Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya sniperla millet nasıl bir roundda 15+ frag yapıyor ben de onu anlamıyorum.

oyuna başladığımdan beri reconla oynuyorum, özellikle sv98, bir roundda max 8 kişi aldım sniperla.

ıskalamak değil de mesele, range'e adam girmiyor. 700m+ mesafeyi de ha diyince vuramıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Sniper ile peynir ekmek gibi adam alınıyor ya. Ama sniper sniper değil yani. Çok daha iyi skorları irnv takıp diğer sınıflar ile yapabiliyorken...
Olay skor bile değil ne bileyimde, dezavantajı çok. üstüne irnv almış adamlarla kapışmak birazcık koyuyor. Resmen hile :D
Mesaj tarihi:
abi sniper güçsüz diyeni m98b çarpar, yere yapıştırır kafasını yere serer aman diyim.

vuramıyom yeaa diyen adam sniperı iyi oynayamıyor demektir ve eğer durum böyleyse dice sniper nerfinde çok güzel iş çıkarmış. sadece gerçek sniperlar kullansın işte, bc2'deki gibi takımın yarısı dağa yatıp snipe takılmasın.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

abi sniper güçsüz diyeni m98b çarpar, yere yapıştırır kafasını yere serer aman diyim.

vuramıyom yeaa diyen adam sniperı iyi oynayamıyor demektir ve eğer durum böyleyse dice sniper nerfinde çok güzel iş çıkarmış. sadece gerçek sniperlar kullansın işte, bc2'deki gibi takımın yarısı dağa yatıp snipe takılmasın.

abi vuramıyom durumu da yok. önüme adam gelince alıyorum kafadan direkman.

koşan, camping yapan... vurmada problem yok.
Mesaj tarihi:
Ben müyendizim, geçende Bazaar oynuyorduk mermim bitti ve yanımda ölen bir elemanın silahı aldım.

Aman yarabbi, o ne rahatlık! Sağdan soldan kafalara falan bi saydırmışım dürbünlüylen offf, 3-4 dakikada yarım saatte yapılcak killi yaptım.

Bence reconlar orta mesafe haritalarda daha etkili, büyük haritalarda kimse yerinde durmuyor ve düşman koşmayı da biliyorsa (yani düz değil çapraz hareketlerle koşuyorsa) zor adam alır recon.
Ama Bazaar gibi sokak çatışmalarında çat çat çalışabilir aralardan, arkalardan.
Mesaj tarihi:
ondan bahsediyoduk bizde. Sniper sniper değil :P.

dürbünü 1-2 santim enine parlar herkez görür.
ateş eder bi toz bulutu kalkar.
ateş eder mini mapde görünür mortarı yer.

felan. neyse, sniperin op side çekilmezdi zaten.
Mesaj tarihi:
IRNV nerflense de kullanilir abi gene, engineer'de falan ben cok uzak mesafeye zaten ates etmiyorum ki

O degilde su helinin buglari bi fixlensin cok eglenecez, tank namina hicbisi yasamaz hic bir haritada garanti veriyorum.
Mesaj tarihi:
irnv nerfi güzel olursa iyi olur. Kendi adımıza "biz her türlü kullanırız". Zaten 2-3 kişi takılıyoruz, susturucular + irnv. swat oyunlarındaki gibi takılıyoruz.
Ama şu hali ile şaka gibi yani. Sniperlardan iyiyiz... Bu haldeyken millet uzağa yatıp rahat rahat takılıyor. İlerlerken en ufak bir riski yok. Hile gibi herşeyi gösteriyor.
En azından "konteynırın arkasına koşsun, sonra direğe, sonra ağaca, sonra birşeyin arkasına" gibi kısa mesafeler gitsin. "YOLUN ORTASINDAN KOŞULUYOR" şu haliyle =)
Mesaj tarihi:
recon iyi güzel de diğerlerine göre çok az puan alıyorsunuz sanki..

mav ile dün bomba base'inde 15dk yer tespiti yaptım, bi kişi yaklaşamadı bomba kurmaya, sonra aleti indirince herifler anında girip patlattılar. ama aldığım puanın kıymeti hiç yok.. en çok şu aletten keyif alıyorum da harcadığım vakte üzülüyorum sonra
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...