraz tuvalet kağıdı tabiki yıllık kıyafet alışverişimi fln öne çektim, bot fln alınacaksa şimdiden almak istiyorum Büyük dondurucu alıp içini erzakla doldurmak, et balık vs çocuğa bez, ıslak mendil vs benzer şeylere yüklü para harcamayı planladım dis macunu , deterjan sabun, paletle kola (cok iciyoruz) , boyle bi alisveris yapmanin bana maliyetini hesapliyorum ve bir yillik surecte %100 kar amacliyorum. Hanımın şirket her sene başında yüklü hediye çekleri veriyor, biz de enflasyonda erimesin diye tamamını böyle bozulmayacak şeylere yatırıyoruz deodorant, temizlik malzemeleri, tuvalet kağıdı zart zurt en az 1 sene yetecek kadar alıyoruz ne bulursak. Bazı ürünleri hepsiburadadan aldığımız için fiyat kontrolü yaptık mesela bu sene çoğu ürün fiyatı çok az artmış, hatta bazıları ucuzlamış falan şok olduk görünce. Tabi 2023-2024 başında fiyatlar anormal artmıştı onun da etkisi vardır. Bunlara dikkat ederek almak da lazım bir döviz atağı vs. Olmazsa tutmayabilir o hesap.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2025 akakçe'de benim alışveriş listem var. fiyatı eklediğimden beri düşen tek şey cosori airfryer. ilk çıktığında nasıl fahiş bir karla ittirdiyseler millete döviz o zamandan beri kaça katladı fiyatı yüzde 70 düştü aletin.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 29, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2025 (düzenlendi) abv o cosori'nin aralık 2022'de 3100'den mi ne almıştım gaza gelip kaldı ki yine çok uygundu dönemine göre şu an 1500'lerde geziyor Aynı tarihte hep aldığım köpek maması 500 liraymış, 1600 lira olmuş, cosori 1500'e düşmüş ehehe çok acayip bir alet ya ama müthiş işime yaradı. kanser mi yapıyor acaba niye bu kadar ucuz kaldı bu Nisan 29, 2025 bLackcha0s tarafından düzenlendi
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2025 Rekabet arttı o yüzden o airfryer fiyatlarındaki düşüş. Tabak çanak üreten şirketler bile airfryer piyasasına atladılar pastayı görünce. Sonrası malum.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2025 Liebe, 29.04.2025 01:12 tarihinde dedi ki: Hanımın şirket her sene başında yüklü hediye çekleri veriyor, biz de enflasyonda erimesin diye tamamını böyle bozulmayacak şeylere yatırıyoruz deodorant, temizlik malzemeleri, tuvalet kağıdı zart zurt en az 1 sene yetecek kadar alıyoruz ne bulursak. Bazı ürünleri hepsiburadadan aldığımız için fiyat kontrolü yaptık mesela bu sene çoğu ürün fiyatı çok az artmış, hatta bazıları ucuzlamış falan şok olduk görünce. Tabi 2023-2024 başında fiyatlar anormal artmıştı onun da etkisi vardır. Bunlara dikkat ederek almak da lazım bir döviz atağı vs. Olmazsa tutmayabilir o hesap. kovid sonrasi lojistik zinciri krizi, suez kanali fln derken bi ara cildirmisti fiyatlar sonra bir daha asla goremeyecegimiz capta bir parasal gevşeme gorduk, herkes para basti, cilginlar gibi piyasalar pompalandi, zenginler ultra zengin oldu simdi yenen hurmalar ve kotu politikalar bize erteledigimiz krizi daha buyuk yasatacak. listeni takip etmeye devam et bi 3ay-6ay-12ay sonra tekrar beraber konusalim uzerinde, merak ediyorum neler olacagini eger teselli ariyorsak , dolar deger kaybediyor ve devam edicek erimesi, cin ve amerika arasindaki ticaret savasi cozulemezse , cin elindeki mallari dunyaya damp edebilir, petrol fiyatlari dusebilir, hani ekonomik kuculme eger elindeki varligi eritmezse kucuk firsatlar da yaratabilir. pozitife odaklanan herkes kriz girdi diye konusmaya basladiginda biraz gec olacak simdiden plan yapmak lazim
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2025 (düzenlendi) hiç teselli bulamıyorum. ülkedeki dolara bakınca aslında petrol ucuz şu an ama pompa fiyatı anamızı ağlatıyo. dolar globalde düşse burda artıyo. dünyadan koptuk resmen burda böyle her global etkinin farklı sonuçlar doğurduğu it kopuk gibi ülke olduk. Nisan 30, 2025 Black-ice tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar