Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 übers karakterimle bitirdim oyunu şimdi stealth açtım
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Abi şu okuduklarımdan anladığım sneak/marksman/dagger spec karakter oyunda bayağı bir overpowered çünkü aksiyon yok masterda alayına one shot şu oyunda beni zorlayan tek şey whiterundan bir gece çıkarken peşime gönderilen 3 tane thug 25 dk falan uğraşmıştım sprint dön 1 tane arrow salla sprint arrow loop ile.
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 sadece madenleri gosterin, hangi ore u nerden bulabilcegimizi gosteren bi harita falan yok mu
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yanımdaki hatunu kaybettim ya. nerden bulurum?
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 http://arstechnica.com/gaming/news/2011/11/pc-skyrim-is-a-frustrating-messand-will-soon-be-the-best-version.ars said: Hell, Oblivion's awkward interface was bad enough, but at least it allowed you to see almost everything at a glance. And sure, Bethesda, take away my stats, but at least allow me to see what I am wearing and equipped with inside the menus? The bonuses I have? Anything? No? And so I have to exit the menu system to look at my character? And I also have scroll through everything just to see what I am carrying? And even when you are clicking about in the menu there's a huge margin of error with a mouse, that most precise of pointing devices? Come on, Bethesda, this is not the future of RPG interface design we were promised. http://i.imgur.com/1Mpty.jpg http://i.imgur.com/CahCf.jpg
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi herkesin 30+ level karekteri var artık interface muhabeti anlamsız değil mi ?
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 morrowind'in ezip geçmediği rpg yok zaten ui'da, ekranın dört kenarına bütün panelleri açınca aynı anda herşeyine hakim oluyordun karakterin. ve çözünürlükle ölçekleniyordu hatırladığım. MrLevie said: oynadığım ilk 1 saatte oyuna bildiğiniz 100 üzerinden 10 verdim. devam etmelimiyim? 3500 mesajlı başlıkta biraz ilginç bir soru olmuş. (:P) ayrıca 1 saatte nasıl puan veriyorsunuz bir oyuna abi heh, benim aylarca oynadığım oyuna "bilmiyorsun sen öğren de gel" deniyordu. mono said: bide sole biseye denk geldim, ehe ben bile zavalli bilgisayarimda loading screen tiplerini okuyamiyordum hizli yukledigi icin..manyagin teki ss lemis..isteyen bakar seklinde.. Skyrim Loading Screen Tips Redditten arak. eyvallah lazımdı şu, resme mi bakayım tip mi okuyayım derken ikisi de kaçıyor lol. breton resmini 5 kerede filan ancak bitirdim.
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 pronoit said: abi herkesin 30+ level karekteri var artık interface muhabeti anlamsız değil mi ? Bence manasız değil kaç saat gameplay var bakmadım emin değilim ama 55 lvl karakterim var hala yanlış item satıp yada alma durumu söz konusu.Ayrıca aynı isme sahip 2 one handed silahı favorites kısmından nasıl dual wield olarak alabiliyoruz?Çözmüş değilim (rename atmayı unutmuştum)
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 oyun main story bittikten sonra bitiyor mu? yani main story bittikten sonra oynamaya devam edebiliyor muyuz side questler için?
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 devam ediliyor olması lazım, anladığım kadarıyla dragonlar da bitmiyormuş ana questin bitmesiyle, arada bir çıkıyormuş
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 niye anlamsız olsun onu anlamadım? adamlar pc için yeni patch çıkarmıyor mu? "nasıl olsa oyunu bitirdiniz arkadaşlar, bundan sonra oyunu rafa kaldıralım" mı desinler? http://pc.gamespy.com/pc/elder-scrolls-v/1211837p1.html http://www.gamasutra.com/blogs/EricSchwarz/20111111/8866/Skyrim_or_How_Not_to_Make_a_PC_Game.php http://www.gamasutra.com/blogs/EricSchwarz/20111114/8890/User_Interface_Analysis_Skyrim.php
knox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Saeros said: oyun main story bittikten sonra bitiyor mu? yani main story bittikten sonra oynamaya devam edebiliyor muyuz side questler için? edebiliyorsun,dragonlarda çıkmaya devam ediyor elder,ancient dragonlar gibi daşaklı cinslerine rastlıyabiliyorsun
indiffer43 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Oyuna yeni basladim da 2handed mi light armor-bow mu yoksa mage mi takilsam kararsiz kaldim. Hangisi en imba?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Öyle oynama oyunu. Rüzgarın sesini dinle, seni nereye çekerse...
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 dragon savaşları Warrior oynayanlara dagonları indirmek için oklamak dışında bi yol yok mu? Dragon 20 km çağında uçup etraftaki tavşanları ayıları öldürüp duruyor. Ben de bi yakınlarda dursun da okliyayım biraz diye bekliyorum. Gelip konsa yanıma çatur çatur indiriyorum da uçup etrafta kelebek öldürerek sinir ediyolar beni. İlk savaşlar çok zevkliydi de şimdi bi dragon öldürcem diye 10 dakka oklar oldum. Yok mu bi yolu?
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 dandik bir büyü öğren range yeterli olan. öyle olmuyor mu?
knox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 var ama oyunun sonlarına doğru daha doğrusu main quest'in sonlarına doğru bir shout öğreniyorsun dragonrend diye o indiriyor dragon'u aşağı
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mirage said: dragon savaşları Warrior oynayanlara dagonları indirmek için oklamak dışında bi yol yok mu? Dragon 20 km çağında uçup etraftaki tavşanları ayıları öldürüp duruyor. Ben de bi yakınlarda dursun da okliyayım biraz diye bekliyorum. Gelip konsa yanıma çatur çatur indiriyorum da uçup etrafta kelebek öldürerek sinir ediyolar beni. İlk savaşlar çok zevkliydi de şimdi bi dragon öldürcem diye 10 dakka oklar oldum. Yok mu bi yolu? aynı şekilde bugün baya bi uğraştım bi dragonu aşağı çekicem diye, en son bi dağa tırmanıp tepesinde ellerimde flames büyüsüyle bekledim. tam üstümden geçerken FWOOSH ve paşa paşa aşağı indi knox said: Saeros said: oyun main story bittikten sonra bitiyor mu? yani main story bittikten sonra oynamaya devam edebiliyor muyuz side questler için? edebiliyorsun,dragonlarda çıkmaya devam ediyor elder,ancient dragonlar gibi daşaklı cinslerine rastlıyabiliyorsun iyi bari ya, baya bi oynarım ben bunu sdf. daha bitmedi gerçi ama olsun
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 allah kahretsin oyunun müptelası oldum. yaklaşık 3 saattir duşa giricem giremiyorum. 100 üzerinden 10 falan değil dsf=)
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ben mmo gibi oynuyorum; 2 köylüye yardım ediyorum, arada 1 dungeon temizliyorum, banditlere ok atıyorum, geyik avlayıp etini pişiriyorum, mining falan yapıyorum, eve gidiyorum eşyaları düzenliyorum falan, öle
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ya şu dragon kemiklerini düzgün fiyata nasıl satarım? alırken tanesine 500 diyodu, vendora gittim 145e mi ne alıyor adi herif. barter skilli lazım değildir umarım=/
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 speech yüksek olması lazım, merchant fiyatları o etkiliyor. ama armor neyin yapabiliyorsun o kemiklerden smithing kasarsan?
Öne çıkan mesajlar