Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Sam

Öne çıkan mesajlar

ahahaa sam abi bende az once o mesajı gordum de
sezarın hakkı sezara
oblivionu yuarım saat oynayıup cope atmıstım o kadar kotuydu
skyrim iyiydi ama diyorum tekrar tekrar
her bi bokun en ince noktasını dusunup

o berbat inventory sistemini
o suratsız karıyı
deiştirmemeleri uzuvcu
Sosyal ağlarda paylaş

Puzzle derken? Kapılar mı yoksa döndürülen totemimsi taşlar mi?

Kapılarsa eğer puzzle değil onlar, şifresi kullandığın anahtarın(dragon clawlar işte) üzerinde var. Inventory den bakabilirsin.

Taşları diyosan onlarda da hangi resimlerin geliceği gösteriliyo zaten. Çoğu durumda ya her taşın çevrileceği resmi, ya da resimlerin sırasını veren işaretler filan oluyo. Çok nadiren bunun haricinde şeyler de olabiliyo ama geneli için çevreni araştırarak benzer resimleri araman yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Döndürmeli taşların çoğunda kapıyı açmak için gerekli semboller ya döndüreceğin taşın yukarısında(bazen arkasında veya yanında) ya da kapının üstünde oluyo.

Bunun haricindeki durumlar da söz konusu tabii, döndürülecek olan taşlar ve sembolleri belirten taşlar ayrı odalarda filan olabiliyo, veya taşlar iki tarafta dururken semboller yanyana verilebiliyo. Onlar için de ben genelde saat yönünde deniyodum doğru çıkıyodu (saatin merkezinde senin bulunduğunu ve kapıya dönük durduğunu varsayarsak tabi).
Mesela odanın sol tarafında 2 tane, sağ tarafında 2 tane var diyelim:
--kapı--
[2] ^ [3]
[1] x [4]
(x senin konumun, kapıya dönük duruyosun.)

Bu şekilde çözemediklerin de oluyo ama saat yönü, saat yönünün tersi veya karşılıklı filan diye deneyerek çözdüğümü hatırlıyorum. Genel olarak farklı odalarda ve farklı yönlerde bile dursalar önemli olan sembollerin sırası.

Karşılıklı da şöyle(eğer taşlar birbirinden uzaksa denemekte fayda var)
--kapı--
[4] ^ [3]
[1] x [2]

veya

--kapı--
[3] ^ [4]
[1] x [2]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...