axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Dimi? Took an arrow meme ini alıp aynen oyuna koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Nekro said: ucakla 1 günde gidilcek yolu üşenmeyip yürüyorsun karşına bir frost troll cikiyor kesiyor autosave yok bisey yok. f5 is your friend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 abi bide backstab verdim gelen perk pointlerden adamlara daggerla yaklasamıyorum egilip yavas yavas yürüyorum 2-3 metre hala huu hmm deyip dönüyolar arkalarına sneak e de vermiştim birkaç tane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 axedice said: Dimi? Took an arrow meme ini alıp aynen oyuna koymuşlar. Ahahah off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Şu refined moonstone, corundum ingot falan ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 moonstone elf silahları zırhlarına gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ben ilk graybeartlara dragonsreach tarafından gitmiştim wowdan alışkanlık wallwalk yaparak dağa tırmandım direk kapının o tarafa yakın bi yere geldim :D fuk stairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Nekro said: abi bide backstab verdim gelen perk pointlerden adamlara daggerla yaklasamıyorum egilip yavas yavas yürüyorum 2-3 metre hala huu hmm deyip dönüyolar arkalarına sneak e de vermiştim birkaç tane :( dark brotherhood'a girdin mi? ordan gelen armor baya işe yarıyor bi de ilk başlardasın sanırım daha o yüzden biraz zorlar yani evet, ama ilerde kolaylaşıyor merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ilk seferinde bende wall walk yaptım 30 dakika sonra ivarsteaddeydim :/ sonra merdiveni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Saeros said: Nekro said: abi bide backstab verdim gelen perk pointlerden adamlara daggerla yaklasamıyorum egilip yavas yavas yürüyorum 2-3 metre hala huu hmm deyip dönüyolar arkalarına sneak e de vermiştim birkaç tane :( dark brotherhood'a girdin mi? ordan gelen armor baya işe yarıyor bi de ilk başlardasın sanırım daha o yüzden biraz zorlar yani evet, ama ilerde kolaylaşıyor merak etme yok girmedim öyle bişey olmadı. işte daha 9 levelim şu an thief deadly shadow oynar gibiyim. ok at saklan ok at saklan böyle tek tek ugrasiyorum işte. lydia geldi yanıma biraz rahattı. tanklıyor önde ben arkadan calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Sneak yeterince yükselmeden kasıyor baya. Onun için de ya yaptığın iki okla çalışcan, ya da milletin etrafında sneak ile yürüyerek arttırcan ya da train olcan. Ondan sonra çatır çutur tek vuruşta indirmeye başlıyorsun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 80 sneak + 15x dagger damaj perki + 2x dagger damaj eldivenleri + ebony dagger (legendary) mammothlar tek stealthli power attackte yatar Amma velakin aynı şeyi dragonlara yapamadığın için gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 benim yancı bir yerlerde kayboldu, üstelik o kadar da dikkat etmeme ragmen. Simdi yeni birini almaya calısınca yancın var senin diyor. Nasıl cözerim basınıza geldi mi böyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 t ye basıp uyu bi süre gelmezse Wait demişsindir bi yerde orayı hatırlamaya çalış (Konsol komutu varmı bilmiyorum yardımcı dismisslemek için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Ender olarak şöyle bir durum olabiliyor. Yancı seni takip ederken harita değiştiriyorsun. Bakıyorsun senle gelmemiş. O haritaya tekrar dönüyorsun. Bakıyorsun adama wait komutu vermişsin gibi kendi halinde takılıyor. Dialog kurduğun ilk anda yine eskisi gibi takibe başlıyor. Bu olayı 2-3 kez gördüm. Her seferinde bulunduğu yere gidip konuşunca düzeldi. Fakat bu durumdayken uzun süre etrafta dolanırsan beklersen falan bir süre sonra yanına geliyor mu, onu bilemiyorum. Bunun yanında bazı görevlerde sana katılan bazı npcler yancınla çakışabiliyor. Bazısının queste uygun kendi ilerleme rotası var ve yancılarla çakışmıyor. Ama bazısı seni takip ediyor ve bunlar yancılarla çakışabiliyor. Böyle durumda yancı "grubunda başkası var" diyerek seni terkediyor ya da diğer elemanın sana katıldığı noktada beklemeye başlıyor. Görevi bitirip yanına gidince tekrar seni takip ediyor. Bunlar olmuş olabilir. Wait dediysen de bir süre sonra ilk bulduğun yere geri dönüyorlar. Ekranın sol üstünde bunu belirten bir yazı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 aslına bakarsanız spo elder scrollu okuyup arkadan alduin ile kapıstıgım alana kadar gelmisti "throat of the world" sanırım yeri. orada combat cok uzun sürdü, bitince etrafı kolacan ettim benim companion ortalıkta yok" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 sorununu google'lamayı dene, çünkü konsol komutları var bu tür şeyler için bulursun bi yerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Kojiroh said: Amma velakin aynı şeyi dragonlara yapamadığın için gg fds main queste hala başlamadım sırf şu yüzden bikaç light armor perki alınca başlarım anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Ben bi ceset veya chestte ne bulursa alan aç gözlü bi adam olduğum için ev gerekiyodu, ev için de ilk dragonu kesmem gerekiyodu, e onu kesince de hazır başlamışken bari bone ve scale'ları biriktireyim ziyan olmasın dedim falan. İlk dragonun karşısına çıktığımda level 26'ydım, frost dragon çıktı, adept zorlukta tek atıyodu, novice'e alıp guardlara kestirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 frost res giyeydin çok farkettriyor, zaten flame'in ortasında durursa herkes ölür. fire ve frost res'le geziyorum hep dragon gelince hangisiyse ona göre giyiyorum birşey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 noluo abi, 2h warriorla kesebiliorm dragon ki vampirdim. oklamaca önce, sonra yere indiğinde power atack. dualwieldla da kesebilirim, çünkü light armor + dual wield 2h dan daha kolay oynuorm oynu. vurdukça can veriyor silahlar zaaa. ha orta seviede oynuıorm kız cocugu oldugum ıcın ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 o bone lar bir ise yarıyor mu ben satmıştım direk. Bide bow bulmuştum bir tane shock dmg i vardı da bitiyormuş meger nasıl charge ediyoruz onu enchanctment falan cikmiyor hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Oyundaki en sağlam light armor, en sağlam 2. heavy armor yapılıyo bone ve scale'lar ile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 lan yazık olmuş o zaman armorum da dandikti zaten. Koşamıyor adam onları taşıyınca söyle bi stash ım falan olsa saklarım birkaç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 dragon bol oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar