alante Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Vingthor said: axedice said: yunusemre said: nere çıktı, kısa mı hayırlı tezkereler :) İzmir narlıdere, teşekkürler. her zaman beklerim bu arada Kısa dönemsen; Ben de narlıdere istihkam okulunda yaptım. İstihkam okuluna düşme ama düşersen sinema-fotoğraf kısmına filan git. Ama askerde en iyisi hiç bir işe bulaşmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 valla betada hc mavilerden raid epiclerine geçince hp ler nerdeyse ikiye katlanmıştı tanklarda 100k dan 200k ya. şu anda hc mavilerinin yanına yaklaşmadan palyaço kıyafetleriyle bile 140k vardı bizim tankta galiba aralığı baya düşürmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 360 raid gearla niye heroic yapalım bide öle bi sorun vr full 346 olursam yapmam yani achiler dışında bişey gelmiyo zira chaos orb dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 alante said: Vingthor said: axedice said: yunusemre said: nere çıktı, kısa mı hayırlı tezkereler :) İzmir narlıdere, teşekkürler. her zaman beklerim bu arada Kısa dönemsen; Ben de narlıdere istihkam okulunda yaptım. İstihkam okuluna düşme ama düşersen sinema-fotoğraf kısmına filan git. Ama askerde en iyisi hiç bir işe bulaşmamaktır. hehe konudan sapıyoruz gerçi ama mağzur görün artık, niye okula düşme dedinki ben okuldaydım mesela, sendemi gittin yoksa söylenti felanmı öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Sparkcaster said: 360 raid gearla niye heroic yapalım bide öle bi sorun vr full 346 olursam yapmam yani achiler dışında bişey gelmiyo zira chaos orb dışında yeni tierda yeni item eklerler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Darksun said: alante said: Vingthor said: axedice said: yunusemre said: nere çıktı, kısa mı hayırlı tezkereler :) İzmir narlıdere, teşekkürler. her zaman beklerim bu arada Kısa dönemsen; Ben de narlıdere istihkam okulunda yaptım. İstihkam okuluna düşme ama düşersen sinema-fotoğraf kısmına filan git. Ama askerde en iyisi hiç bir işe bulaşmamaktır. hehe konudan sapıyoruz gerçi ama mağzur görün artık, niye okula düşme dedinki ben okuldaydım mesela, sendemi gittin yoksa söylenti felanmı öyle :) Ben de okuldaydım. Bir üsteğmen vardı. Sabah akşam işe koştururdu. Sonra alayda kalan arkadaşları görmüştüm. Onların durumu daha iyiydi. O yüzden söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Hızlı mark için addon kullanan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 keybind ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Boci said: Bi ara roguelar sap yapardı... abi eskiden sap vurunca invis bozulurdu falan vanishleyemezsen gg olurdun çok güzeldi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ona önce talent getirmişlerdi galiba, sonra bütün roguelara geldi. Biz TBCnin ilk heroiclerinde vanishi cd'da olan rogue a çıplak sap attırır öyle pack keserdik. 1 tane bile cc dpsten çok iş yapıyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 tbc zamanlarında 2 tnae mobu aynı anda freezing trape soktuğumda random bi elemanın aklı gitmişti noluyo hilemi yapıyosun diye hehe :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 said: Making mana matter was just a stupid move, i thought blizz realized by now people dont want to manage another bar on top of everyones hp bar, manage mana, manage buffs, manage other playeres debuffs, manage heals, WHERE DOES IT END BLIZZARD? why did dpsing become even more face rolling but healing and even TANKing of all things had to get harder, like we really need tanking to be more resistant to players, wtf is blizzard thinking, do they even care what their players want anymore? WHERE DOES IT END?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Dragonmax said: ad3m said: Distract hiç bir zaman combata girmiş mob/player da işe yaramıyordu adam hurra aggro almış yere taş atıon 5-10 sn ona bakıyor ne oldu lan orda aceba diye adasdadasdacaba distract değil de blind atmış olma ihtimali varmı lan o rogue'un :O hmmm *düşündüşün* edit: valla bundan 1-2 yıl önceki patch notlarına bakmak istedim ama wowun (us/eu) sitesinden patch notes bölümü kaldırıulmış. daha dorusu bi çalışma var sanırım o kısmın butonunun üstünde coming soon yazıyo. ordan da okuyup bakamadım :/ blind edik afasdas zate blind demişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 şu oyunun tüm güzelliklerini bu ağlayan tayfa mahvetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 o zamanlar ne blindı abi, blinding powderla uğraşılır mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 nomsaR said: o zamanlar ne blindı abi, blinding powderla uğraşılır mı. ahah.pickpoket :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 o zamanlar pickpocketla da bulunmuyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 pickpocketla bulunun tek sey, brdde griişitemi mekanizmenın anahatarıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 çarkların orası mı? ulan amma barmen shanker farmlardım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ha bide barda kavga cıkartıyoduk dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 he ya, yere bira falan atıyoduk hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 nomsaR said: o zamanlar ne blindı abi, blinding powderla uğraşılır mı. Hayvan gibi farm yapardım abi ben. Ama şöyle bi sorun var tbcde kalktı regent isteği, yani shattered halls'da acımamış atmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yok tbc releasele kalkmadı hemen. çünkü sezon 1 de blinding powder olmadığı için blind atamadığımı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bilemedim onlar giderken kalkmış mıydı falan da ben hiç acımadım hiç bi zamanda acımam cd idi regenddi harcarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Cuce said: ha bide barda kavga cıkartıyoduk dimi Of ne brawl dönüyordu orada be. BRD harbiden inanılmaz iyi bir instance'tı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar