Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

12x'ler sadece EA-Dice çalışanları içindi yaw

oyle diyosaniz ya ps3 te bug oldu yada baska bi olay yani direk en bastan verdi. bu arada irnv de duruyo ps3te. kaldirdiklari falan yok.

az sonra famas 12 yi ve famasin default ads yi postluycam
Mesaj tarihi:
telefonun kamera biraz buyuk cekiyo resize demeyi unuttum mazur gorun
12x
http://imageshack.us/photo/my-images/7/20111206220253.jpg
ADS
http://imageshack.us/photo/my-images/830/20111206220833.jpg
Mesaj tarihi:
aa herturlu çok gereksiz şuan.

basedeki aalara okey.ama mobile aa nedir abi.hyr anti air fakat ground combattada it gibi.bide hızlı baya alet.en azından hızını falan düşürseler ve ground combat olarak kullanılmasın
Mesaj tarihi:
sizde kurup denedinizmi? düşman base inden bizim oraya yediğimize eminmiyiz yani? öyle ise, feedback atın? forumlarında konu açın. rahatsız edin admları. 1 hafta sonra gelen patch ile düzeltsinler direk :P
Mesaj tarihi:
yalnız ben soflam kullandım

600 metre değil gibi sanki.biraz abartma var.hani xunnda javelin yemiş ama adam belki yakınlardaydı yani

ben caspianda kullandım soflam.mesafe iyi gibiydi sank
Mesaj tarihi:
Patch sonrası her round sonrası geri sayımdan sonra siyah bir ekran çıkıyor ve loading yazıyor ve orda kalıyor. Firewall'a baktım tüm portlar açık bf3 ile ilgili olan, grafik driverları filan da son zaten. Bu sorunu çözebilen oldu mu?
Mesaj tarihi:
Odeon said:

Xenocide said:

abi renk körü modu gelmiş, hayatım değişti bildiğin. oynamıyomuşum lan eskiden oyunu lolol

renk korumusun yoksa herturlu ise yariyomu :d

abi renk körüyüm de olmayanların da işine yarar bence. dost-düşman isimlerinin, spotların falan renklerini çok daha belirgin ve koyu hale getiriyor. düşmanlar kan kırmızısı, dostlar baya koyu bi mavi, squad mate'ler keskin bi yeşille görünüyor. eskisinde hepsi böyle soluk, neredeyse saydam gibiydi. bazen düşmanı dost zannettiğim oluyordu falan.
Mesaj tarihi:
yaralanınca tansiyon falan düşüyo renkler gidiyor siyah beyaz oluyo o mu dediğin?

attack heliye birşey mi olmuş ya deli etti beni jete kitleniyor flare atsam 3 saniye sonra yine kitleniyor guided missle masallah kuş gibi manevra yapıp vuruyor. Bide adam kendi base inin üstüne cikmis en yükseksege ben daha kalkiyorum su 27 le didididi basliyor bu nedir yau? Soflamla jet isaretlemek mümkün mü?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...