Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 evet o da güzel bir seçenek aslında, ama oyunlar bu kadar casuallaşma yolunda giderken pek olmaz bu isteğimiz.
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 oyunda spot edildiğimize dair bi işaret var mı ?
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Red said: oyunda spot edildiğimize dair bi işaret var mı ? Hayir, yok, ama abuk sabuk acilardan mermi gelmeye baslayinca topuklaman gerektigini anliyorsun.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bunda şöyle bir sorun var, oyunun gerçekçiliği düşüyor evet. Ama oyuncunun performansını olması gerektiginden çok daha fazla squadında support olmasına baktırıyor. Her zaman herşey gerçekçilik adına yapılmaz, oyunu akıcı da yapmak zorudasın.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 3D spotting betada cok abartiydi ama su anki hali bence pub oyunlarda ideal, ha mac olayina girilecekse ama; hem 3d spotting hem minimap spotting kapatilip, ff acilip, regen kapatilip, player hp'si de HC civarina dusurulebilir. O zaman iste herkes gani gani voice comm.'a abanir mecburiyetten. HC'daki minimap spotting de cok sacma ona bakilirsa :), sadece yakindaki dusmanlar susturucusuz silahla ates ettiklerinde gozukmeli minimapte.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 competitive ne alemde ? irc den maç almış bizimkiler geçen rush oynamışlar 4v4 ama biraz pataküte olmuş. lig olaylarınada bir bakmak lazım. her oyundaki gibi bundada comp oyunun zevkini katlar diye tahmin ediyorum.
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 önce bana soracaksın ben saksı mıyım
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Cuce said: bf3 baydı benı acıkcası, mw3 daha keyifli dandun olabilir. bf3'ün battlefieldıının daha oyuna pek bir derinlik kattığıjnı görmedim.amanda tank hgelijkopter amanda hava üstünlüğü cık cık falan gibi bir durum yok. o bf42 de vardı. MW topigine yazmak istemedim ama sen bizim son helikopter performanslarimizi gormedin sanirim sdsfsf http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/6064220/1/181708727/ EDIT. Tankta full upgradeli driver'da guided shell/reactive armor ve CITV'yle farkli bir dunya haline geliyor, helikopterin uzun gordugu yerlerden siyrilip guzel bi kayanin arkasinda bi tane engineerla pozisyon alirsa yerle bir eder butun haritayi "LIKE A BOSS"
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 da işte abi ne biliyim sarmıyo pek yanı. genel stratejise taktiğe bişiler keliyomu katıyomu renklendiriyomu kestiremiyorum pek.
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Daesu said: competitive ne alemde ? irc den maç almış bizimkiler geçen rush oynamışlar 4v4 ama biraz pataküte olmuş. lig olaylarınada bir bakmak lazım. her oyundaki gibi bundada comp oyunun zevkini katlar diye tahmin ediyorum. parakute degilde biz direk elimize alip ne oldugunu anlamadan map bitti ahaha
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Abi duzgun jetlerle duzgun heli direk AIR SUPERIORITY yani chopper full upgradeliyse ki TV missile hala calismiyor, calissa HELL-I olacak. Tanklar da gene ustaliga ve 3 kisinin takim calismasina bakiyor, damavandda bi tankla en son revayla ve ismini su an hatirlayamadigim super pati gunneriyla 150 killi koymustuk 3 kisi.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bright said: Red said: oyunda spot edildiğimize dair bi işaret var mı ? Hayir, yok, ama abuk sabuk acilardan mermi gelmeye baslayinca topuklaman gerektigini anliyorsun. legendary advice is legendary.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Back to Karkand ile gelen silahları çeşitli görevleri yerine getirerek açıyoruz: http://blogs.battlefield.ea.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer.Blogs.Components.WeblogFiles/battlefield_5F00_bad_5F00_company/Back_2D00_to_2D00_Karkand_2D00_Assignments.jpg Umarım daha zorları vardır :D
mani Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 training server ıvır zıvır olduktan sonra zoru olsa ne yazar.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Hmm her classa 2 yeni silah, 2 silah da all kits gibi gozukuyor screenshottan. Assault'a Famas, L85A2 Engi'ye HK53, QBZ95B Supporrt'a MG36, QBB95 Recon'a QBU88, L96 All kits MK3A1, PP-19 Bakalm silahlar iyi olacak mi, cin isi silahlardan pek umidim yok ama MG36, HK53 ve assault riflelarda potansiyel var gibi :) ps. jackhammer mk3a1'de frag roundlarla usas'in yerini alabilir bi umit. L96 AWP'de cs'den bildigimiz sevdigimiz rifle ama m98'le kapisacak mi gorecez :) EDIT. MOAAAR TUFENGGG
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 battlelog'da platoon duvarına da yazdım aynen kopyalıyorum; Vize döneminin bitmesi yakınken, Pati komünü olarak kompetitif olaylara girişsek mi diyorum ha ne dersiniz? şöyle bi Platoon Wars düzenlenebilir mesela diğer törkiş komünülerle (bf42tr, ogz, dh tayfası vs) sonra da enternasyonel olarak açılırız. /discuss
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Abi silahları açmak için 20 kills değil de 10 kill streak with LMG falan dese çok daha iyi olur. Hemen açılmasın, biraz uğraşalım falan.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ben ve roketatarım varız Xeno. İhtiyaca göre Assault da oynayabilirim.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Aksam saatleri atalim abi mac tarzi seyler bi kac saat
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 güzel oyun döner, şimdilik 4 community hazır bu iş için sanki. OGZ, Pati, DH, bf42tr
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 haftaya vizelerim tamamen bitiyor. ondan sonra bu tarz organizasyonlarla ilgilenicem gibi duruyor bakalım, çok eğlenicez gençler.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 oynarım. infantry assult fena oynamıyorum. dümdüz görev adamı fdhk
marksman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Cok eglenii cok egleniileerr hmmps
Öne çıkan mesajlar