oldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 besiktaslı olup olmayan herkes cok rahatda ligde en cok korktugun 3 takım say deseler biri ibb olur heralde gökhan ünal falan oynarsa sıkıntı yokta i. akın i. alın ikilisi cok tehlikeli bence inönüde oynadıgımız macta eksiğimiz gedigimiz yoktu adamlar dümdüz etmişti bizi i. akın ibrahimovic gibi oynuyordu resmen haa tutar ilk yarıda 3 tane atarız bilemem ama gayet yeniledebiliriz shuster insalhh rotasyon yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrGokhanD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 raad olun gençler bu beşiktaş çok farklı. Buca maçında canlı canlı izledim ölçtüm biçtim bu takım harbiden farklı bu maçda ispatı olacaktır. İbb'ye olan şanssızlıgımızı ezer geçeriz diyorum. ilkyarı 2 ikinci yarı 2 gözüm kapalı oynayaacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 şunlara bi 5 6 atsak da acısını çıkarsak son 2 sezonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 anadolu yakasından 3 arkadaş gidiyoruz arabada +1 yer var gelecek varsa ses etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 çok iyi oynadık özetleri izledim şimdi fernando torres baya iyi oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fernando torres fenerde olm beşiktaşta bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 arabasız gelenler en rahat 146t ile gelebilirler sanırım. yenikapıdan kalkıyor vatan caddesinden de geçiyor o yüzden metrobüsle edirnekapıda(?) da inip 5 dakka yürüyüp ordan binebilirsiniz. yok beceremiyecem diyorsanız taksimden 76-e'ye fln binip bahçeşehire geçip ordan 146t'ye binebilirsiniz. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Lenas said: anadolu yakasından 3 arkadaş gidiyoruz arabada +1 yer var gelecek varsa ses etsin. yer hala var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Lan bizim karakolda ligtv yok, peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Frantic said: DarKRideR said: maç gelen pati var mı şimdi? ben gitmeyi düşünüyorum da bir terslik çıkmazsa asdf edit: birde daha önce hiç gitmedim olimpiyata, arabayla gidecem gidersem de, orada otopark olayı nasıl? yarin bende abimle gelicem maca fakat anadolu yakasindan stada hic gitmisligimiz yok. bi yol tarifi gerek. Var mi acaba yardimci olabilcek patiler? he sun tarif etmiş gerçi ama arabayla gelecekseniz işte mahmutbey gişelerinden sonra her tarafta olimpiyat stadı diye yol ayrımları var, birine dalsanız gidersiniz sadf bende beylikdüzü'nden gidecektim işte ama vazgeçtim, arkadaş gidiyor yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 DarKRideR said: maç gelen pati var mı şimdi? ben gitmeyi düşünüyorum da bir terslik çıkmazsa asdf edit: birde daha önce hiç gitmedim olimpiyata, arabayla gidecem gidersem de, orada otopark olayı nasıl? otopark olayı çok iyi çok rahat ama dönüşte anayola çıkman 45 dakka sürer minimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 “80 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı’nı dolduracağız” başlığı altında birleşmişti. Ancak evdeki hesap, çarşıya uymadı. Şu ana kadar sadece 10 bin biletin satıldığı kaydedildi. Büyükşehir Belediyesi’nin 100 kişilik taraftar grubu ‘Boz Baykuşlar’ın ise stattaki yerini alacağı öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 100 kişilik taraftar grubu dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bu soğukta İnönü bile dolmaz, normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 geçmiş olsun ersan gülüm tshirtleriyle çıktılar ısınmaya soğuk tabi 1 kat fazla 1 kat fazladır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ahahahah bozbaykuşlaaar!!! ahahahahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 cihan orta sahada her pozisyonda gutiye faul yapar kanattaki rızvanda önüne kim gelirse onu biçer 65. dakikaya kadar kart falan görmez bu adamlar , sonra bi sarı kartla maçı bitirirler en fazla sonra hakem mükemmel maç yönetmiş olur. bu tip takımlara karşı futbol bile izlemek gelmiyor insanın içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ibb güzel top oynuyor bi sivas bi konya değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bi nefes alın, bi maç başlasın ya. 60ların ısınma hareketlerini mi yapıyo şu an adamlar daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi defans yönü yine aynıdır.. ersun yanal kapasitesizinin türk futboluna soktuğu olay , geçeni düşür nasıl olsa kart görmüyosun her çalım yediğinde bas tekmeyi oyun dursun. en son trabzon maçında , her oyuncunun en az 3 kasti faul yapması gerekti sarı kart görmesi için. her maç her futbol oynamaya çalışan takıma aynı şey.. bugün de aynısı olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 2 ay önce 4-5 yedekle cıkan takımın suan ki yedekleri efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Süper maç, Beşiktaş alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 kurstan çıktın geldin de , gidişin hızlı olucak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Forumda link istemek yasak dostum. Yörünge dışına uçarsın mazallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 editle onu hiç kimse görmemiş gibi yaparız 15 dk içinde editlemezsen anında şikayet ederim bi bjkli daha gider forumdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar