Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 mage sheep atmaya kalksa "noob musun salak dps'lik yapacaksın sen, 10 tane mobu ben üstümde tutarım" diyen tank'lar var bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Yani tamam zevkli ama ben şahsen tüm hcleri yaptığımda raide girebilcek gearı dizdiğimde birdaha işim olmaz hclerle aa dur bi hc atayım demem ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 feral cat oynuyorum acayip zevk alıyorum heroiclerden ya, 2-3 tane cc var, stunlar var. tank ölüyo ben tanklıyorum, combat res var vs. kendimi faydalı hissediyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ben tankım mesela ölmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bu sırada heroiclerde zorluk çekenler ayı tank ve paladin healerla gidin. dün burnumu karıştıra karıştıra hc attim. hiç bu kadar rahat olabiliceğini düşünmemiştim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Herşeyden öte mana sorunu çözülecek mi sizce gençler bu nedir? 2 reju atıyorum oom resmen z*çtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Abi ota bota heal atmayacaksınız artıkın işte, 25x reju spam diye birşey kalmadı. WotLK'ta overheal yapmak iyi birşeydi. Şimdiyse over heali geçtim, aynı heali daha az manayla over heal yapmadan atmak gerekiyor. Ben WotLK'ta flash heal spamlardım mesela manam bitmezdi, şimdi manasını 6k yapmışlar, 3-4 tane atınca sıkıntıya sokuyor fightı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Soris said: Throne of the Tides ın son bossuna kadar gelebildik şimdi serverlar göçtü fakat bu kadar zor olmasına da gerek yok bence haftaya sağlam bir patch bekliyorum ben. valla dün ilk defa girdim oraya ama en kolay heroicti bence, randomla rahat temizledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 stormscale de random heroic 35dakika bekleme süresi var dps olarak diger battlegrouplar aynı mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 35 40 arası lightning piçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Tankim heroice giriyorum 1 dakkada 3 dakka sonra embesil dpsler cc yapmadigi veya ilk bossda oldukleri icin 2inci heroice girmiyorum... gidip normal instance yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Zor falan değil olması gereken seviye bu. Tbcde gearsız ilk zamanlarda heroic yapanlar zaten garipsemeyecektir ama wotlk sonrası insanların ne oluyoruz demesi şaşırtıcı olmaz. Wotlk çok kötü alışkanlıklar getirdi, cc yapma debuffları dispelleme/purgleme. Mana sorunu yaşamadan kafana göre overhealın dibine vur sonra cleave ve aoe ile güzel güzel temizle herşeyi ardından ben sıkıldım bu oyun çok bayık diye söylen. Bunu mu istiyoruz yine ? Ben istemiyorum eminim büyük bir kesim istemiyordur. Sadece heroicler değil raidler de güzel. Wotlk naxx hatasının tekrarlanmamasına sevindim. Raidler öyle güzel ki mesela al'akir ya da ascendant council şimdi bunu bir pug nerf gelmeden yapabilir mi ? Zor hatta imkansız bir pug için, çok fazla detay var, movement ve communication gerektiren bütün fightlardan umudunu kesecek artık guildsiz takılan kesim. En azından etrafta mevcut content aktifken kamil kamil oynamayı bilmeyen tipleri ending gear içinde görmeyecek olmak sevindirici. Wotlk gibi fail bir expansion sonrası sorunların en azından bir kısmının güzel saptanıp çözülmesine çok sevindim. Şuan yaşanan tek sorun 10m = 25m gereksizliği. 10m figtlar 25mlere oranlara inanılmaz kolay bu sisteme geçiş epey hata oldu bakalım buna bir çözüm gelecek mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Öyle bi nerf gelecekki heroiclere, şaşıp şaşıp HC yapıcaz sabah akşam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 35 dk da hc e girdim ilk addler wipe yedik grup dagıldı ne yapıca ben tekrar 35-40 dk bekle tekrar dagılsın grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kaç yıldır oynuyorsun bilmiyorum ama bi hc yapıcak grup kurabilecek sayıda arkadaş bulamadıysan bu saate kadar ve random pug peşinde koşuyorsan, ilk wipeta grup dağıldı diye ağlamaya hakkın var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 deadwoll said: Abi ota bota heal atmayacaksınız artıkın işte, 25x reju spam diye birşey kalmadı. WotLK'ta overheal yapmak iyi birşeydi. Şimdiyse over heali geçtim, aynı heali daha az manayla over heal yapmadan atmak gerekiyor. Ben WotLK'ta flash heal spamlardım mesela manam bitmezdi, şimdi manasını 6k yapmışlar, 3-4 tane atınca sıkıntıya sokuyor fightı.6k derken bi priest flash heal'i 6k mi diyorsun? oha lan benim oynadigim zamanlarda efsane gearla 8.5k manam vardi ki asiri fazlaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 hersey cok degisti. sana da atiim bi recruit a friend istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 gear seviyesi arttıktan sonra pek zorlamıyor heroicler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 mantık şu en az 2 cc avoid edilebilen tüm dmgları tüm partinin avoid etmesi ilk durum faillanırsa tankın aşırı dmg alması ikinci durum faillanırsa healerın manasının bitmesi durumu oluyo ki ikisi de wipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 wotlk de tek bir CD kullanmadan 10-15 dakikada heroic rushlardim, bole t4 filan vardi heroic tanklamaya basladigimda simdi en ufak upgrade e bile yarim saat hesap yapip geciyorum filan paladin icin WoG ne gerek diyordum, WoG talentlarini sacma buluyordum simdi WoG atmamak luks oldu direk, shield cakma luksum oldugunda sevindirik oluyorum hemen hemen btun CD lari kullaniyorum , loh cakmak eskiden anca cok zor durumda mantikli idi, simdi loh ile encounterin seyri degisiyor nerdeyse trashde bile CD ceviriyorum, yoruyor ama cok daha eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 heroicler baya kasis yahu ama yapicak birsey yok gelmesin nerf falan ya QQ yapsin millet biraz zor olsun su oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 benim hafta sonu heroiclerinden sora hala sol bileğim ağrıyor sağa sola kaçmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Valla Viktor'a tamamen katılıyorum. Barkskin, Survival Insticts, Frenzied Regeneration falan ne varsa patlatıyorum her cd dolduğunda, zaten druidim, dodge dışında RNG shieldim var, 400 damage vuran dot tiki bile sıfırlıyor. 343 ilevel yaptım, bana mısın demiyor yine heroicler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 güzel güzel sevdim ben mücadeleyi CC atiorum yıllar sonra feardır banishtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Görürüz raidlerde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar