Creus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Kaede said: installerı indirmesi gereken yeri bile seçtim ama hala C ye yüklemeye çalışıyor :/ oyun yüklü ise yani dl ettiysen originden ama başka bi hdd de diyosan, origin games klasörü olucak onun içine atıcaksın sonra originden oyunu repair edicen o zaman oluyor.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 35% olmuş dl bayağı hızlıymış steamin aids transfer hızından sonra ilaç gibi geldi
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Red said: olay lagmış ya.dün gece pürüssüz bi serverda oynadım 64 kişi fulldu.bi kere bile lag olmadı hangi server abi o favorite'e atsaydin, bende SFnD diye bi server buldum stinger'lar kapali ama 32 kisi, baya iyi.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bright, çalış: http://www.youtube.com/watch?v=MJn8B-lDx5g
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yakinda bende alicam bf3 bakalim ama once dersler falan bitsin, herkes pc de oynuyo galiba ps3 de oynayanlarla dertlesebiliriz fddsfsdf
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bi sorum var, engineer ile stingerla helikopter avına merak sardım. Fakat ammo hemen bitiyor. Bunu support olmadan nasıl tekrar fullerim?
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 fulleyezsin exp kiti alırsan daha fazla roketin olur ama
Law Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 LathspeLL said: Bright, çalış: http://www.youtube.com/watch?v=MJn8B-lDx5g Oha adam şiir gibi oynamış, tüneldeki manevralar falan.
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 o degilde bright kac saat uyudun su bi hafta icinde ? cok merak ediyorum.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 uçuş için eğitim haritalarını nasıl buluyoruz ? :P 7 kişi ve üzeri diyor boş haritalarda başlamak için.
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 tartisildi mi emin degilim ama bu battlelogdaki skill nasil hesaplaniyor bilen var mi? bir oyunla bile baya farkedebiliyor skill puani.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Unreal Server Su serveri buldum bugun, bunda vehicle antremani yapilabilir, 1 player start, fast vehicle spawn. ps. cakallik edip bos saatte capture exchangele de istediginiz gibi heli kasabilirsiniz sdsf
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Bu soldier look sensivity dediği iron sight'da nişan alırkenki sensivity mi oluyor?
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 D@rkwish said: 5dakkalık bi video yaptım vent seslerinde sıkıntı oluştu kullandığım program playclaw fraps değil ondan olabilir bilmiyorum. Sesleri attım o yüzden müzik koydum onun yerine :) Video cok güzel olmus eline saglık, buarada bırsey sormak istiyorum mouse dpi ayarı nedir sizlerde? Ben cok yüksektemi oynuyorum nedir anlamadım videolardaki gibi keskin degil.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 DPi'yı olabildiğince düşük tutmanız gerek. Arttırdıkça Negative accel. oranı artıyor. Ama in-game sensitivity'yi arttırınca da piksel atlıyor. Bok gibi o yüzden şuan. Hala patch çıkarmadılar. Ben işte 400 dpi + sensitivity barının %25'i kadar dolu bir ayar tutturdum.
Creus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ben dipte herbirşey. heli filan sürerken tamamen klavyeye geçiyorum.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Ben Battlefield3 olayına ilk defa gircem. Ve merak ediyorum. * Ben battlefield romanı okuyorum ve o kitaba tapıyorum. Bu oyunda ona benziyomu yani amerikalılar ruslar falan duyunca belki öledir diye heveslendim. * Ayrıca bazılarınız "ben assault olcam" "yok ben sakin hayat geçiricem, medik olucam" diyosunuz. Yav yapıcak iş kaç tane var? Karakedi "ben köprü tutçam" diyo. Birisi ben helikopter uçurucam diyo. Yav bayaa heyecanlandım. Bu kadarmı ayrıntılı bu oyun? * Ben oyunu daha almadım ama "limited edition"'ını buldum. Bi patch var 30dk-1sa yükleme süresi var dediniz. Bu patch dvd'nin içindemi var yoksa netten mi indiricem? Eğer indireceksem. KAç MB olcak? Çok soru sordum biliyorum ama hepsi bu oyunu çok merak etmemden kaynaklanıyor. Cevaplarsanız sevinirim.
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 O Rus-Amerikan olayları single'da var. Single da epey bayat. Evet 4 tane ayrı class var. Önce dvd'den yüklüyorsun sonra internetten 400mb civarı bi patch indiriyor. Şuna da bi cevap verseniz qlrblrq said: Bu soldier look sensivity dediği iron sight'da nişan alırkenki sensivity mi oluyor?
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 -romanı bilmiyorum olay rus vs us -var çeşitli şeyler haritalar büyük birde squad olarak organize olununca degisiyor işler görevler -ett misal ben infantry oynuyorm su an, bayramda heli jete fln gecicem galba 2. bi oyun almıs gibi olucam kehkeh -800mb al gel işte boşver soruları fln
Öne çıkan mesajlar