DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 (düzenlendi) edit: ay neyse saka yapmicam Şubat 4, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 On 02.02.2021 at 22:39, DoGMeaT dedi ki: 2 dolara duser insallah diyen servet dusmanlari, sizin disinizda herkese ekran karti alacam milyon dolarim oldugunda, buraya yaziyorum. @xunn Koş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 On 02.02.2021 at 22:39, DoGMeaT dedi ki: persembeden beri kisitlama var, 469dan GME ye girmek mumkun degil, satan yoktu keza sonra kisitlama gevsetildi simdi 1-2 taneden fazla GME alamiyorsun cogu brokerda. benim bi kisim hissem vardi, sattim gitti pazartesi, guzel kar ettim, 3 opsyonum vardi birini RH kendisi kapatti, zarar ettim digerini kendim cuma gunu execute ettim cok sukur guzel para geldi 3.su mart ayi expiry hala duruyor, ama bu dakkadan sonra anca kardan kaybediyorum, kafam rahat. 2 dolara duser insallah diyen servet dusmanlari, sizin disinizda herkese ekran karti alacam milyon dolarim oldugunda, buraya yaziyorum. mliyon doların olduğunda beni yanına al sen tükkan açak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 On 04.02.2021 at 07:45, DoGMeaT dedi ki: deepfuckingvalue artik gunluk update vermiyecem dedi, wallstreetbets subredditinde o eski modlar darbe yapti galiba, yahut birseyler deniyorlar, zamaninda milleti dolandirmaya calistiklari icin kovulan tipler eski modları biri iki mod şutladı. yerine yeni accountları mod yaptılar, sonra reddit müdehale etti. eski modları aldı geri. çorba oldular ya. hala hold hold diye başlık spamleniyor, yazık olacak romantizmlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 On 2/2/2021 at 10:13, sipeyskeyk dedi ki: Tam DOGMEAT'în yatırım mantığına uygun mükemmel bir fırsat şirket. ASJKLFASKJFASDFKASD SNDL bu mesajdan sonra %90 daha ralli yaptı , bugün 1.7 gördü Bu hafta yahut haftaya 2 dolar, ucuz ucuz call opsyonlar almıştım 60-70 dolara, hepsi para bastı. Gerçekten tam benim yatırım mantığına uyan bir trade oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 dogmit acaba mutfakta sipeysi tezgaha yatırıp beşamel mi köpürttü içinde???? ne bu saldırganlık sipeys?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Dogmit hristiyan mutfağında müslümörtleri eziyor diye neu-ak babacancı tayfanın ondan hoşlanmaması normal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Dogmit gecen bası kapalı siyahi Müslüman bacımıza yaptiklarinin videosunu atmisti. Ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 (düzenlendi) 10 saat önce, DoGMeaT dedi ki: SNDL bu mesajdan sonra %90 daha ralli yaptı , bugün 1.7 gördü Bu hafta yahut haftaya 2 dolar, ucuz ucuz call opsyonlar almıştım 60-70 dolara, hepsi para bastı. Gerçekten tam benim yatırım mantığına uyan bir trade oldu. Abi bu arada tebrik ederim. Kazancın bol olsun. 100mm market capi olup 40mm zarar yazan bir şirkete ben para yatırmam, bence kumar. Low market cap şirketlere opsiyon kontratı girmek direkt kumar zaten. Kazanmışsın, güle güle harca. Aramızdaki geyiği bilmeyen aradaki mesajlardaki fırsatçı fitneciler ve şişmanlar da elleri sikinde (şişman bulamayabilir sikini bu durumda eli havada kalabilir) kalacak böyle ama olsun Şubat 10, 2021 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 hayırdır sövebiliyozmu artık forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Sövmek? Kimseye sövmedim, argo kullandım yalnızca. Şikayete basabilirsin terbiyen bozulduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Son mesajlar uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 hem usdtry hem bist düşüyorsa bu para nere gidiyür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 (düzenlendi) Yok değilmiş Şubat 10, 2021 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 en sonunda foruma küstürceksiniz bu kıymetli üyeyi. oyunlardaki sabit makinalının ısınma yerine kadar basmanız lazım cooldown beklemeyelim sonra. ben hep oralarda bırakıyorum siz gelip tuşa basmaya devam ediyorsunuz sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 (düzenlendi) 8 dakika önce, goldbären dedi ki: hem usdtry hem bist düşüyorsa bu para nere gidiyür? ? bist (0.15%) dusmus bugun, bu mu dusmek 6 ayda +%50 , bu para nerden geldi? tabii karsiliksiz fiat currency'lerin nerden gelip gittigi cok mantikli degil, 1 imza, uo serverinda adminin .creategold 100000 yazmasi gibi bisey Şubat 10, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Crypto - Altin - Gumus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 9 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Abi bu arada tebrik ederim. Kazancın bol olsun. 100mm market capi olup 40mm zarar yazan bir şirkete ben para yatırmam, bence kumar. Low market cap şirketlere opsiyon kontratı girmek direkt kumar zaten. Kazanmışsın, güle güle harca. Aramızdaki geyiği bilmeyen aradaki mesajlardaki fırsatçı fitneciler ve şişmanlar da elleri sikinde (şişman bulamayabilir sikini bu durumda eli havada kalabilir) kalacak böyle ama olsun Stock issue edip edip durdular, geçen 1 haftada 2 kere toplu satış yaptılar vs derken market cap 2.6b oldu. O stock issuelere rağmen fiyat tirmaninca ben anladım zaten bu firma A+ Zarar yazan şirket diyince, bu cannabis firmalarının alayı zarar yazıyor ama, gidip diğerlerinin finansallarina bakıp kar eden arasan tillray canopy fln daha kötü durumda. Yani zaten finansallari güzel diye cannabisstocka girmiyorsun, hype ve momentum sebebiyle giriyorsun, firmaların %90 öyle. Bana mavra gibi geliyor yok borcu varmış fln. Borcu diğerlerine göre hicbisiydi ve kapadılar bile, gitti. Üstüne bide ellerinde cash money var stock issue sayesinde. 2019da cgc ve sndl hasilatlari karşılaştır, canopy $226 milyon , SNDL $57milyon. Net income, CGC -$736milyon, SNDL -$204milyon . Canopy bilyon dolar debtli, binlerce çalışanı var, SNDL 700 kişi. Tilray 2020: -$223m income, 53m sales. Eps -275% Canopy %30 insider owned, tilray %7, sndl %1.5 , aralarında en az kurumsal yatırımcısı olan yine SNDL %0 En kısa-kucuk risk kuyruğu SNDL'de, diğerlerine göre daha küçük operasyon olması ve daha az personeli olmasından dolayı vs, ekonomist gözüyle grafiklerde ne gözüküyor bilmem ama esnaf gözüyle bakınca en mantıklısı SNDL idi, sonuçları ortada. canopy tilray a yatırım yapılıyorsa SNDLye hayli hayli yapman gerekti, ha ben canopy tilraye para bağlamam diyenler zaten dün itibariyle boomer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Buradaki muhabbeti pek takip etmiyorumda, finansallari yuzunden girmeyip hype ve momentum yuzunden girmek hakkaten kumar. Ama firsat degerlendirmeyi iyi bilen adam icinde guzel firsatlar olsa gerek bu donemler. Mavra gibi geliyormus dedigin kisimlar ise sanki asil onemli olan seylermis gibi ama beynim yikanmis olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 bu cannabis firmalarinin cogu amerikada finansal kurum ve bankalarla calisamiyor, para kazanip parayi bildigin storage unite atiyorlar, fareler fln yiyor. cogu kar mar edemiyor, dedigim gibi firmalarin %90 ayi gibi zararda borcta harcta, yani finansala gore yatirim yapacam fundamentallere bakacam diyen adamin cannabis stocklariyla zaten isi yok, tilray canopy vs gibi en cok getiri yapan en saglam gozuken firmalar bile tirt icine girip bakinca goruluyor, ortada bir balon var bu dogruya dogru, herkes legalizasyon hypeina istinaden yatirim yapiyor bu firmalara, bunu reddetmek komik olur. ha kumar mi? abi 0.5 cent callu 55 dolara aliyordun gecen hafta, stock 1 dolardi,tamam herkesin risk algisi farkli ama, bence cok iyi firsatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 (düzenlendi) On 02.02.2021 at 09:24, DoGMeaT dedi ki: Ben bunları alt alta koyunca uzun vade konusunda grafik beye katılmıyorum, SNDL 3 aya 2 dolar olsa hiç şaşırmam. 3 ayda 2 dedim 1 haftada 2.4 gordu. bu sndl konusunda dikkatimi ceken baska birsey, internette aradiginizda habire `aman sndlye yatirim yapmayin cok kotu firma` vs turu haberler cikiyor, hedgefundlar resmen algi yonetimine para harcamis. Spoiler https://investorplace.com/2021/02/wait-on-sndl-stock-as-it-simply-isnt-priced-to-buy-right-now/ https://realmoney.thestreet.com/investing/stocks/tired-vs-wired-these-cannabis-stocks-will-make-you-forget-about-sundial-growers-15560242 https://investorplace.com/2021/02/gamestop-collapse-makes-sndl-stock-much-riskier/ https://investorplace.com/2021/02/avoid-overheated-sndl-stock-until-the-smoke-clears/ https://investorplace.com/2021/01/sndl-stock-hold-off-hype-fades/ https://investorplace.com/2021/01/sndl-stock-sundial-growers-wants-your-funding-dont/ https://realmoney.thestreet.com/investing/stocks/nothing-personal-why-i-m-negative-on-sundial-growers-15561133 cok guzel bir ders adeta sndl, Baskalarinin dediklerine inanmayin, kendi odevinizi kendiniz yapin, internette okdugunuz hersey yalan, sizi kandirip kafanizi karistirmaya calisiyorlar, sadece bendeniz dogmeat e ve kendi vicdaniniza guvenin Şubat 10, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 (düzenlendi) hahah abi bunun bir adı var. yeni başlayan trader iyi yaparsa bu özgüven baya tehlikeli oluyor. google'lasanıza kpketine, bir şey syndrome ama (TLRY taşıdı, senin şansın buydu ocaktan beri x5) Şubat 10, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 (düzenlendi) +5 luck amulet taktik he tlrynin performansi, senin saydigin sebeplerden dolayi da olmamasi gereken bir durum aslinda, dusuk market cap, hayvan gibi borc, rezil finansal ,ama iste insan irrasyonel. trade olayini cok anlamiyordum dogrusu uzun zamandir, stok alip alip kenara atma tarzi yatirim planim var normalde, hic bi sekilde tecrubeli yahut akilli bir adam degilim, ama para harcayip stok aliyorsam elimden geldigince odev yapiyorum, yaptim odevimi, sndl guzel kagit alinir. insan sansini kendi yaratir. Şubat 10, 2021 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 abi senin anlamadığın genelde sektör en büyükleri ztn borç içinde olur, öyle büyür. küçük şirket için böyle bir şey söyleyemezsin. + TLRY sektörün öncüsü ve en çok yatırımı olan ve en çok yatırım yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 tilray oncu diyorsun ama canopy, gw, curaleaf fln kafadan buyuk ve daha hacimli firmalar. tamam su an hic borcu olmayan SNDL nin buyume potansiyeli daha buyuk o zaman, yuru ya kulum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar