axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Sam fikirlerini özgürce belirtebilirsin, bişey demek için benden yada forumdan özür dilemene gerek yok. Ayrıca bütün bunlar kızın şişman olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 said: I used to be able to play like that, but then I took an arrow in the knee hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 axedice said: Sam fikirlerini özgürce belirtebilirsin, bişey demek için benden yada forumdan özür dilemene gerek yok. Ayrıca bütün bunlar kızın şişman olduğu gerçeğini değiştirmiyor. sende hintlisin ama, bak oldugun gibi kabul ettik biz senide herhangi bi ayrimciliga tabi tutmadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Ben kabul etmedim. Bariz %75 nigger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Herkez yahtzee kadar beğenmemiş tabi oyunu. Nigga arkadaşlarla yaptığımız müzikal bi çalışma http://www.youtube.com/watch?v=EjvA4aZS7rs&feature=player_embedded Xunn hani sen benim nigga racialımı çok beğeniyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 haha bro team iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 paarthunax'i kes dediler ya oldurursem oyunun sonu degisicek mi? herif tam bir bro neden kesmemi istiyolar anlamadim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 @tomkat Kesmezsen dragon bone satamıyorsun bladelerdeki lavuğa konuşmuyo ama kesmezsen main quest serisi bittiğinde güzel (ama kısa) bi kaç dialog ve görüntü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Ya ben zamanında yıllar evvel Morrowindi oynadım ama bitirmedim, sonra Oblivionu da steam indiriminden aldım ve biraz oynadım sadece. Şimdi bu Skyrim'i oynayayım diyorum ama hikayeye vakıf değilim. Elder Scrolls evrenini ve hikayesini çok detaylı olmadan anlatan mümkünse Türkçe site varmıdır?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Bir site var, böyle text giriyosun sana buluyor herşeyi. Dur hatta linkliyim. http://www.google.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Regalya said: @tomkat Kesmezsen dragon bone satamıyorsun bladelerdeki lavuğa konuşmuyo ama kesmezsen main quest serisi bittiğinde güzel (ama kısa) bi kaç dialog ve görüntü oluyor Man quest'ten sonra kesebiliyorsun. Tabi o zaman diyaloglar kapanıyor Greybeardlarla mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Türkce site bilmiyorum da uesp.net var İngilizce lore ve hersey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Biraz daha canlı yapsalarmış şu oyunu ya. Wiçır oynuyorum, yolda sarhoşlar, kasaplar, iş atan kadınlar, bilek güreşleri, kumar ve her şey var. Şehirler şehire benziyor. Bunlarda oyunun içine ruh yedirebilmeyi çözebilseler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Npc'lerin kendi hayatları ve ajandaları var, witcher kiosk npc idi yere tutkalli iirc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Zj2ePIr39z0&feature=related hatta bu baya uymuş http://www.youtube.com/watch?v=nPesRWw2ltg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 xunn said: Regalya said: @tomkat Kesmezsen dragon bone satamıyorsun bladelerdeki lavuğa konuşmuyo ama kesmezsen main quest serisi bittiğinde güzel (ama kısa) bi kaç dialog ve görüntü oluyor Man quest'ten sonra kesebiliyorsun. Tabi o zaman diyaloglar kapanıyor Greybeardlarla mı ne ffs e thieves guild quest serisinden kisa surdu ya main quest. lvl 40 oldum bitti oyun, daily questler disinda her questi yaptim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ulan dunyayi kurtardim hala guardlar conjure me a warm bed diyor ya ve hala o pic lick my father's boots diyor ama caktim sehrin ortasina blizzard+firestorm+call dragon+thunderstorm serefsizlere iyilik de yaramiyo ununstall.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 AHAHAHAH aynen, elimde daedric greatsword var, companions questlerinde Kodlak beni circle'a aldıktan sonra git Eorlund'a sana adam gibi bi silah versin elindeki bok gibi diyo. Ha sonra F5, bütün şehri kesersin, F9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 xunn said: Bir site var, böyle text giriyosun sana buluyor herşeyi. Dur hatta linkliyim. http://www.google.com.tr/ hangi siteymiş o acaba diye düşündüm, bi de üstüne linke bastım biliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Sam said: Npc'lerin kendi hayatları ve ajandaları var, witcher kiosk npc idi yere tutkalli iirc. Öyle değil işte öyle bir seslendirilmişti ki o npcler konuşma gaz ise tüylerin diken diken oluyordu yada konuşan kral ise önünde eğilesin geliyordu falan.Skyrim'de güzel oyun ama malesef ben oyunun çok nadir bir kaç olayı dışında gaza geldiğim hiç bir şey yaşamadım.Ayrıca witcher da dialoglar gerçek gibiydi abi ters birşey söyleyeğim zaman 5 dakika karar kılmaya kasıyordum sanki gerald gerçekten benmişim gibi.Şu elfin tarafını seçip gittiğimiz şehirdeki istilaya karşı savaşacağımızın öncesinde ki o ablanın konuşması misal diken diken etmişti beni ayrıca tam çakacaklar bize derken elflerin belirip desteğe geldikleri yerde zaten kopmuştu benim kablolar falan.Gönül isterdiki bu tarz önemli detayları skyrimde de görmek zaten öyle birşey olsaydı direk gelmiş geçmiş en iyi oyun diye verirdim notunu :) Misal main villain karakteri öldürmüşüm gelmişim böyle bir göğsüm kabarık falan questle alakalı bir tiple konuşuyorsun.Eee yenmişsin gözlerin parlıyor (ses tonu şiiri düz yazı okuyan random bi abi modunda) gözümüz aydın.Bumu lan? Dünyayı kurtardım lan ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 3 kadin 3 adam seslendiriyor oyundaki 200'den fazla karakteri sokaktaki vatandastan alduin'e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Sam said: Npc'lerin kendi hayatları ve ajandaları var, witcher kiosk npc idi yere tutkalli iirc. Yanlış hatırlıyorsun, witcher1de de 2de de npcler gündüzleri "iş yeri"ne, geceleri evine yatmaya gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 En önemli ayrıntıyı yazmayı unutmuşum Skyrim dragonları Witcher Dragonunun yanından geçemez karizma/ai ne taraftan bakarsan bak.En azından Alduin haketmiyordu standart dragon fightını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Xenocide said: xunn said: Bir site var, böyle text giriyosun sana buluyor herşeyi. Dur hatta linkliyim. http://www.google.com.tr/ hangi siteymiş o acaba diye düşündüm, bi de üstüne linke bastım biliyo musun? Öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 tomkat said: 3 kadin 3 adam seslendiriyor oyundaki 200'den fazla karakteri sokaktaki vatandastan alduin'e kadar 20 saat durmadan oynayınca bu çok baydı hakkaten, jarlla kapının önünde dilenci karının sesi aynı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar