Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 abi başlığın ikinci mesajından sonra şunu gördüm, işte buydu hayatta beklediğim. http://purple-garden.com/eng/wp-content/uploads/2011/05/Raoh-Gaiden-ending.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ahahaa sam abi bende az once o mesajı gordum de sezarın hakkı sezara oblivionu yuarım saat oynayıup cope atmıstım o kadar kotuydu skyrim iyiydi ama diyorum tekrar tekrar her bi bokun en ince noktasını dusunup o berbat inventory sistemini o suratsız karıyı deiştirmemeleri uzuvcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 skyrim iyi zaten en lifeless morrowindci bile kabul eder ama meta skoru olsun, yavşak oyun dergileri olsun, casual kitle olsun aşırı overrated overhyped overosman bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 pc de temple of elemental evil yüklü de. silah ve zırh çeşitliliğini görünce bu skyrim gibi oyunlardan soğuyorum. ve mainstream bu şekile geldi dragon agete böyleydi. silah ve zırh olayını nasil es geçebiliyor böyle anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 öff temple of ele.evil. of offf,orda başlarda towerlı bir bölüm vardı geçemeyip silmiştim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 o oyun troika yapımı has D&D oyunu, çeşitliliğiyle ezmese anormal olurdu zaten skyrimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ya ben bu oyunun puzzellarının mantığını anlamadım anasını satıyım main questin ilk puzzle ı dışında mantık yürüterek çözebildiğim puzzle olmadı resmen nasıl oluyoda oluyo biri açıklasın pıliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Puzzle derken? Kapılar mı yoksa döndürülen totemimsi taşlar mi? Kapılarsa eğer puzzle değil onlar, şifresi kullandığın anahtarın(dragon clawlar işte) üzerinde var. Inventory den bakabilirsin. Taşları diyosan onlarda da hangi resimlerin geliceği gösteriliyo zaten. Çoğu durumda ya her taşın çevrileceği resmi, ya da resimlerin sırasını veren işaretler filan oluyo. Çok nadiren bunun haricinde şeyler de olabiliyo ama geneli için çevreni araştırarak benzer resimleri araman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ya ben ikisi içinde bulamamıştım ya allah allah bildiğin teker teker bütün olasılıkları deniyorum. döndürmeli taşlarda etrafta taşlar oluyo evet ama bi bağlantı flan kuramıyorum gerizekalıyım heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 senko said: obliviondan daha kotu bir oyun olacak. oblivion morrowindten kotuydu bu da obliviondan kotu olcak. OH YOU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Döndürmeli taşların çoğunda kapıyı açmak için gerekli semboller ya döndüreceğin taşın yukarısında(bazen arkasında veya yanında) ya da kapının üstünde oluyo. Bunun haricindeki durumlar da söz konusu tabii, döndürülecek olan taşlar ve sembolleri belirten taşlar ayrı odalarda filan olabiliyo, veya taşlar iki tarafta dururken semboller yanyana verilebiliyo. Onlar için de ben genelde saat yönünde deniyodum doğru çıkıyodu (saatin merkezinde senin bulunduğunu ve kapıya dönük durduğunu varsayarsak tabi). Mesela odanın sol tarafında 2 tane, sağ tarafında 2 tane var diyelim: --kapı-- [2] ^ [3] [1] x [4] (x senin konumun, kapıya dönük duruyosun.) Bu şekilde çözemediklerin de oluyo ama saat yönü, saat yönünün tersi veya karşılıklı filan diye deneyerek çözdüğümü hatırlıyorum. Genel olarak farklı odalarda ve farklı yönlerde bile dursalar önemli olan sembollerin sırası. Karşılıklı da şöyle(eğer taşlar birbirinden uzaksa denemekte fayda var) --kapı-- [4] ^ [3] [1] x [2] veya --kapı-- [3] ^ [4] [1] x [2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 beyler bu oyundaki en güçlü spelleri nereden alabiliriz? level 34 oldum hala thunderbolt falan atabiliyorum tabi en güçlü spell buysa bilemeyeceğim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 büyü skillini kas bitir sonra akedemideki öğretmenlerle konuş sana master level speller için questler vericekler yaptıkdan sonra öğreniceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0qETTul0294&feature=related yorum çok iyi said: The Egyptians followed them in to the see, but then they got an arrow to the knee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ahah mükemmel, şahane bir sahnedir zaten şu. tam da uymuş lol. http://www.youtube.com/watch?v=p8IKykVvNUs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://steamcommunity.com/id/OsManiaC/screenshot/649876689776085443/?tab=public Dragonborn class yalnız o egyptians yorumu epic ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Başarılı modlar gelmiş http://www.youtube.com/watch?v=Bifmj1O3D24& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 slowpoke.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Dark bros. questleri ile Aggro cekiyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Hayır, değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Çok kötü.. İlk okul 5 direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 O adamın bayağı bir videosu var aynı konseptte. Aynı tarzla bütün fragmanları falan işliyor =D Altı buçuk milyon kişi izlemiş bu videoyuda zaten. Zevk meselesi ama tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar