bck Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 hayır bunun konusu ayrı önceki oyunlarla konu olarak alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 alakası yok değilde.. çok sonra geçiyor, birbirine bağlı değil hikayeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Yan görevler çok iyi ya özellikle mage collage de olanlar , arch mage oldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 sloth said: önceki oyunları oynamak gerekli mi buna başlamak için ? Kesinlikle hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 büyüde olay silent spelldeymiş, invis atınca farketmiyor artık adamlar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 şimid mage college de kassam az, heralde kassam college de mage olabilirim sağlam..warlock gibi bişi falan ? iş yerindeyim bitsede denesem. (lvl 18 one handed kasmış nacizane bir warrior um. ama mage olmak istiorm. öss puanım yetermi yatay geçiş yapabilirmiyim mage e ?? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ya bu seslendirmeyi 5 kişi yapmış heralde hep aynı sesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 morrowind gibi fighters guild, mage guild felan var mı her şehirde? yoksa fighters guild bir tek companion, mage guild bir tek mage academy vs gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Guild kafasından çıkmışlar, ben baya severdim oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 evet sadece onlar bone, mage guild ve fighters guild kapatılmış tamriel üzerinde. npc'ler ve kitaplar anlatıyor neden. vvandenfell yokolmuş en çok ona üzüldüm. :( Viktor said: HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 meşhur bir tavuk vardı ilk kasabadaki, hızla kaçtım kenarından ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 tamriel'de 4th era pek hayırlı başlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Enchanting expert/master trainer bilen varmı ya hayattan soğudum thief guild sayesinde paraya para demiyorum ama filled soulları bulmak işkence çok az var vendorları 48 saat beklemekten baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Zaugna hani sormuştun ya side questler vs. nasıl diye, ben de wowdaki gibi 10 inek öldür beynini getir questi yok demiştim. Hah o açıklamamı geri alıyorum, baya bildiğin 10 ayı öldür derisini yüz getir questi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 hayır o yok 3 flawless amethyst getir nişanlıma yüzük yapıcam questi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 10 ayı kes questi de var ama direk misc. kategorisinde yani hiç sallamasan da olur. ben özel uğraşmıyorum, ayıya denk gelirsem alıyorum pelt'ini. 3-4 tane oldu şimdiye kadar. bitince gider veririm işte sevinsin gariban. ha bu arada, bildiğin morrowindde karşılaştığım questin aynısıyla karşılaştım. morrowindde bi orc vardı böyle dağlarda tepelerde biyerde karşıma çıkmıştı. "onurlu bi ölüm istiyorum" diyodu, biz de ona o ölümü sağlıyorduk. aynısı dün başıma geldi. yine dağların tepelerin arasında ıssız biyerde tek başına bekliyor orc, yine onurlu bi ölüm istiyor, yine öldürüyoruz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ad3m said: Enchanting expert/master trainer bilen varmı ya hayattan soğudum thief guild sayesinde paraya para demiyorum ama filled soulları bulmak işkence çok az var vendorları 48 saat beklemekten baydım. Master Trainer Find Drevis Neloren of the College in Winterhold. Şöyle cevaplıyayım birilerinin işine yarar belki Hatta şurada full liste var. http://segmentnext.com/2011/11/12/elder-scrolls-v-skyrim-skill-trainers-locations-guide/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 evet misc quest'ler genelde öyle, isimli quest'ler bittikten sonra yapacak birşey olsun diye işte herhalde radiant quest o sanırım. şu dwemer'leri jurassic park usulü diriltsin birileri ya, adamlar yapmış. tepedeki düğmeye basınca bütün şehir ışıklarının yanması anı: (tu) yalnız dungeon tasarımı gerçekten harika, sanırım gördüğüm en iyisi. bitirdikten sonra mantıklı bir şekilde hemen çıkılabilmesi, (press F to leave mission değil yani) geri girilebilmesi, cleared yazması filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Dungeon mantığını ben de baya sevdim ama temel öğelerin aynı/benzer olması nedeniyle ilerleyen dönemde sıkıcı olabiliyor. (Çoğu oyunda var benzer sıkıntı tabi Skyrim'e özel değil) Claw dungeonları, trap tasarımları, dungeon harita dizaynı falan baya tekrarlıyor kendini. Cleared olayı olmasa zaten direk rage quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Xenocide said: 10 ayı kes questi de var ama direk misc. kategorisinde yani hiç sallamasan da olur. ben özel uğraşmıyorum, ayıya denk gelirsem alıyorum pelt'ini. 3-4 tane oldu şimdiye kadar. bitince gider veririm işte sevinsin gariban. ha bu arada, bildiğin morrowindde karşılaştığım questin aynısıyla karşılaştım. morrowindde bi orc vardı böyle dağlarda tepelerde biyerde karşıma çıkmıştı. "onurlu bi ölüm istiyorum" diyodu, biz de ona o ölümü sağlıyorduk. aynısı dün başıma geldi. yine dağların tepelerin arasında ıssız biyerde tek başına bekliyor orc, yine onurlu bi ölüm istiyor, yine öldürüyoruz falan. Bana da denk geldi o. 2 cmlik canı kaldığında dediği şey ise "please, mercy" oldu ve kaçmaya başladı. Ben de poposundan okla vurarak öldürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 görünüşü atmosferi şahane dungeonların da dizaynları kötü ötesi zaten 13 yaşındaki amerikan sivilcelilerine göre yapıldığı için aşırı kısalar, üstüne sıfır yaratıcılıkla dümdüz ilerleme üstüne olunca aşırı çabuk sıkıyor o ne sağda başka bir koridor mu var ? oley bakalım ne varmış TOO BAD TAŞ YIKILMIŞ YOL KAPANMIŞ LOLOL DÜZ DEVAM EDELİM MADEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Norak said: crash ve diğer problemler için: http://crashfixes.com/fixing-skyrim-crashes-freezes-errors-steam-crash-no-sound-lags-choppy-framerates/ Skyrim Is 20 Percent Cooler! Boşverin bunu Love Stone var, o bütün skillerin gelişimini %15 arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 valla dümdüz ilerleme hangi dungeon'da var birisi söylesin de bakayım, nereye girdiysem hepsi her tarafa kıvırılıyor çeşit çeşit mekanlardan geçirerek. labirent mi olması lazımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ahahah sam sen de şimdi kıvrılıyosun sanki biraz. Adamın dümdüz dediği iki nokta arasında çizilen çizgi gibi düz değil, alternatif yolun olmadığı düz. Kompleks bi yapı yok dungeonlarda, koridor oda koridor oda şeklinde ilerliyor. Ha bi deus ex lvlı tasarımı beklemiyordum zaten bu oyundan, ME ler kadar sıkıcı olmadığı sürece bence nema problema. Sevdim bile hatta trapler mrapler çok sıkmıyor. Ama dümdüz orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Kaede'nin söylediği doğru aslında, çoğu dungeonda alternatif ilerleme şansın yok, gidebileceğin tek yok var. Yani ne bileyim master lockpicking gerektiren kısayol olsun, işte illusion duvar, vs. yok. Olan alternatif yollarda ya içinde 3 gold bulunan bi cheste gidiyor, ya da mine edilecek bi veine gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar