Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tears will flow! - aka Cataclysm Heroic QQ başlığı

scorch

Öne çıkan mesajlar

Abi ota bota heal atmayacaksınız artıkın işte, 25x reju spam diye birşey kalmadı.

WotLK'ta overheal yapmak iyi birşeydi. Şimdiyse over heali geçtim, aynı heali daha az manayla over heal yapmadan atmak gerekiyor.

Ben WotLK'ta flash heal spamlardım mesela manam bitmezdi, şimdi manasını 6k yapmışlar, 3-4 tane atınca sıkıntıya sokuyor fightı.
Sosyal ağlarda paylaş

Zor falan değil olması gereken seviye bu. Tbcde gearsız ilk zamanlarda heroic yapanlar zaten garipsemeyecektir ama wotlk sonrası insanların ne oluyoruz demesi şaşırtıcı olmaz. Wotlk çok kötü alışkanlıklar getirdi, cc yapma debuffları dispelleme/purgleme. Mana sorunu yaşamadan kafana göre overhealın dibine vur sonra cleave ve aoe ile güzel güzel temizle herşeyi ardından ben sıkıldım bu oyun çok bayık diye söylen. Bunu mu istiyoruz yine ? Ben istemiyorum eminim büyük bir kesim istemiyordur.

Sadece heroicler değil raidler de güzel. Wotlk naxx hatasının tekrarlanmamasına sevindim. Raidler öyle güzel ki mesela al'akir ya da ascendant council şimdi bunu bir pug nerf gelmeden yapabilir mi ? Zor hatta imkansız bir pug için, çok fazla detay var, movement ve communication gerektiren bütün fightlardan umudunu kesecek artık guildsiz takılan kesim.

En azından etrafta mevcut content aktifken kamil kamil oynamayı bilmeyen tipleri ending gear içinde görmeyecek olmak sevindirici.

Wotlk gibi fail bir expansion sonrası sorunların en azından bir kısmının güzel saptanıp çözülmesine çok sevindim.

Şuan yaşanan tek sorun 10m = 25m gereksizliği. 10m figtlar 25mlere oranlara inanılmaz kolay bu sisteme geçiş epey hata oldu bakalım buna bir çözüm gelecek mi..
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Abi ota bota heal atmayacaksınız artıkın işte, 25x reju spam diye birşey kalmadı.

WotLK'ta overheal yapmak iyi birşeydi. Şimdiyse over heali geçtim, aynı heali daha az manayla over heal yapmadan atmak gerekiyor.

Ben WotLK'ta flash heal spamlardım mesela manam bitmezdi, şimdi manasını 6k yapmışlar, 3-4 tane atınca sıkıntıya sokuyor fightı.
6k derken bi priest flash heal'i 6k mi diyorsun? oha lan benim oynadigim zamanlarda efsane gearla 8.5k manam vardi ki asiri fazlaydi.
Sosyal ağlarda paylaş

wotlk de tek bir CD kullanmadan 10-15 dakikada heroic rushlardim, bole t4 filan vardi heroic tanklamaya basladigimda

simdi en ufak upgrade e bile yarim saat hesap yapip geciyorum filan

paladin icin WoG ne gerek diyordum, WoG talentlarini sacma buluyordum simdi WoG atmamak luks oldu direk, shield cakma luksum oldugunda sevindirik oluyorum

hemen hemen btun CD lari kullaniyorum , loh cakmak eskiden anca cok zor durumda mantikli idi, simdi loh ile encounterin seyri degisiyor nerdeyse

trashde bile CD ceviriyorum, yoruyor ama cok daha eglenceli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...