Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 :) oynadim simdi eglenceli gorunuyor. ben bilmem iki hafta falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Beklediğimden de kötü çıktı. Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hellhound'un yorumunu merak ediyorum bakalım ne diycek. çok büyük umutlarım yok gerçi ama şu theme hospital klonu oyun kadar kötü olmamasını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Kötü sanırım ya. Savaş üzerine oynatmaya çalıştı tutorialde. Savaş sistemi dandik zaten, eğlenmedim. Konuyu bağlayan scriptler filan bile saçma geldi bana. Şöyle bir olay geçti mesela: -Masstırrr hatun kötü biriymişş *hatun ışınlanır* -Yöö bak hala burdayım öyle bişi yok *hatun ışınlanıp kötülük yapar* -Masstırrr hatun kötü biriymişş Niye ki yani? Niye geldin "yööö" dedin, bir saniye sonra pislik yapmak için geri niye ışınlandın? Git işine bak yahu. Belki biraz daha şans vermek lazım ama gimmick sistemi falan aptalca geldi şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Redeagle said: -Masstırrr hatun kötü biriymişş *hatun ışınlanır* -Yöö bak hala burdayım öyle bişi yok *hatun ışınlanıp kötülük yapar* -Masstırrr hatun kötü biriymişş şu eğlenceli geldi bana. dk içinde düşününce komik bir görüntü geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mtn399 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 arkadaşlar ben bu oyunu indirdim fakat sadece 3 alan oynayabiliyorum hani gorev seçilen bi harita var ya o haritada sadece 3 tane var seçebilecegim sürekli aynı yerleri oynamaktan gına geldi diger alanları nasıl seçiyoruz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu oyunun ilk bölümündeyim de, pentagram yerleştirip alanımızı genişlitiyoruz, kapıdan gelip altın alan herolara koşup yetişmeye ve kapıdan çıkıp gitmeden öldürmeye çalışıyoruz. bu mudur yani oyun? yaratıkları bile kontrol edemeyip lord ile mi koşturacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 2. oyun geliyore: http://www.youtube.com/watch?v=n-DXPo-pIAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 shrek'in ne isi var orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 hakikaten goblin dediler shrek çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 SHREK LAN O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ycqiDxi9Ung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 oyun kötü, mizahı kötü kendisi kötü. bikez cok hantal hem gameplayi hemde controller. icerik cok az. biraz theme hospital gibi item koyymaca yapmıslar ama olmamıs hiç. sanırım ps4'ede cıktığı ıcın bole kontroller falan. neyse yani hiç bakmayın bile baya kötü. war for overworld var ona bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konsol icin cikacagi nerede yaziyor trailerda bile direk pc class gozukuyor? Her boku konsola atin zaten :P Bizzat merakimdan aradim ama yok yani boyle bir haber dungeon defenders 2 icin konusuyorsan zaten yanlis konudasin gerci o da kesin konsol yuzundendir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 esrb ratingi almıs işte ps4'ten cıkıcakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 ESRB almis ama cikacagi ile ilgili birsey yok oyun ana sayfasinda vsde yazmiyor. Zaten might olarak belirtilmis yani oyunun yapilis amaci ps4 olarak hazirlandigini dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Konsol için çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama oyunun kontrollerinde konsolluk bir şey yok. Tamamen mouse tabanlı bir kontrol mekaniği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 war for overworld varken hiç bakmayın bile buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 dungeons 2 beleş http://store.steampowered.com/app/262280/Dungeons_2/ dungeon keeper hevesini verir mi var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Nasil beles? 49TL gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 nası lüzumsuz bi heyecan olmuş böyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 burda: https://www.humblebundle.com/store/dungeons-2 ama redeem etmeyi unutmayin kodlar ayin 27'sine kadar gecerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 dungeon keeper'ın devamı bu http://store.steampowered.com/app/230190/War_for_the_Overworld/ fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ay çok sevindim akşam akşam. dk gibiyse deli oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar