Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 militia, assault ve italy de çok oynadım dust'ta da oynadım ama sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 acaba hala CS 6.2 falan oynatan serverlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 arabstreets ! backalley ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 train, nuke, cbble turnuvalardan kaldırıldı mı ? Ben bayağıdır oynamıyorum ama bu map'lerin eski olarak geçmesine şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 nuke oynanmiyo heralde bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yoo o da oynaniyo hala galiba. himm celi$tim bi kendimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi cbble'i gordum ve boyle basimdan asagiya kaynar sular dokuldu nefret ulan nefret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 synthesizer said: abi peki bi harita da ben sorayım, böyle bi dagın tepesi, gene ev var, ama feci kucuk harita. dagın bi kosesinde ctler baslar, helikopterde, obur tarafta ev var, etraf ucurum. feci severdim. tundra olabilir http://img.brothersoft.com/screenshots/softimage/c/cs_map_-_as_tundra-248379-1245204627.jpeg cs_estate çok iyiydi, milita imbaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 nealala hacı. tundra var zaten listede. kucucuk harita, yesillik ve dag, ve ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 o da nesi, o da nesi de piranesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 of abi naptınız ya ;-/ 747 ile vegas'ı bikaç yakın arkadaş çok yoğun oynardık biz ama ciddi oyunlarda hiç kullanılmayan haritalar olduğundan pek bilinmez diye düşünürdük meğersem ne çok seveni varmış 747'nin falan :P Çok canım çekti yalnız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 böyle 2 bomba kurma yerli t lerin başlayıp da mağaradan sağ veya sol yaparak a veya b ye gittiği map hangisiydi ya bi de office i de severdim kalabalık olunca zevkli olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dust ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi mağara diyorum harbi mağara yani sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cs_siege de yapılan 14vs14 oyunlar olurdu inanılmazdı efsaneydi de_train ve de_cbble bence en zevkli haritalardandı özellikle 7vs7 civarı oyuncuyla de_nuke ve vertigo'yu da severdim hele vertigo tam bi rush mp5 haritasıydı..az kişi bilirdi milletin arkasından gider vururduk falan aptal olurlardı:) tey tey ne günlerdi ya var mıdır acaba hala hilesiz server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Steam'den Source baya zevkli oluyor. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 lan klasik ama pek oynanmayan mapler dediginizde gecti benim gencligim militiada catida yattim kadar cikip parkta cimende yatmamisimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 "pek oynanmayan"dan kasıt şu anda oynanmayan anlamında. şu anda cs sourceta 3 tane düzgün harita var oynanan. onlar da dust2, aztec, assault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Allam assault mı oynanıyor, en sevmediğim map. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Snake said: "pek oynanmayan"dan kasıt şu anda oynanmayan anlamında. şu anda cs sourceta 3 tane düzgün harita var oynanan. onlar da dust2, aztec, assault.italy var oynanan deli gibi. ayrıca siege de sürekli oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sırf şu topic yüzünden geri dönüş yapcam sanırım cs'ye.. aman sabahlar olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 genel kitle daha primitif olduğundan aşırı basit dust ve dust2 haritaları oynadık paso. adamları sabah bırak akşam al, iterasyon yapar gibi 20-30 kere oynuyorlar aynı haritaları. ilke de yani haritalar, mal işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 keşke değişik haritaları zorlayan sistem olsaydı mw2 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 şu iceworld müdür nedir CS'nin tüm havasını kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 BonePART said: lan klasik ama pek oynanmayan mapler dediginizde gecti benim gencligim militiada catida yattim kadar cikip parkta cimende yatmamisimdir hahahah ne adamsın abi ya. militia'da çatıda yatmak diyince çok pis nostaljik hissettim bak şimdi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar