Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 sürdüğüm her hava aracı istisnasız çakıldı %90 ı vurulmadan
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 fabrikadan arizali cikmistir onlar, geri iade edin.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 cakila cakila cakilmamayi ogrenecegiz sdsf
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Holy said: ne yaptıysam crash sorununu çözemedim. patch çıkana kadar oynamayabilirim resmen. şimdi geldi aklıma portları aç, antivirüsü, firewallu disable et bir dene TCP: 80, 443, 9988, 20000-29999, 22990, 17502, 42127 UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kesin paylaşılmıştır ama çok güldüm ahahahaha
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ahahah ne guldum ya :D eleman baya kotu ama reflekslerden belli :D
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bu videoyu izleyip "baya kötü" demek enteresan olmuş. şöyle oynayan bi adam squadımda olsa her seferinde ace squad oluruz. reflekslerinin de öyle kötü olduğunu düşünmüyorum, tamam bir fatal1ty değil belki ama olması da gerekmiyor. şu kısa videodan çıkardığım kadarıyla iyi bir oyuncu. hele 9000m magical shotgun özelliği var herifin. buna ne diyceksin?
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Yahu bu oyunun multisi bana pek bi karışık geldi :D ne düşman askerlerini nede haritanın neresindeyim nereye gidecem çözemedim.Bi karmaşadır gidiyor öyle. Bende mi problem var acep ?
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 1942 veteran'ı biri olarak da bana şu olay kötü geldi, gerçi benim dikkatsizliğimden de kaynaklanıyor olabilir. 1942 zamanlarında spawn pointlerin üzerine haritadan tıklayabiliyorduk, hatta spawn ekranındaki haritayı büyütüp savaşın gidişatını, nerede daha yoğun çatışma olduğunu falan görebiliyorduk. bf 3'de çok limitli olmuş bu özellik. sol taraftan isim olarak seçmemiz gerekiyor spawn olmak istediğimiz yeri, ve haritaya zoom da yapamadığımız için kimi zaman hangi base olduğunu bile görmekte zorlanıyorum. gerçi çok kurcalayamadım henüz, belki vardır bu yok dediğim özellikler. var mı lan yoksa ? dsffs
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bone said: şöyle oynayan bi adam squadımda olsa her seferinde ace squad oluruz. Hayatın abartmak he.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Xenocide said: ben de oyunun çok geç yüklemesi sorununu çözdüm sanırım. 4 gb ram vardı, 2 daha taktım artık baya hızlı yüklüyor mapleri. Ahahahah abi şu çözümü bulmak için çok düşündün mü
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Ay hepinize sıradan giydirsem ne güzel.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 -Deno- said: 1942 veteran'ı biri olarak da bana şu olay kötü geldi, gerçi benim dikkatsizliğimden de kaynaklanıyor olabilir. 1942 zamanlarında spawn pointlerin üzerine haritadan tıklayabiliyorduk, hatta spawn ekranındaki haritayı büyütüp savaşın gidişatını, nerede daha yoğun çatışma olduğunu falan görebiliyorduk. bf 3'de çok limitli olmuş bu özellik. sol taraftan isim olarak seçmemiz gerekiyor spawn olmak istediğimiz yeri, ve haritaya zoom da yapamadığımız için kimi zaman hangi base olduğunu bile görmekte zorlanıyorum. gerçi çok kurcalayamadım henüz, belki vardır bu yok dediğim özellikler. var mı lan yoksa ? dsffs giydirmelerin sebebiyle arkada kalmasın. Yeni özel mesajınız var Re: [BF3] Genel topic baslikli konuda size cevap var Gönderen: -Deno-
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ati 11.10 çıkmış nihayet http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx#1
Burax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 of ben çok geç kalmışım, şimdi oyunu orcinal almak istiyorum ama nereden alsam, baktım vatana hepsiburadaya aral'a hepsinde 100TL fln, hangisi en çabuk gönderir?, ya da direkt online mı alsam ea.com'dan ne dersiniz?
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bu aralın gönderdiği kutunun içinde, 2 inci bir key daha var o ne iş yapar? (birleşik olan, arada tire vs. olmayan) @Burax origin i $ kuruna çevirip, oradan alabilirsin, 102 liramı ne yapıyordu en son. sanal kart + vpn kombinasyonu ile.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 sanıyorum back to karkand çıkınca onunla aktive edicez.
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 moriQ said: ati 11.10 çıkmış nihayet http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx#1 çıkarmışta crossfire kullanmıyorsan upgrade etmenin bi anlamı yok :(
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 I am so thankfull Razor F*** Origin Thx to you i finelly can play BF 3 again !!! THX!!!!!!!!!!!! Razor Origin'i bypass edip multiye akılabilen client çıkarmış. orijial oyunla tabi. heyecan yapmayın
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 oh abi şükür vallahi. F5 button saver update direk. moriq'in dediğine şükür. ötekini uygulamam ben, korkarım sdfg Xaenin said: Xenocide said: ben de oyunun çok geç yüklemesi sorununu çözdüm sanırım. 4 gb ram vardı, 2 daha taktım artık baya hızlı yüklüyor mapleri. Ahahahah abi şu çözümü bulmak için çok düşündün mü dfsg abi aslında tabiki aklıma geldi ama "yok be 4gb hayli hayli yeter ya, onla alakası yoktur, kesin peç falan gelir öyle düzelir bu" diyodum üşeniyodum takmaya. sonra lat söleyince büle büle diye e dedim artık bi takmak lazım.
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 5dakkalık bi video yaptım vent seslerinde sıkıntı oluştu kullandığım program playclaw fraps değil ondan olabilir bilmiyorum. Sesleri attım o yüzden müzik koydum onun yerine :)
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 BARZO said: EA BACKEND aynen. Port felan açın diye tavsiyede bulunmuşlar pc oyuncuları için. Ben elleşmedim. Akşam üzeri format atacağım, o zaman yaparım diye. demek istediğim : denemedim ama deneyeceğim. Sende deneyebilirsin istersen :P Şuandada bir bakım söz konusu sanırım. ek: spam sevmeyenlere hardcore modu tavsiye ederim :P. Oyunu kurduğumdan beri normale girmedim ama videolardan gördüğüm kadarıyla rpg,mortar, tank spam üzermiş gibi duruyor.
Öne çıkan mesajlar